Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Ολομέτωπη επίθεση Μητσοτάκη για την επέτειο της "αδίστακτης" κυβέρνησης - Οι 4 πυλώνες του σχεδίου της ΝΔ

Ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει συγκεκριμένη αναφορά στο παρελθόν, εξηγώντας ότι «θα είχαμε βγει από την κρίση εάν ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε προκαλέσει εκλογές»

Ολομέτωπη επίθεση την κυβέρνηση αναμένεται να εξαπολύσει σήμερα 25 Ιανουαρίου 2017 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής.
Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους και χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς, σχολιάζοντας τη διετία διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα κάνει λόγο... «για την πιο αδίστακτη και πιο επιζήμια κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ η χώρα».
Καλά πληροφορημένες πηγές σημείωναν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινώντας την ομιλία του, θα κάνει συγκεκριμένη αναφορά στο παρελθόν, θα μιλήσει αναλυτικά για τη διετία 2012 – 2014, εξηγώντας ότι «θα είχαμε βγει από την κρίση εάν ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε προκαλέσει εκλογές» και συμπληρώνοντας πως η «κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατέστρεψε κάθε σωστή προσπάθεια είχε γίνει τη διετία αυτή».
Επιπλεόν, μιλώντας με συγκεκριμένα επίσημα στοιχεία και αριθμούς, θα εξηγήσει με κάθε λεπτομέρεια το κόστος της διακυβέρνησης για την οικονομία κάνοντας τον μέχρι τώρα λογαριασμό.
Πέρα από την σκληρή επίθεση που θα εξαπολύσει στην κυβέρνηση, θα παρουσιάσει το σχέδιο της ΝΔ το οποίο βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες, ενώ θα εξηγήσει γιατί η Ν.Δ. «είναι η μόνη εναλλακτική πολιτική δύναμη» που μπορεί να ξαναβάλει τη χώρα σε τροχιά εξόδου από την εποπτεία και τα μνημόνια δίνοντας αναπτυξιακή προοπτική και επαναφέροντας την κανονικότητα.
Οι ίδιες κομματικές πηγές ανέφεραν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καλέσει τους Νεοδημοκράτες αλλά και όλους τους πολίτες, ανεξαρτητα από τον κομματικό χώρο που ανήκουν, «να σταθούν απέναντι στην Κυβέρνηση και να εκφράσουν την Ελλάδα που θέλει να πάει μπροστά».

www.bankingnews.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το χρεοκοπημενο παλιο που μας πηγε στο πατο που μοιραζανε δισεκατομμυρια στους φιλους οργανωθηκε γυρω απο ενα ανθρωποφοβικο ακαταλληλο για την πολιτικη ανθρωπο το Κουλη
Η ξεφτιλα της αστικης ταξης και της κεντροδεξιας

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΟΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΚΚ Β, "ΤΙΜΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!