Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

«ΠΟΛΕΜΟΣ» ΜΑΞΙΜΟΥ & ΑΥΓΗΣ με ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ - «Απάντηση» δηλητήριο της Αυγής για τους… Ολυμπιακούς Αγώνες!

Από χθες, μόλις έγινε γνωστή η παραίτηση της Γιάννας Αγγελοπούλου από Πρέσβειρα εκ προσωπικοτήτων, ξεκίνησε ένας «πόλεμος» από το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και από την ΑΥΓΗ!
Σήμερα, η εφημερίδα, αφού παραθέτει συνοπτικά την είδηση, στη συνέχεια καταλήγει με το αιχμηρό σχόλιο ότι «πάντως, από τη στιγμή που κατείχε τον συγκεκριμένο τίτλο επί 19 συναπτά έτη, αναρωτιέται κανείς ποια ήταν η έως τώρα «προσφορά» της – εκτός αν εννοεί το «πάρτι» των Ολυμπιακών που ακόμη πληρώνουμε…»...


Έγραψε η ΑΥΓΗ: 

«Με έμμεσες αιχμές προς την κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες η Γ. Αγγελοπούλου την αποποίηση του τίτλου της ως πρέσβειρα εκ προσωπικοτήτων και την κατάθεση του διπλωματικού διαβατηρίου. Η «σιδηρά κυρία» του 2004 κάνει λόγο για «σειρά ενεργειών και παραλείψεων» προσθέτοντας ότι αυτές την υποχρεώνουν να αποποιηθεί της ιδιότητάς της. Πάντως διαβεβαιώνει ότι, όπως έκανε επί 19 χρόνια που κατείχε τον τίτλο, έτσι και τώρα «συνεχίζει, πέραν των εκάστοτε κυβερνητικών συμπεριφορών, να προσφέρει και να υπηρετεί αυτό που κρίνει ως σημαντικό για τη χώρα μας». Πάντως, αφ” ης στιγμής κατείχε τον συγκεκριμένο τίτλο επί 19 συναπτά έτη, αναρωτιέται κανείς ποια ήταν η έως τώρα «προσφορά» της – εκτός αν εννοεί το «πάρτι» των Ολυμπιακών που ακόμη πληρώνουμε…».

Θυμίζουμε πως χθες, η Γιάννα Αγγελοπούλου επισήμανε με δήλωσή της ότι «ποτέ δεν ζήτησα τίποτε από κανέναν», αφήνοντας αιχμές για την κυβέρνηση. Αναλυτικά η δήλωσή της: 
«Μετά την σειρά ενεργειών και παραλείψεων που αφορούν την ιδιότητά μου ως Πρέσβεως εκ Προσωπικοτήτων που κατέχω από το 1998 και την έκδοση του διπλωματικού διαβατηρίου που παρακολουθεί την ιδιότητα αυτή, είμαι υποχρεωμένη να αποποιηθώ. Την ανάθεση αυτή την εξέλαβα πάντα ως αναγνώριση στο πρόσωπό μου και αντίστοιχα, με όλες μου τις δυνάμεις, όλα αυτά τα χρόνια, προσέφερα στην χώρα μου εν γνώσει όλων των Κυβερνήσεων. Ποτέ δεν ζήτησα τίποτε από κανέναν. Συνεχίζω, πέραν των εκάστοτε κυβερνητικών συμπεριφορών, να προσφέρω και να υπηρετώ αυτό που κρίνω ως σημαντικό για την χώρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: