Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ: "Για το λουτρό αίματος στη Βενεζουέλα φταίει η... αντιπολίτευση του Μαδούρο!" - Και τώρα γέλια...

Φωτογραφία: AP

Μπορεί οι νεκροί στη Βενεζουέλα το τελευταίο 48ωρο μόνο να έφτασαν τους 20 όμως για τον ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση φταίει η... αντιπολίτευση του Νικολά Μαδούρο.

Το κυβερνών κόμμα απαντώντας στο αίτημα της ΝΔ περί σύγκλησης της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής σχετικά με την κατάσταση στην...
Βενεζουέλα, όχι μόνο αποφεύγει να επιρρίψει την παραμικρή ευθύνη στον Μαδούρο αλλά επικρίνει τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εκφράσει την ανησυχία του για την κλιμάκωση της βίας στη Βενεζουέλα, για την οποία μεγάλη ευθύνη έχει η αντιπολίτευση, και θεωρεί ότι είναι απαραίτητη η εκτόνωση της έντασης και ο διάλογος μεταξύ της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης της χώρας και των κομμάτων της αντιπολίτευσης» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.
Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «υποκριτική ευαισθησία της ΝΔ» για την Βενεζουέλα και απαντά με την... Παραγουάη: 

«Τόσο η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, όσο και διάφορα ΜΜΕ, ουδόλως ευαισθητοποιούνται για την σοβούσα κρίση στην Παραγουάη, όπου η κρατική καταστολή των μαζικών κοινωνικών αντιδράσεων εκ μέρους της δεξιάς κυβέρνησης έχει οδηγήσει στο θάνατο διαδηλωτών» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΥΓ. Οι άνθρωποι δεν παίζονται... δεν έχουν τον θεό τους, είναι για γέλια!
Αστυνομία, στρατός, 500.000 οπλισμένοι πολιτοφύλακες κλπ στα χέρια του Μαδούρο, αλλά για την βία φταίει η αντιπολίτευση. Απαράμιλλο αριστερό θράσος.
Το θέμα των ΣΥΡΙΖΑιων με τη Βενεζουέλα δεν είναι ιδεολογικό. 
Τρέμουν ότι μόλις ο Μαδούρο πάει φυλακή, θα κελαηδήσει για τις βαλίτσες...
Ξεφτίλα..!
Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: