Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν θα ξεκινούσα μία τέτοια ιστορία αν δεν είχα αποδείξεις»!


Αποτέλεσμα εικόνας για αδωνις γεωργιαδης

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλάει στο liberal.gr και στον Θανάση Μαυρίδη για την είδηση που συντάραξε χτες τα social media: 

το κρυφό ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο στο Παρίσι. 

Τι πήγε να κάνει εκεί; 
Συνάντησε τον τραπεζίτη Ρότσιλντ; 
Τι αποδείξεις έχει στα χέρια του για όλα αυτά που λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης; 
Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του;

Κύριε Γεωργιάδη, κάνατε μία καταγγελία για το πρωθυπουργικό αεροπλάνο και λάβατε μία απάντηση από το Μαξίμου. Ότι πράγματι το αεροπλάνο έκανε μία στάση στο Παρίσι και ο πρωθυπουργός έκανε επαφές με επενδυτές. Σας ικανοποίησε η απάντηση;
Είναι απ αυτές τις περιπτώσεις που η δικαιολογία είναι χειρότερη της πράξεως.
Με την ερώτηση μου ανάγκασα το Μέγαρο Μαξίμου να αποκαλύψει ένα ταξίδι που είχαν κρατήσει κρυφό.
Και ερωτώ: Ποιος Πρωθυπουργός θα έβλεπε πράγματι μεγάλους επενδυτές και μεγάλες τράπεζες για να βγούμε στις αγορές και θα ήθελε αυτό να κρατηθεί κρυφό;
Πέραν αυτού του προφανούς ερωτήματος, έχετε ακούσει ποτέ να πηγαίνει ο Πρωθυπουργός στον τραπεζίτη και όχι ο τραπεζίτης στον Πρωθυπουργό;
Αν θα ήθελα να ήμουν πολύ κακός θα θυμόμουν τις κατηγορίες του κ. Καμμένου στην Βουλή κατά των Ρότσιλντ. Θυμάμαι ακόμη πως εξύβριζε τον Νίκο Δένδια, κατηγορώντας τον ότι ήταν ο δικηγόρος των Ρότσιλντ στην Ελλάδα.
Και θα ρωτούσα τώρα τον κ. Καμμένο, τον κατά τ΄ άλλα λαλίστατο: Τι γνώμη έχει που ο Πρωθυπουργός που στηρίζει λέει ότι πήγε στο Παρίσι για να παρακαλέσει για την βοήθεια του Ρότσιλντ; 
Φυσικά δεν χρειάζεται να κάνω καμιά τέτοια ερώτηση γιατί δεν πήγε γι αυτό ο Πρωθυπουργός στο Παρίσι.


Ξέρετε κάτι περισσότερο;
Έχω  ζητήσει την λίστα των επιβαινόντων.
Κυρίως για να φανεί ποιοι ήταν μαζί του στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο ταξίδι Αθήνα Λισσαβώνα και ποιους επέλεξε να πάρει μαζί του στο κρυφό ταξίδι  Λισσαβώνα Παρίσι.
Όταν δοθεί η λίστα στην δημοσιότητα, φαντάζομαι ότι θα μου την δώσουν, θα διαπιστώσετε ότι ακόμη και αρμόδιοι για επενδύσεις κυβερνητικοί παράγοντες, οι οποίοι ήταν στην Λισσαβώνα, δεν ακολούθησαν τον Πρωθυπουργό στο Παρίσι.
Ας περιμένουμε, λοιπόν, την λίστα και τότε θα καταλάβουν όλοι ποιός λέει αλήθεια και ποιος  ψέματα.

Το Μαξίμου ζήτησε μέσω του non paper να μείνουν απ έξω απ΄ αυτή την ιστορία τα παιδιά. Ήταν ένα σημείο που έκανε αίσθηση. 
Εγώ πουθενά δεν ανέφερα τα παιδιά ή την υπόλοιπη οικογένεια του κ. Τσίπρα. Αλλά απ’ ότι φαίνεται ο λαός μας είναι σοφός. Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται.

Στο twitter έχει γίνει χαμός με το #Disneyland_gate
Εγώ κινούμαι θεσμικά, Οι χρήστες των social media προφανώς θεώρησαν πιθανότερο να έχει επισκεφτεί ο κ. Τσίπρας το Παρίσι με τα πρόσωπα που περιλαμβάνει η λίστα επιβαινόντων για να πάει στην Disneyland παρά για να δει τους Ρότσιλντ.

Κι αν αποδειχτεί ότι όντως έγινε το ραντεβού με τον τραπεζίτη;
Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αποδείξει αυτός που έχει τον ισχυρισμό. Τότε θα πρέπει να εξηγήσει γιατί συνοδευόταν από αυτούς που συνοδευόταν και γιατί κράτησε μία τέτοια συνάντηση κρυφή.

Και θα ανακοίνωναν ένα τόσο μεγάλο ψέμα;
Ο κ. Τσίπρας λέει τόσα ψέματα που τα έχει εύκολα. Έχει μάθει δε να μην τιμωρείται για τα ψέματά του.
Άρα ναι, τους έχω απολύτως ικανούς να έχουν πει τέτοια ψέματα πάνω στον πανικό τους.  Άλλωστε, δεν τόλμησαν να βγάλουν καν μία επίσημη ανακοίνωση. Ένα non paper  είναι. Δηλαδή, τίποτα το επίσημο.

Να τολμήσω μία ερώτηση. Σας βλέπω πολύ σίγουρο γι αυτά που λέτε. Να υποθέσω ότι έχετε στα χέρια σας χαρτιά;
Δεν θα ξεκινούσα μία τέτοια ιστορία εάν δεν είχα στα χέρια μου τα αποδειχτικά στοιχεία. Αλλά  θα προτιμήσω να κινηθώ θεσμικά. 
Θα ζητήσω την Δευτέρα και την σύμβαση με τους Ρότσιλντ.
Φαντάζομαι για να τους δει ο πρωθυπουργός και μάλιστα πηγαίνοντας ο ίδιος εκεί,  θα πρέπει να υπάρχει κάποιου είδους σύμβαση μεταξύ του ΟΔΔΗΧ και των Ρότσιλντ

Τα χαρτιά αυτά, να υποθέσω,  δεν είναι μόνο εκείνα που αποδεικνύουν την πτήση από την Λισσαβώνα προς το Παρίσι…
Να μην είστε βιαστικοί. ‘Όλα στην ώρα τους.

www.liberal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: