Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΑΝ τα έλεγε κάποιος από την ΝΔ (πχ ο Άδωνις) θα γινόταν κόλαση στα S.M ...

Τώρα που τις κάνει αυτές τις δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑιος , όλα τα τρολλάκια του ΣΥΡΙΖΑ-trash σφυρίζουν αδιάφορα:)
Ακόμα και οι "αντιφά" αμοιβάδες :)
Ίσως να μην έχει καταλήξει  ακόμα το τρολλο-ιερατείο στην γραμμή που θα δώσει το Νον Πέιπερ :)
Διαβάστε :
Σκληρή δήλωση Χρυσόγονου: Oι μετανάστες μετατρέπουν σταδιακά την Ελλάδα, σε χώρα με μειοψηφία τους Έλληνες !
Το πρόβλημα για το μεταναστευτικό αποτελεί σοβαρό ζήτημα, για την αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας των Ελλήνων. Αυτή του την ανησυχία...

διατύπωσε σήμερα το πρωί σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης North 98, o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονο, οξύνοντας ακόμη περισσότερο την διαφωνία του με την πολιτική,  που ακολουθεί η κυβέρνηση όσον αφορά στο μεταναστευτικό.
Άλλωστε είναι σαφές ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση, από την πλευρά των υπευθύνων, να ανακόψουν τις ροές των μεταναστών,  που συνεχίζουν να καταφθάνουν αμείωτες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Καθημερινά, εκατοντάδες άνθρωποι αφρικανικής και ασιατικής κυρίως προέλευσης, περνούν τα ελληνικά σύνορα χωρίς να εμποδίζονται από κανέναν, δημιουργώντας δεκάδες προβλήματα στους κατοίκους των περιοχών αυτών.

Μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής, δήλωσε ότι «Τα περιθώρια είναι εξαιρετικά δύσκολα και ως χώρα θα κινδυνεύσουμε να μην είμαστε κοινωνικά βιώσιμοι. Σε 20 ή 30 χρόνια οι Έλληνες στην Ελλάδα θα είναι μειονότητα αφού τα παιδιά μας και τα παιδιά τους, αν δεν λύσουμε εμείς το πρόβλημα θα είναι στο εξωτερικό και η Ελλάδα θα χάσει την ιστορική της συνέχεια».
Σε ό,τι αφορά στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές ο κ. Χρυσόγονος  είπε «Να γίνει όπως και στην Κύπρο. Εκεί μετέχουν και τα κόμματα της αντιπολίτευσης ως παρατηρητές στις διαπραγματεύσεις που γίνονται για το Κυπριακό. Θα μπορούσαμε και εμείς εδώ για τη συνέχεια του κράτους η κυβέρνηση να είχε ως παρατηρητές στις διαπραγματεύσεις τα κόμματα της αντιπολίτευσης που ανήκουν στο συνταγματικό τόξο».

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις εξελίξεις στο ΔΟΛ, τόνισε μεταξύ άλλων, πως θα πρέπει να διατηρηθεί ο πολιτικός προσανατολισμός του συγκροτήματος έστω και αν γίνουν, δεν το ξέρουμε ακόμη, αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Θα πρέπει να διατηρήσει η εφημερίδα την ίδια πολιτική γραμμή που ενώνει την ίδια με τους αναγνώστες της. «Αυτό είναι η ελευθερία του Τύπου», κατέληξε.

Πηγή : ependitislive.gr
http://antilogos-gr.blogspot.com/2017/01/sm.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: