Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί Στουρνάρα και τραπεζίτες ότι θα... λογοδοτήσουν!

Ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί Στουρνάρα και τραπεζίτες ότι θα... λογοδοτήσουν!

Επιστροφή σε ημέρες 2015;

Ενώ η διαπραγμάτευση έχει κολλήσει η κυβέρνηση βρήκε πεδίο... αντιπαράθεσης

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παν. Ρήγας απειλεί Στουρνάρα αλλά και όσους διετέλεσαν πρόεδροι τραπεζών

«Nα ετοιμαστούν να λογοδοτήσουν, το πάρτι τελείωσε»

Επιστροφή σε μέρες... 2015 θυμίζει η συνεχιζόμενη επίθεση κυβερνητικών στελεχών κατά των κεντρικών τραπεζιτών της χώρας...

Εν μέσω της συνεχιζόμενης απραξίας από το μέτωπο της διαπραγμάτευσης με τους πάντες να προειδοποιούν ότι κάθε ημέρα καθυστέρησης στοιχίζει ακριβά στην ελληνική οικονομία, κυβερνητικά στελέχη επιλέγουν να βάλουν στο στόχαστρό τους κορυφαίους τραπεζίτες.
Το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει οι βολές Μαξίμου, υπουργών και Κουμουνδούρου κατά του διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα.
Α
πόψε, ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας το κλιμάκωσε.
Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Πάνος Ρήγας δεν κατονομάζει μεν τον κ. Στουρνάρα, ωστόσο αφήνει αιχμές καθώς ζητά «από όσους διετέλεσαν πρόεδροι τραπεζών και κυρίως της ΤτΕ να σταματήσουν να προκαλούν».
«Στο όνομα της ανεξαρτησίας και του δημοσίου συμφέροντος δρούσαν επί χρόνια ανεξέλεγκτα και σήμερα δηλώνουν άγνοια για τα ξέφρενα πάρτυ των δανείων» γράφει στην ανάρτηση του ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει:
«Όλοι όσοι διετέλεσαν πρόεδροι τραπεζών και κυρίως της τράπεζας της Ελλάδας να σταματήσουν να προκαλούν και να προετοιμαστούν να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό».
«Το πάρτυ τελείωσε» καταλήγει η ανάρτηση του κ. Ρήγα.
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: