Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Τρέμει το "Σύστημα" - Ποιος φοβάται τον Καραμανλή;

Η ξαφνική " ενόχληση του ΔΟΛ για τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν
Η αποκάλυψη της αλήθειας για κρίσιμες περιόδους της σύγχρονης Ιστορίας προκαλεί ανησυχίες στο σύστημα της πολιτικής και μιντιακής διαπλοκής που ως τώρα καθόριζε κατά το δοκούν τις εξελίξεις στο δημόσιο βίο της χώρας.
Όμως το σύστημα αυτό βρίσκεται σε...
αδιέξοδο και είναι χαρακτηριστικό ότι οι αντιδράσεις, σπασμωδικές και ασυνάρτητες, εκδηλώνονται μέσω του χρεοκοπημένου - όχι μόνο οικονομικά- ΔΟΛ, ο οποίος δεν κάνει τίποτε άλλο από το να επιβεβαιώνει την παρακμή και την αποσταθεροποίηση που επικρατούν στα άλλοτε ισχυρά κέντρα εξουσίας.
Η ταραχή, μάλιστα από της αποκαλύψεις της " δημοκρατίας" οδήγησε το " ΒΗΜΑ " - με την πλήρως απωλεσθείσα εγκυρότητα- σε κατασκευή ευφάνταστων συνωμοτικών σεναρίων που επιχειρείται να επιβληθούν με τη μορφή δήθεν ρεπορτάζ.
Και αυτό που ενοχλεί δεν είναι μόνο η πολιτική δικαίωση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή μέσα από την κονιορτοποίηση των ψευδών για την οικονομική κατάσταση του 2004-2009 και τα ντοκουμέντα για τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007.
Εξίσου καταλυτική είναι και η αποκάλυψη των ( κεκαλυμμένων έως σήμερα ) εγκλημάτων του Κώστα Σημίτη, όπως η εξαφάνιση 20 τόνων χρυσού από την Τράπεζα της Ελλάδας το 2003.
Για τη ναυαρχίδα του ναυαγισμένου ΔΟΛ, πρόκειται περί " Επιχείρησης αναστήλωσης και αγιοποίησης του Καραμανλή.
Τα δημοσιεύματα της " κυριακάτικης δημοκρατίας" και της " Εστίας", στα οποία αναφέρονται όμως, περιλαμβάνουν ντοκουμέντα και πληροφορίες που δεν διαψεύδονται.
Το άρθρο του Γιώργου Κουρή, πρώην γ.γ. Δημοσιονομικής Πολιτικής, με την ακριβή ανάλυση των αριθμών απέδειξε ότι η αύξηση του δημόσιου χρέους οφείλεται  στο υψηλό χρέος που είχε δημιουργηθεί τα 20 χρόνια πριν το 2004 και σε ηθελημένη απόκρυψη δανείων της κυβέρνησης Σημίτη.
Το βιβλίο για το χρέος
Αυτό επιβεβαιώνεται και από το βιβλίο των Παντελή Σκλιά και Σπύρου Ροκανά για την έκρηξη του χρέους την περίοδο Σημίτη, κάτι το οποίο το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί σταθερά να αποκρύψει, διότι έτσι φαίνονται οι πραγματικές ευθύνες για τη χρεοκοπία της χώρας.
Όσον αφορά το βιβλίο - αποκάλυψη των δύο αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος Γιάννη Σταμούλη και Νίκου Διαμαντή για τις " Ασύμμετρες Πυρκαγιές του 2007 στην Ελλάδα " τα επιχειρήματα που προβάλλουν είναι α δ ι ά σ ε ι σ τ α για όποιον θέλει την αλήθεια.
Με πληροφορίες από εφ. "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"
www.newdemocracy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: