Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Ασχολούμαστε αναγκαστικά με τον απατεώνα Σώρρα, ενώ η Ελλάδα και η Κύπρος καίγονται


Ο απένταρος "τρισεκατομμυριούχος" Αρτέμης Σώρρας, ο άνθρωπος που πουλάει ...εξωγήινη τεχνολογία στις ΗΠΑ. Φωτογραφία the toc.Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ 
Η Ελλάδα και η Κύπρος κυριολεκτικά καίγονται, αλλά το θέμα που ενδιαφέρει περισσότερο, όπως αποδείχθηκε από την ειδησεογραφία, είναι η υπόθεση ενός τεράστιου απατεώνα. 
Τον λένε Αρτέμιο Σώρρα και δηλώνει άλλοτε δισεκατομμυριούχος και εσχάτως τρισεκατομμυριούχος, επειδή πούλησε, ισχυρίζεται ο άθλιος, μία τεχνολογία προσωπικά στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα που έσωσε την υπερδύναμη...

Εάν κατάλαβα καλά, είχε μυστική συνάντηση με τον Αμερικανό ηγέτη, σε κάποιο από τα υπόγεια της Ουάσιγκτον, του έδωσε την τεχνολογία και ο κ. Ομπάμα του παρέδωσε μία τσάντα με κάτι τρισεκατομμύρια μέσα… 
Πως να την κουβάλησε ο μπαγάσας άραγε αυτή τη τσάντα που θα ζύγιζε και 300, πάνω-κάτω, κιλά… 
Δεν υπερβάλλω αγαπητοί αναγνώστες. 
Αυτά υποστηρίζει ο άθλιος αυτός τυπάς, ο οποίος κυριαρχείται από άρρωστες και επικίνδυνες ακροδεξιές ιδέες, τις οποίες αναμειγνύει με ολίγη Χρυσή Αυγή -ναι, τη γνωστή ναζιστική οργάνωση- και με τους Θεούς του Ολύμπου. 
Αυτός ο Δίας, η Ήρα και οι υπόλοιποι Θεοί, είναι τελικά όπως το αλάτι. Πάνε με όλα, και βεβαίως χρησιμοποιούνται από τον κάθε τρελό και παλαβό, που ξυπνά ένα πρωί και έχει -στον ύπνο του- πείσει τον εαυτό του ότι είναι ο σωτήρας της χώρας. 
Μερικοί άνθρωποι, όπως ο συνάδελφος Αποστόλης Ζουπανιώτης, ο Λευτέρης ο Ρήνος, που είναι και ο πλέον ειδικός για τη συμμορία του Σώρρα, εγώ και άλλοι ερευνητές, ασχοληθήκαμε ενωρίς με το θέμα, επειδή αντιληφθήκαμε ότι η κωμωδία εξελίσσεται σε τραγωδία. 
Κυριολεκτώ. Εάν απουσίαζε η δημοσιογραφική έρευνα, ο Σώρρας και η τρελοπαρέα του, θα είχαν βάλει στο χέρι πραγματικά ομόλογα του κυπριακού και ελληνικού κράτους, με τα οποία θα είχαν αντικαταστήσει τα πλαστά που κρατάνε και τα περιτριγυρίζουν μετά την άθλια απόφαση ελληνικού δικαστηρίου, παρακαλώ, ότι είναι αληθινά. 
Πρέπει να πρόκειται για την πλέον απαράδεκτη απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης στην ιστορία! 
Ούτε κάθισε να εξετάσει σε βάθος την υπόθεση, ούτε έλαβε υπόψιν τα αποκαλυπτικότατα δημοσιεύματα, δεν ασχολήθηκε καν με τα έγγραφα που έχουμε στη διάθεσή μας, και άκουσε τους ψευδομάρτυρες που ήρθαν από τις ΗΠΑ και τον Καναδά με ότι πλαστό χαρτολόι μπορείτε να φανταστείτε. 
Ποιος φταίει; 
Μα αυτό το γαμ…. το κράτος και οι διεφθαρμένοι πολιτικοί. Ξέρετε πόσους παρακαλέσαμε να ασχοληθούν με την άθλια αυτή, αλλά επικίνδυνη υπόθεση; Δεν κοίταξε κανείς ούτε ένα από τα έγγραφα που τους στείλαμε. ΚΑΝΕΝΑΣ. 
Ακόμα και όταν έγινε γνωστή η δικαστική απόφαση, κανένας υπουργός ή βουλευτής δεν είπε, ρε τι στο διάολο γίνεται εδώ; 
Διότι -λέμε τώρα- εάν όντως ήταν πραγματικά τα ψεύτικα ομόλογα, θα μπορούσαν να …λύσουν το πρόβλημα της χώρας. Δεν είναι βεβαίως αληθινά. Άφησαν, λοιπόν, τον Σώρρα και την παρέα του, να λένε ένα σωρό ψέματα, να παρασύρουν ένα χιλιάδες πολίτες οι οποίοι δίνουν συνδρομή για να είναι μέλη της συμμορίας-μαφίας. 
Μου έλεγε ένας εξ αυτών που εξαπατήθηκε ότι η μαφία αυτή διαθέτει 97 χιλιάδες ακολούθους, οι οποίοι πληρώνουν κάθε μήνα τον Σώρρα και την παρέα του. 
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; 
Ο αρμόδιος κ. υπουργός, που λέει πως θα πατάξει την διαφθορά, που βρίσκεται; 
Αυτό το υπουργείο -ή έχει καταργηθεί άραγε- που έψαχνε τους κλέφτες και τους απατεώνες; 
Η υπόθεση της συμμορίας του Σώρρα δεν είναι αστεία. Και επαναλαμβάνω ότι είναι άκρως επικίνδυνη. 
Εχει χρήματα, όχι βεβαίως από τα πλαστά ανύπαρκτα ομόλογα των 600 δις ευρώ, αλλά από τις συνδρομές των ανόητων που τον ακολουθούν, έχει φανατικούς οπαδούς και πολλά γραφεία ανά την Ελλάδα. 
Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ. μαζί έχουν τόσα γραφεία, όσα διαθέτει ο απένταρος Πατρινός, που χρωστά της Μιχαλούς… 
Ο υπουργός Δικαιοσύνης ας ασχοληθεί λοιπόν. Σήμερα, όχι αύριο. Διότι η υπόθεση της Λαμίας μπορεί να μην είναι η μοναδική βίαια πράξη που έχουν διαπράξει σε ηγετικό μάλιστα επίπεδο… 
Έλεγα στην αρχή ότι η Ελλάδα και η Κύπρος καίγονται και εμείς ασχολούμαστε με ένα απατεώνα… 
Και πρέπει να εξηγηθώ: Η οικονομική κρίση έχει συντρίψει τη χώρα, η οποία έχει καταστεί αδύνατη και μικρή. Φοβάμαι πως δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει εξωτερικό κίνδυνο. 
Ο ισλαμο-εθνικιστής Ταγίπ Ερντογάν μας αντιμετωπίζει ως ένα κουνούπι. Ο Αλβανός πρωθυπουργός, ακόμα και οι «ξεδοντιασμένοι» των Σκοπίων, αντιμετωπίζουν την πατρίδα μας ως «ένα ασήμαντο …πράγμα». 
Με τα σημερινά δεδομένα η Ελλάδα δεν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό της, πόσο μάλλον την Κύπρο που κινδυνεύει με διάλυση. 
Αναφορικά με το ταλαιπωρημένο νησί, το χρυσοπράσινο φύλλο ριγμένο στο πέλαγος, που είπε ο ποιητής… 
Είναι κρίσιμες οι στιγμές και οι αντοχές του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, ελάχιστες. Οι αντιστάσεις του, όπως αποδεικνύεται, είναι μηδενικές. 
Προσωπικά τρέμω αυτή την περίεργη σύναξη της Γενεύης. 
Με δεδομένη την πραγματική αδυναμία της Ελλάδας να στηρίξει την εθνική υπόθεση της Κύπρου, πρέπει να προετοιμαστούμε για να αποτρέψουμε την ένταξή της στη σφαίρα επιρροής του Ταγίπ Ερντογάν. 
Θα ακολουθήσει η απόλυτη καταστροφή. Δεν κινδυνολογώ. 
Είναι η μόνη αλήθεια. Η Κύπρος αποτελεί την άμυνα του Ελληνισμού. Και αυτό ΔΕΝ σημαίνει πως δεν πρέπει να επιλυθεί το πρόβλημα της. Πρέπει. 
Αλλά άλλο πράγμα είναι η λύση και άλλο η διάλυση. 
Εάν χαθεί η Κύπρος, η Ελλάδα χάνει τον ένα πνεύμονα της και δέχεται κτύπημα και στην καρδιά της…

Μιχάλης Ιγνατίου

Πηγή:http://mignatiou.com/2017/01/ascholoumaste-anagkastika-me-ton-apateona-sorra-eno-i-ellada-ke-i-kipros-kegonte/

Δεν υπάρχουν σχόλια: