Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Τόσο βλάκες είναι οι Βουλευτές του Συριζα;

«Ο Τσίπρας επιτίθεται στους δανειστές για άλλοθι στους βουλευτές του»

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει το μοναδικό ταλέντο να αντιπολιτεύεται τον εαυτό του, σχολίασε η Νέα Δημοκρατία, μετά από την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα, η ΝΔ σχολίασε ότι ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε στους «κακούς δανειστές» και την αντιπολίτευση, για να δώσει άλλοθι στους βουλευτές του να ψηφίσουν τα μέτρα...


«Παραδέχεται ότι θα υπογράψει τα σκληρά μέτρα λιτότητας που ο ίδιος προκάλεσε με την ανικανότητα και την αποτυχία του. Ταυτόχρονα επιτίθεται στους »κακούς δανειστές» και στην Αντιπολίτευση, για να δώσει άλλοθι στους βουλευτές του να τα ψηφίσουν.
Την ίδια στιγμή, η πραγματική οικονομία βουλιάζει στην αβεβαιότητα και τα σενάρια του Grexit επανέρχονται. Και όλα αυτά, για να σκηνοθετήσει ο κ. Τσίπρας άλλη μια κυβίστηση … μετά τη δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση για την οποία έχει την αποκλειστική ευθύνη», αναφέρει η ανακοίνωση.
Η ΝΔ απάντησε και στα όσα είπε ο πρωθυπουργός, για την επικείμενη επίσκεψη του προέδρου του κόμματος στη Γερμανία.
«Οσο για το ταξίδι του κ. Μητσοτάκη στη Γερμανία, να μην ανησυχεί ο κ. Τσίπρας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό φοράει πάντα τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Και αυτή είναι γαλανόλευκη, χωρίς ροζ αποχρώσεις», ανέφερε σχετικά η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: