Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

“ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ” ΣΤΗΝ ΕΡΤ! Ο Κικίλιας τους έκλεισε κατάμουτρα το τηλέφωνο – Εκτός εαυτού Ακριβοπούλου -Κοτρώτσος [ΒΙΝΤΕΟ]

Απίστευτο σκηνικό επικράτησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «αίθουσα σύνταξης» όταν ο Βασίλης Κικίλιας σε παρέμβαση του ανέβασε τον τόνο της φωνής του αναγκάζοντας την παρουσιάστρια Κατερίνα Ακριβοπούλου και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο να ανεβάσουν και αυτοί τόνους.

Κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν ο εκπρόσωπος της ΝΔ, τους το έκλεισε στην ψύχρα το τηλέφωνο...

Για την ιστορία στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης συζητούσαν για τα όσα ειπώθηκαν νωρίτερα σήμερα (17.02.2017) στην Βουλή. Οι καλεσμένοι της εκπομπής σχολίασαν την επίθεση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και το περιβόητο πλέον: “Κατάθεσε πρόταση μομφής αν τολμάς!”.
Τότε κάλεσε ο Βασίλης Κικίλιας φανερά εκνευρισμένος και είπε: 
“Αναγκάζομαι να κάνω αυτή την παρέμβαση γιατί το σχόλιο που έκανε ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Αλέξης Τσίπρας, στη Βουλή σήμερα το μεσημέρι και με αφορούσε σε σχέση με δήθεν δήλωση μου στο Briefing περί πρότασης μομφής είναι μία κοινή συκοφαντία.
Για αυτό σας καλώ να παίξετε τα πλάνα και το ανάλογο ρεπορτάζ από το Briefing και να βρείτε μία φορά έστω μισή φορά που εγώ έχω αναφερθεί σε πρόταση μομφής. Επειδή δεν υπάρχει, σας λέω ότι ο πρωθυπουργός της χώρας είναι ένας κοινός συκοφάντης και λέω και στον κ. Κοτρώτσο αν έχει άλλες πληροφορίες για δηλώσεις δικές μου με βίντεο να τις παίξει τώρα στην εκπομπή αλλιώς να ανακαλέσει αυτό που είπε”
.

Και φυσικά αυτή ήταν μόνο η αρχή του χάους… Οι δυο άντρες διαφώνησαν με τον Κικίλια να χαρακτηρίζει τον δημοσιογράφο συκοφάντη. Ο δημοσιογράφος τον κάλεσε να δει ξανά τι σχόλιο έκανε και να του ζητήσει συγγνώμη.

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και τότε ο εκπρόσωπος της ΝΔ τους είπε ότι δεν τους πληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο ελληνικός λαός. 
Και οι δυο δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον κ. Κικίλια να προσέχει τι λέει, με εκείνον να τους κλείνει το τηλέφωνο κατάμουτρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια: