Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Θα τρώμε με χρυσά κουτάλια…

Αποτέλεσμα εικόνας για χρυσα κουταλιαΤέλος στην λιτότητα και στα μνημόνια. 

Με την υπογραφή της αξιολόγησης έρχεται η ανάπτυξη, γεμίζει η χώρα επενδυτές και ανοίγει ο δρόμος για να γίνει η Ελλάδα Ελβετία.
Τώρα που αντιλαμβανόμαστε, επιτέλους, πόσο εύκολο ήταν, ευχόμαστε να έλθουν κι άλλες αξιολογήσεις, κι άλλες διαπραγματεύσεις...


Φέρτε κλιμάκια τροϊκανών να τα σκίσουμε, φέρτε μας μέτρα να τα ψηφίσουμε.

Οι πληροφορίες λένε ότι η κυβέρνηση έχει ένα ολόκληρο σχέδιο για να μπορέσει να αντιστρέψει το κλίμα. Μπορεί εσείς, οι γνωστοί για την κακοπιστία σας φιλελέδες, να λέτε ότι αυτή η κυβέρνηση δεν είναι ικανή να περάσει από την βουλή ούτε μία ντροπολογία, δίχως να γίνει οκτάστηλο στην επόμενη ημέρα, αλλά η αλήθεια είναι ότι στις τάξεις της περιλαμβάνονται άνθρωποι που παίζουν τον καπιταλισμό στα δάκτυλα. Αστέρια των αγορών, σκοτεινοί ιππότες των χρηματιστηρίων, άνθρωποι που έχουν δουλέψει στους μεγαλύτερους χρηματοοικονομικούς οίκους του πλανήτη, είναι πλέον μέλη της μυστικιστικής σέχτας του Αλέξη, έτοιμοι να πέσουν μέχρι ενός για τον ιερό σκοπό του αρχηγού τους.
Γνωρίζετε περισσότερα από αυτούς, γατάκια; 
Νομίζετε ότι είστε σε θέση να κρίνετε εσείς ανθρώπους που έχουν θητεύσει δίπλα στον Σόρος, στους Ροκφέλερ και στους άλλους ηγέτες του ελεύθερου κόσμου; 
Είναι το μεγάλο μυστικό του Αλέξη Τσίπρα. Απ’ έξω κομμουνιστής και από μέσα ένας σκληρός νεοφιλελεύθερος. Απ’ έξω λαϊκιστής και από μέσα ένας διδάσκαλος των ανωτέρων επιπέδων του καπιταλισμού.
Οι Έλληνες θα τρώνε με χρυσά κουτάλια. Ένας αναπτυξιακός αέρας φυσάει ήδη στην ελληνική γη από άκρη σε άκρη. Η ολοκλήρωση της αξιολόγησης σημαίνει το τέλος των μνημονίων και της λιτότητας. Κλείστε τα μάτια και μεταφερθείτε νοερά στα σύνορα της χώρας, εκεί όπου οι καμηλιέρηδες περνάνε τα σύνορα φορτωμένοι με χρυσό και ασήμι. Κρατήστε την ανάσα σας και σκεφτείτε πόσα κοινωνικά επιδόματα σημαίνουν οι νέες επενδύσεις των Κινέζων και των Ρώσων. Πόσες ακόμη συντάξεις, πέραν της κατεκτημένης 13ης, μπορούμε να προσδοκάμε με την πανστρατιά που κήρυξε ο Αλέξης μεταξύ των ξένων επενδυτών. Κοιτάξτε τον γενικό δείκτη του Χρηματιστηρίου Αθηνών και γονατίστε μπροστά στον μεγάλη ηγέτη. Στις 2.000 μονάδες θα ανοίξουμε σαμπάνιες, στις 4.000 θα δώσουμε σε όλους τους Έλληνες και σε όλες τις Ελληνίδες δώρο τα άπαντα του Αλέξη.
Ο ελληνικός καπιταλισμός μόλις τώρα ξεκινάει. 
Τρέμε Μέρκελ. 
Το ελληνικό μοντέλο είναι αυτό που θα κατακτήσει την Ευρώπη: Οι άλλοι θα δουλεύουν κι εμείς θα τρώμε με χρυσά κουτάλια! 
Η αξιολόγηση έκλεισε, τα χρήματα έρχονται! 
Κάντε κουράγιο, τον γάιδαρο τον φάγαμε, έμεινε μόνο η ουρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: