Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Ραχήλ κατά Ζωής: «Και η καρέκλα που κάθεσαι είναι δικιά μου» - ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί στην αρχή να ήταν αχώριστες τόσο στην πολιτική όσο και στην κοινονική τους ζωής καθώς η Ραχήλ Μακρή και η Ζωή Κωνσταντοπούλου εμφανίζονταν σχεδόν παντού μαζί και όλοι έβλεπαν πως αν και προερχόμενες από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους (αν και για μικρό χρονικό διάστημα συνέπεσαν στον ΣΥΡΙΖΑ) οι δύο είχαν συστήσει ένα δυναμικό ντουέτου που… τρομοκρατούσε τους πολιτικούς του αντιπάλους εντός αλλά...
και εκτός βουλής!
Και ξαφνικά ήρθε η αποτυχία επανεκλογής στη Βουλή τον Σεπτέμβριο του 2015 μέσα από τα ψηφοδέλτια της ΛΑΕ και αμέσως μετά η ίδρυση της “Πλεύσης Ελευθερίας”. Η διακριτική παρουσία της Ραχήλ Μακρή στην παρουσίαση του νέου κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, είχε πυροδοτήσει τη σχετική φημολογία για τη μεταξύ τους σχέση που είχε διαρραγεί. Ακόμα και τότε κανένας δεν περίμενε αυτό το θορυβώδες διαζύγιο των δύο γυναικών.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της και όταν ρωτήθηκε σχετικά, δήλωσε πως η Ραχήλ Μακρή “διαχώρισε την πορεία της”, ενώ εμμέσως πλην σαφώς την κατηγόρησε πως έψαχνε “καρέκλες” λέγοντας πως στην Πλεύση “δεν μοιράζουμε οφίκια, μοιράζουμε ευθύνες και καθήκοντα…”
Η απάντηση της Ραχήλ Μακρή, όχι μόνο ήρθε, αλλά ήταν σε πολύ οξύτερους τόνους. Με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Facebook, η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς καν να αναφέρει το όνομά της, αμφισβητεί το έργο της Ζωής Κωνσταντοπούλου – που παλιότερα εξήρε – αρνείται τα όσα τις καταλογίζει για απαιτήσεις αξιωμάτων – έστω και με την μορφή υπαινιγμών – ενώ διεκδικεί ακόμα και την ιδιοκτησία των… καρεκλών στα γραφεία της Πλεύσης, λέγοντας πως τις έχει αγοράσει η ίδια.
Capture

Δεν υπάρχουν σχόλια: