Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ για να ...χαλαρώσετε: Ο Ομπάμα στην Αθήνα [βίντεο]

Ο Κωνσταντίνος Πουλής αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο της επίσκεψης του Μπάρακ Ομπάμα στην Αθήνα.

Δίνει συμβουλές στους νέους και καλωσορίζει τον Πλανητάρχη στην Ελλάδα, όπως ακριβώς μας αξίζει ...

Δείτε το βίντεο:

ΔΟΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ: Τι λέει ο Παπαζάχος μετά τον σεισμό στο Κιλκίς

Ανησυχία επικρατεί μετά τους απανωτούς σεισμούς σε διάφορες περιοχές της χώρας και ιδιαίτερα μετά τον σεισμό των 4,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε ξημερώματα στο Κιλκίς.

Καθυσηχαστικός ωστόσο, εμφανίστηκε ο καθηγητής Γεωφυσικής του ΑΠΘ, Κώστας Παπαζάχος, που χαρακτήρισε...

Η άγρια ομορφιά της φύσης! Ένας σκύλος, μια πολική αρκούδα και μια σχέση μοναδική! (VIDEO)

Κάπου στην άγρια φύση του
Καναδά γίνονται παράξενα πράγματα…

Ο David De Meulles στη Manitoba του Καναδά, έτυχε να βρεθεί μπροστά σε αυτή τη μαγική στιγμή και να τραβήξει ένα video που θα μείνει στην ιστορία...

«Γνωρίζω το θάνατο μου» – Σοκάρει η δήλωση πασίγνωστου Έλληνα [βίντεο]

«Έχω πει σε ανθρώπους… φεύγετε, ετοιμαστείτε για αυτό το ταξίδι»

Ο λόγος για τον Κώστα Λεφάκη, ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξή του:
«Μπορεί άραγε ένας αστρολόγος να προβλέψει το θάνατο;» αναρωτιέται η Νάνσυ Παραδεισανού και ο Κώστας Λεφάκης δηλώνει χαρακτηριστικά:

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ! Ποιοι θα μπαίνουν στην Ευρώπη με 5 ευρώ!

Νέο σύστημα χορήγησης εισόδου με το όνομα ETIAS ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Ένα μέτρο που αφορά Aμερικανούς πολίτες, Ισραηλινούς, Βραζιλιάνους και Αλγερινούς και όλους εκείνους που εξαιρούνται από την υποχρέωση έκδοσης βίζα για τις χώρες του Σένγκεν.
Η άδεια εισόδου ETIAS θα κοστίζει 5 ευρώ και...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ- Βόρειος Ήπειρος: Έλληνες σηκώνουν ανάστημα κατά της Αλβανίας και συγκινούν το Πανελλήνιο – (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου βιώνουν την κατοχή της Αλβανίας,η οποία την ίδια ώρα μοιράζει, μέσω εγκάθετων, φλάιερ στα ελληνικά σχολεία της ελεύθερης Ηπείρου, ειδοποιώντας τους μαθητές πως είναι όλοι Αλβανοί.

Δεκαεννέα οικογένειες που ανήκουν στην Ελληνική Εθνική Μειονότητα παρέλαβαν ειδοποιητήριο, με το οποίο τους δίνεται προθεσμία λίγων ημερών για την εκκένωση των σπιτιών τους στην Χειμάρρα που προορίζονται για...

Ήλθε, είδε, είπε και απήλθε…


Ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος έκανε ένα ωραίο επικοινωνιακό δώρο στην κυβέρνηση των Συριζανέλ και, βέβαια, είπε στον πρωθυπουργό μας κάποια αρκετά δυσάρεστα νέα

του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου...

«ΝΑΙ» Η «ΟΧΙ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: Τι θα ψήφιζαν οι Ελληνες – Αποκαλυπτική έρευνα

Αποκαλυπτικά για το πως βλέπουν οι Ελληνες την Ευρώπη, είναι τα συμπεράσματα της διευρωπαϊκής έρευνας Parlemeter που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μεταξύ 24 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου.
Τρεις στους πέντε Ευρωπαίους θεωρούν πως η συμμετοχή της χώρας τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι επωφελής, ωστόσο οι Έλληνες (μαζί με τους Κύπριους) πιστεύουν κατά πλειοψηφία το...

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ BRUEGEL: Ερχεται 4ο μνημόνιο - Ο Ομπάμα δεν επηρεάζει τις ευρωπαϊκές αποφάσεις για την Ελλάδα

Την άποψη ότι οι δρόμοι που ανοίγονται για τους πιστωτές μετά το 2018 όσον αφορά την Ελλάδα είναι είτε μεγάλη αναδιάρθρωση χρέους είτε ένα τέταρτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα εκφράζει ο επικεφαλής οικονομολόγος του ινστιτούτου Bruegel Ζολτ Νταρβάς.

«Ακόμη κι αν η Ελλάδα έχει, όπως αναμένω ανάπτυξη την περίοδο 2017-2018, άρα και...

ΤΟ ΝΕΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ! Είναι ακριβείας και κοστίζει… πενταροδεκάρες

Σε πιο «παραδοσιακά» όπλα  στρέφεται η Γαλλική Πολεμική Αεροπορία για να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες απειλές.
Οι Γάλλοι εκπαιδεύουν αετούς για να καταρρίπτουν ύποπτα drone τα οποία μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε τρομοκρατικά χτυπήματα. Τα ελεγχόμενα από  απόσταση drone μπορούν να ρίξουν ένα αεροπλάνο ή να μεταφέρουν μια βόμβα γεγονός που...

Ο πρίγκιπας Παύλος προσκεκλημένος από τον διάδοχο του θρόνου του Μπαχρέιν ο λόγος διαβάστε τον....

Περαστικά μας λοιπόν ως Έθνος.... ας συνεχίσουμε το ίδιο βιολάκι.

Ο Πρίγκιπας Σαλμάν μπιν Χαμάντ Αλ Χαλίφα, διάδοχος του θρόνου, και ο πρώτος αναπληρωτής πρωθυπουργός, συναντήθηκαν με τον πρίγκιπα Παύλο στο Riffa Palace του Μπαχρέιν.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής ο διάδοχος του Μπαχρέιν...

Σκηνικό θρίλερ στη Σαντορίνη: Δείτε το συγκλονιστικό φαινόμενο που καθήλωσε όσους το είδαν! (Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα )

13731687 1094421510650516 446885 4314 0e80c
Όσοι βρέθηκαν στη Σαντορίνη είδαν την θάλασσα να εξαφανίζεται μπροστά από τα μάτια τους καθώς τα σύννεφα κάλυψαν όλη την επιφάνεια της
δημιουργώντας ένα φανταστικό τοπίο...

ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ! Ο νέος υπερηχητικός πύραυλος του Πούτιν μπορεί να πλήξει την Αγγλία σε 13 λεπτά!

Ο Ρωσικός πύραυλος «Σατανάς 2» έχει τελική ταχύτητα 7 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο και είναι αόρατο απ΄όλα τα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας.

Ο νέος βαλλιστικός υπερηχητικός πύραυλος που δοκίμασε επιτυχώς η Ρωσία θα μπορούσε να φθάσει το Ηνωμένο Βασίλειο σε 13 λεπτά από την εκτόξευση του, σύμφωνα με...

Ξύπνα Αλέξη, έφυγε ο Ομπάμα...

Αποτέλεσμα εικόνας για Ξύπνα ΑλέξηΠερίμενε κανείς, στα σοβαρά, να πουν τίποτε διαφορετικό οι Μέρκελ-Σόϊμπλε ως αντίδραση στην (όπως και να ασκήθηκε...) πίεση Ομπάμα για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους;

Όχι βέβαια. Ούτε η μέχρι τώρα πολιτική τους, ούτε φυσικά και η αντίληψη που έχουν για μια ισχυρή Ευρώπη θα τους επέτρεπε τέτοια ρεαλιστική προσέγγιση ενός προβλήματος που τύποις μόνο είναι “ελληνικό” και στην ουσία αφορά το σύνολο της ευρωπαϊκής μακροχρόνιας ισχύος και παρουσίας...

Τα δίνει όλα η κυβέρνηση στους δανειστές - Γράφουν τη συμφωνία

Φωτογραφία: Intimenews

Οι εκπρόσωποι των θεσμών γράφουν τη συμφωνία
Θα την θέσουν υπόψιν της ελληνικής πλευράς το Σαββατοκύριακο
Αγκάθι τα εργασιακά

Πιέζει η ημερομηνία-ορόσημο του Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου
Οι φόβοι της κυβέρνησης
Δραματικό SOS Τσακαλώτου και έμμεση απειλή για εκλογές...

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Η πραγματική εικόνα μετά την επίσκεψη Ομπάμα: ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΣΤΟΝ ΡΕΑΛΙΣΜΟ, Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Κανείς δεν αμφιβάλει ότι η επίσκεψη του Ομπάμα στη χώρα ήταν σημαντική.

Πόσο σημαντική όμως ήταν; Τι κέρδισαν οι Έλληνες;  Η αναφορά του Ομπάμα στο χρέος θα έχει πραγματικό αντίκτυπο;
Σε όλα αυτά τα ερωτήματα απαντά ο Δημήτρης Απόκης* σε άρθρο του στην Ιστοσελίδα του mignatio.com το οποίο αξίζει να διαβάσετε...

Οι κυβερνήσεις σπάνε και καίνε στα Πολυτεχνεία.

Σε όχι πολύ παλιότερες εποχές, που οι μπαχαλάκηδες δεν ήταν περισσότεροι από 300-500, ειδικές μονάδες της αστυνομίας συμμετείχαν μαζί τους ως ροπαλοφόροι και καταστροφείς στα επεισόδια διαδηλώσεων και πορειών για να αποθαρρύνονται οι νοικοκυραίοι να κατεβαίνουν σε συλλαλητήρια. 
Το κράτος δεν τα θέλει αυτά. Εδώ και 2-3 χρόνια οι μπαχαλάκηδες είναι πάνω από 3.000. Και δε χρειάζονται την αστυνομία για να τα σπάνε. Πολύ περισσότερο που οι πιο πολλοί συγγενεύουν με το κυβερνόν κόμμα...

Κ.Τσάτσος: το πρώτο μάθημά μου για την αρχοντιά



Θα ‘μουνα δέκα χρονών. Το καλοκαίρι, όταν τέλειωνα το σχολείο κατέβαινα στο ισόγειο δικηγορικό γραφείο του πατέρα μου, όπου και με έβαζαν να αντιγράφω δικόγραφα. Για τις τέσσερις σελίδες χωρίς περιθώριο, πληρωνόμουν μια δραχμή.
Καθισμένος σ’ ένα από τα γραφεία των βοηθών χάζευα πού και πού τους πελάτες, κάθε λογής, πού μπαινόβγαιναν.
Ένα πρωινό ήρθε ένας λεβεντόγερος με κάτασπρη φουστανέλλα...

Ποιοι κρύβονταν πίσω από τις κουκούλες

Μεγάλωσα σε μια πόλη όπου όσο θυμάμαι τον εαυτό μου γίνονταν βίαιες διαδηλώσεις για τα πάντα.

Ξεκινούσε μια πορεία και πάντα κατέληγε μερικές εκατοντάδες να σκοτώνονται με την αστυνομία.

Έμαθα λοιπόν πως αυτοί δεν είναι δικοί μας. 
Είναι κάτι μυστηριώδεις παρακρατικοί, πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών που βρίσκονται στη μισθοδοσία της αστυνομίας προκειμένου να χαλάνε τις ειρηνικές διαδηλώσεις, και να αμαυρώνουν την εικόνα του κινήματος. Έλεγα κι εγώ μέσα μου, κοίτα να δεις μόντα που βρήκε το άτιμο το σύστημα.
Επίσης έμαθα πως η αστυνομία αποτελείται αποκλειστικά από κάτι αιμοσταγείς "μπασκίνες" που τους φωνάζουμε "μπάτσους γουρούνια δολοφόνους" διότι έχουν μια φυσική ροπή προς το να σαπίζουν αθώο κόσμο στο ξύλο χωρίς κανένα λόγο.
Α, να χαθούν οι ρεζίληδες έλεγα που δέρνουν αθώα μικρά παιδιά και συνταξιούχους.


Κάποια φορά τυχαίως βρέθηκα στην Ακαδημίας την ώρα μιας διαδήλωσης. Ήμουν μέσα σε ένα κτίριο, άκουγα το χαμό απ 'έξω και σκεφτόμουν πως θα φύγω τώρα από εδώ να γυρίσω σπίτι μου;Λέω, νέος είμαι, θα βγω, θα τρέξω, θα κρυφτώ πίσω από αυτοκίνητα, κάπως τέλος πάντων θα τα καταφέρω να γλιτώσω από το ξύλο των αστυνομικών και των φίλων τους των παρακρατικών.
Παίρνω βαθιά ανάσα και ξεμυτάω. 
Στην πρώτη στροφή όμως πέφτω πάνω σε μια διμοιρία ματ που ερχόταν. Κλάψε με μάνα κλάψε με σκέφτηκα. 
Αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί μου. Πέρασαν δίπλα μου και κανένας δεν με έδειρε, δεν με έσπρωξε, δεν με έβρισε βρε αδερφέ, έτσι για το καλό. 
Αισθάνθηκα έως και απογοητευμένος.

Πήρα θάρρος και προχώρησα. Λίγο πιο πάνω, στην Ομήρου, συναντώ μια άλλη διμοιρία ΜΑΤ να στέκεται με τις ασπίδες σηκωμένες και μπροστά τους να περνάει η διαδήλωση και να τους βρίζει με τα χειρότερα λόγια και να τους πετάει από πέτρες έως σκουπιδοτενεκέδες γεμάτους και νεράτζια. Όχι δεν ήταν τίποτα κουκουλοφόροι "παρακρατικοί" όπως περίμενα. Ήταν απλά παιδιά της διαδήλωσης, αγόρια και κορίτσια στην ηλικία μου. Λέω μέσα μου δεν μπορεί, τώρα όπου να ναι θα επιτεθούν οι αστυνομικοί και θα τους σαπίσουν στο ξύλο τους καημένους. 
Περίμενα λοιπόν από περιέργεια να δω το θλιβερό θέαμα. Όμως μετά από 20 λεπτά συνεχούς βρισίματος και λιθοβολισμού, οι αστυνομικοί κάθονταν ακόμα εκεί με τις ασπίδες τους και περίμεναν. 
Πάλι απογοητεύτηκα. Λέω κάτι δεν πάει καλά.

Προχωράω πιο πέρα ​​και φτάνω πριν τη Μεγάλη Βρετανία, όπου βλέπω 8 με κουκούλες να σπάνε ένα αυτοκίνητο να το γεμίζουν σκουπίδια και να του βάζουν φωτιά μπροστά στα μάτια μου. 
Την ίδια ώρα πέρναγε η υπόλοιπη διαδήλωση μπροστά τους αλλά κανείς δεν τους σταματούσε. 
Λέω τι γίνεται ρε γαμώτο. Αυτοί οι παρακρατικοί κουκουλοφόροι που αμαυρώνουν το κίνημα καίνε ένα αυτοκίνητο και το κίνημα περνάει από μπροστά τους χωρίς να κάνει τίποτα; Χίλιοι άνθρωποι εναντίον 8 και δεν κάνουν τίποτα; 
Όχι μόνο αυτό, αλλά την ίδια στιγμή φθάνει ένα πυροσβεστικό όχημα να σβήσει τη φωτιά. Και ξαφνικά οι χίλιοι της διαδήλωσης που παρακολουθούσαν αδιάφοροι τον εμπρησμό, αρχίζουν να φωνάζουν και να βρίζουν και κινούνται προς το πυροσβεστικό για να το διώξουν (όπως και έκαναν). 
Τι γίνεται εδώ ρε λέω. Το κίνημα αβαντάρει τους μυστηριώδεις παρακρατικούς ???

Κάτι δεν πάει καθόλου καλά.

Φτάνω μέχρι επάνω και στο Σύνταγμα γίνονται πραγματικές οδομαχίες με καδρόνια, μολότοφ, πέτρες κλπ. Πλέον όμως μου έχουν μπει για τα καλά ψίλοι στα αυτιά και το παίρνω απόφαση. Περπατάω ακριβώς μπροστά από τα ΜΑΤ σκεπτόμενος πως δεν μπορεί, τώρα θα με πάρουν όλοι στο κυνήγι με τα γκλομπ. 
Ως εκ θαύματος δεν με αγγίζει κανείς. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ένας μου φωνάζει "ρε φίλε φύγε από μπροστά μας, θα φας καμια μολότοφ"!

Τι γίνεται ρε εδώ πέρα ​​λέω μέσα μου; Οι "καλοί" διαδηλωτές έχουν σπάσει το σύμπαν και οι "κακοί" μπάτσοι με προστατεύουν κι από πάνω; 
Μυστήρια πράγματα. Αλλά όταν ακους μια ιστορία για όλη σου τη ζωή είναι πολύ δύσκολο να την αρνηθείς. 
Γύρισα λοιπόν σπίτι μου προβληματισμένος.

Ήρθε όμως κι η ώρα της Αριστεράς. Ε, λέω δεν μπορεί, τώρα που ήρθε το κίνημα στην εξουσία, θα αποκαλυφθούν όλα. Οι μυστικές υπηρεσίες, οι παρακρατικοί, οι κουκουλοφόροι οι πάντες. Θα μάθουμε ονόματα και διευθύνσεις. Θα μπουν όλοι στη φυλακή.

Περνάει ένας μήνας, περνάνε δύο, τίποτα. Λέω, εντάξει έχουμε πολύ δουλειά με τις διαπραγματεύσεις τώρα, αλλά μόλις λασκάρουμε λίγο θα ανοίξουμε όλους τους φακέλους της αστυνομίας και θα πούμε στον κόσμο την αλήθεια.

Περνάνε κι άλλοι μήνες όμως και τίποτα. Φτάνει Σεπτέμβριος, ψηφίζουμε άλλα 100Δις μνημόνιο και λέω, τώρα θα γίνει το έλα να δεις στην Αθήνα. Αλλά ξαφνικά ως εκ θαύματος δεν γίνεται τίποτα απολύτως. Ούτε αυθόρμητα αγανακτισμένοι πολίτες, ούτε διαδηλώσεις του κινήματος, ούτε πορείες και απεργίες, τίποτα ρε παιδί μου. 
Τι γίνεται εδώ ρε λέω; 
Προηγουμένως τα κάναμε όλα λαμπόγιαλο, με την υποψία πως ΘΑ περάσουν μέτρα οι προηγούμενοι. Και τώρα που οι δικοί μας τα περνάνε, δεν ανοίγει μύτη;

Οι παρακρατικοί τα κάνανε αυτά κι εμείς τους πιάσαμε , μου απαντάνε. 
Κι άμα τους πιάσαμε γιατί δεν τους βγάζουμε στη φόρα ρε αδέρφια να δικαιωθεί και το κίνημα 
Γιατί το κρύβουμε πως τους πιάσαμε;

Άλλα άντε και αυτούς τους πιάσαμε. Οι αυθόρμητοι αγανακτισμένοι που δεν σήκωναν μύγα στο σπαθί τους τι έγιναν; 
Με 100 Δις επιπλέον μνημόνιο δεν έχουν τίποτα να πουν; Εξαφανίστηκαν;

Δεν μου τα λέτε καλά ρε αδέρφια. Δεν μου τα λέτε καθόλου καλά.

Δεν μου τα λέγατε καθόλου καλά μάλλον εδώ και δεκαετίες. Όταν καίγατε το σύμπαν και οργανώνατε κομματικές διαδηλώσεις και καταστροφές, όταν υποθάλπτατε ταραξίες και μπαχαλάκηδες, όταν διαλύατε την πόλη μου. Όταν εσείς είσασταν οι άνθρωποι πίσω από τις κουκούλες.
 
Όταν εγώ το κορόιδο είχα φάει το παραμύθι πως κάποιο μυστηριώδεις κακοί ήθελαν να σας συκοφαντήσουν, ενώ οι κακοί είστε εσείς. Πάντα ήσασταν και πάντα θα είστε. Διότι δεν μάθατε ποτέ να δημιουργείτε, μόνο να καταστρέφετε.

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

Παθογένειες της Ελληνικής Γεωργίας

Η Ελληνική αγροτική παραγωγή βρίσκεται εδώ και χρόνια σε μία συνεχή ύφεση. 
Οι αναλύσεις που γίνονται αποδίδουν το πρόβλημα 
στο μικρό μέγεθος των αγροτικών εκμεταλλεύσεων, 
τα μεγάλα κόστη και 
την έλλειψη κεφαλαίων και αγροτικής πίστης.
Η αγροτική πολιτική επί δεκαετίες βασίζεται στο να βοηθηθούν οι αγρότες να παράγουν και να παράγουν φθηνότερα. 

Τα αγροτικά αιτήματα στις κινητοποιήσεις είναι οι επιδοτήσεις και η χαμηλότερη φορολογία, ώστε να κατέβη το κόστος παραγωγής...

Η ΣΚΙΩΔΗΣ«ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ: Σαρωτικές αλλαγές στη ΝΔ – Που τοποθέτησε την Ντόρα – Ολα τα ονόματα

Σε εκλογικό συναγερμό έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη ΝΔ ανακοινώνοντας σκιώδη κυβέρνηση και τοποθετώντας τα στελέχη της ΝΔ έναν προς έναν, απέναντι σε κάθε υπουργό της κυβέρνησης.

Στο νέο αυτό σχήμα του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ, νέα καθήκοντα αναλαμβάνει ο...

Από τι -και πότε- πέθανε τελικά ο Λέοναρντ Κοέν

Ο ατζέντης του σπουδαίου Καναδού τραγουδοποιού αποκάλυψε πως ο πελάτης του είχε φύγει από τη ζωή τέσσερις ημέρες πριν την ανακοίνωση του θανάτου του. Περιέγραψε δε τις συνθήκες που είναι γαλήνιες μεν αλλά ασυνήθιστες

Ηταν ένα μικρό μυστήριο. Την περασμένη Παρασκευή έγινε γνωστό πως ο Λέοναρντ Κοέν, ένας από...

Τρέξτε σύντροφοι, οι αυταπάτες διαλύονται...

Αποτέλεσμα εικόνας για αυταπάτες διαλύονται
Ο κόσμος όπως τον ξέρουμε σήμερα δρομολογήθηκε το '71 όταν ο πρόεδρος Νίξον απέσυρε την εγγύηση χρυσού για κάθε δολάριο που κυκλοφορούσε και κυρίως στις αρχές της δεκαετίας του ’80 όταν οι Ρόναλντ Ρήγκαν, Μάργκαρετ Θάτσερ και Ντενγκ Σιάο Πίνγκ δρομολόγησαν την παγκοσμιοποίηση με την απελευθέρωση των συναλλαγών και την έξοδο της Κίνας από τις συνθήκες όψιμης προϊστορίας.
Η εκλογή του Ντόναλντ Τράμπ στις ΗΠΑ, μετά και το Brexit και λαμβάνοντας υπόψη την άνοδο του λαϊκισμού σε όλο το δυτικό δημοκρατικό κόσμο, μοιάζει με την πρώτη σοβαρή προσπάθεια να μπει τέλος σε αυτήν την ιστορική περίοδο και να ξεκινήσει μια άλλη...

Πόσους οίκους ανοχής έχει το Αγαθονήσι;!!

Αποτέλεσμα εικόνας για οίκος ανοχής

Το hot spot κολλητά στην πόλη της Χίου καίγεται, αφού αποτελεί υγειονομική βόμβα για όλους, τα νοσοκομεία της χώρας δεν έχουν ούτε γάζες, οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις απειλούν εκατοντάδες νοσηλευόμενους και το υπουργείο του κ Πολάκη ασχολείται επίμονα με το να καταγράψει αν το Αγαθονήσι των 150 κατοίκων έχει οίκο ανοχής! Που δεν έχει!

Σε μια χώρα που ο οίκος ανοχής είναι σήμα κατετεθέν της κρατικής μηχανής μια τέτοια δραστηριότητα του υπουργείου Υγείας δεν θα έπρεπε να ξενίζει.΄..

Ο Ομπάμα έστειλε το μήνυμα του στην Τουρκία


Σχετική εικόνα
Λοιπόν, πιο χαλαρά σήμερα, έκατσα και διάβασα προσεκτικά όλη την ομιλία του Ομπάμα, από απομαγνητοφωνημένο κείμενο για να παρατηρήσω αναλυτικά σημεία, φράσεις και ενότητες όπως ήταν χωρισμένες. Ή και αναφορές με -πιθανόν- ιδιαίτερο βάρος που δεν προσέξαμε.
Σημειώνω λοιπόν κάτι ακόμα -τελευταίο -και κλείνω εδώ τις αναφορές μου σε αυτή την σύντομη επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ στην Ελλάδα. 
Τα φώτα όλα κατά την παραμονή του εδώ στράφηκαν στις αναφορές του...

Διαβάστε και δείτε, ολόκληρη την ιστορική ομιλία Ομπάμα με το «Ζήτω η Ελλάς!» [βίντεο]

Ανεξίτηλο άφησε το σημάδι του στη χώρα μας ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, με την διήμερη επίσκεψή του στην Αθήνα.

Ο Μπαράκ Ομπάμα είχε συναντήσεις με την πολιτική και πολειτειακή ηγεσία ενώ ξεναγήθηκε στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και επισκέφθηκε το Μουσείο της Ακροπόλεως.
Στη συνέχεια, στις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε μια ιστορική ομιλία...

Το «άλλο» άλμπουμ της επίσκεψης Ομπάμα

40940_20161116_sooc1479307387

Τα αμφιλεγόμενα, τα αστεία και τα αμήχανα ενσταντανέ του διημέρου που επιδέχονται παραπάνω από μια «καθωσπρέπει» ερμηνεία και μια τυπική λεζάντα

Λένε ότι η πραγματικότητα συνηθίζει να παρεμβαίνει για να καταστρέψει μια ωραία ιστορία. 
Οι φωτογραφίες από την επίσημη επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα, αποδεικνύουν ότι αυτό είναι πέρα για πέρα ακριβές. 
Ακολουθούν 19 παραδείγματα...

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ! Δείτε τη στιγμή που οι κουκουλοφόροι καίνε την ελληνική σημαία


Χάος: Κουκουλοφόροι τα έσπασαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο [βίντεο & φωτο]

Φωτογραφία: IntimenewsΦήμες ότι ετοιμάζεται επέμβαση για την απομάκρυνση των καταληψιών από το Πολυτεχνείο
Η ΕΛΑΣ έδωσε εντολή να απομακρυνθούν τα ΜΜΕ από την Πατησίων
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν πολλές μεγάλες πόλεις
Κουκουλοφόροι τα έσπασαν στα Εξάρχεια
Εστησαν οδοφράγματα και πετούσαν πέτρες και μολότοφ στα ΜΑΤ
13 συλλήψεις και πέντε προσαγωγές στην Αθήνα
Σοβαρά επεισόδια και σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Γιάννενα
Φωτιές, μολότοφ και ζημιές στην Πάτρα - 5 προσαγωγές...

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Ο Σύριζα γιορτάζει το Πολυτεχνείο σκύβοντας στον Ομπάμα...

Στις 17 Νοεμβρίου 1973 πραγματοποιήθηκε μια φοιτητική εξέγερση στην Αθήνα, –μάλιστα ενάντια στην θέληση των μεγαλύτερων αριστερών αντιδικτατορικών οργανώσεων–, εξέγερση που προέτασσε την ανατροπή της δικτατορίας, την δημοκρατία και την εθνική απελευθέρωση της χώρας. 
Η δικτατορία την κατέστειλε αιματηρά, και ανατράπηκε μόνο όταν συντελέστηκε η εθνική καταστροφή της κυπριακής εισβολής και κατοχής.
Σήμερα το κόμμα που διεκδικεί τις δάφνες του Πολυτεχνείου βρίσκεται στην κυβέρνηση...