Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Συγκλονίζει ο Κώστας Χαρδαβέλλας για την υγεία του: «Ξαφνικά μαθαίνεις ότι έχεις καρκίνο, άγριο, κακό…»

Συγκλονίζει ο Κώστας Χαρδαβέλλας για την υγεία του: «Ξαφνικά μαθαίνεις ότι έχεις καρκίνο, άγριο, κακό…»

Τι είπε για την μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του, στην οποία βγήκε νικητής.
Συνέντευξη στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» έδωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ο οποίος μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο...

«Παθαίνεις ένα σοκ. Όταν είσαι υγιής, όπως ήμουν εγώ, δεν είχα ποτέ σοβαρά προβλήματα. Ξαφνικά μαθαίνεις ότι έχεις καρκίνο, άγριο, κακό, επιθετικό, έχει κάνει μετάσταση, σου δίνουν 70% να την… κάνεις και 30% να μείνεις. Παθαίνεις ένα σοκ, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να αποφασίσεις και τι θα κάνεις. Θα παλέψεις ή θα κατεβάσεις τα χέρια κάτω και θα περιμένεις το τέλος. Εγώ επέλεξα τον πρώτο δρόμο. Την ώρα που ερχόμουν σπίτι από τον γιατρό που μου είχε πει το κακό νέο, μέσα μου δεν ήξερα τι να κάνω. Να τους το πω, να μην τους το πω… Η Μαρία το κατάλαβε αμέσως.
Ενώ ακόμα ο καρκίνος υπήρχε για μένα και μετά την τελευταία χημειοθεραπεία, τον Σεπτέμβρη του 2009, την επόμενη εβδομάδα έκανα ζωντανή εκπομπή στο Alter, τον Αθέατο κόσμο, τρεις ώρες εκπομπή. Ήμουν χάλια, μείον 45 κιλά βάρος, άσπρος, χάρτινος, γερασμένος, με τα πόδια μου να τρέμουν από την αδυναμία. Έκανα την εκπομπή γιατί έτσι αποδείκνυα στον εαυτό μου ότι υπάρχω και ότι είμαι ζωντανός. Φρόντισα να το κρατήσω λίγο μυστικό, το ήξερε ο Κωνσταντίνος, η Μαρία, οι γιατροί μου και κάνα δυο φίλοι μου γιατί δεν ήθελα να δω το όνομά μου κρεμασμένο στα μανταλάκια των περιπτέρων».
Δείτε το απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: