Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Μυρίζουν εκλογές και συντριβή...

Το βασικό πρόβλημα της Ελλάδας, εκτός των άλλων, έγκειται στο ότι τα στρατηγικά συμφέροντα της χώρας δεν ταυτίζονται με τα στρατηγικά συμφέροντα της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ (μετάσταση του ΠΑΣΟΚ) ως αιχμής του αριστερού ιδεολογικού χυλού που κυριαρχεί πολιτικά στη χώρα μετά τη μεταπολίτευση.

Παραδείγματος χάριν, προς το συμφέρον της χώρας θα ήταν οι επόμενες εκλογές να γίνουν όσο το δυνατόν αργότερα και η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα να...

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ: Το μεγαλύτερο σκάνδαλο!

Όλος ο θίασος επί σκηνής...

Το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο στη σύγχρονη ιστορία της χώρας και όχι μόνο, ένα σκάνδαλο που θα κοστίσει σε τουλάχιστον 3 γενιές συνολικά πάνω από 120δις ευρώ, ένα σκάνδαλο που ορίζει τον αφανισμό της μεγαλύτερης σε ποσοστό (μεσαίας) τάξης, ένα σκάνδαλο που θα πατάξει κάθε προσπάθεια για αριστεία, δημιουργικότητα και καινοτομία (τα οποία μη ξεχνάμε πως γεννιόνται μέσα από αυτή τη μεσαία τάξη αφού όσοι βρίσκονται στα χαμηλότερα επίπεδα απασχολούνται απλά και μόνο με την επιβίωσή τους), αυτό το σκάνδαλο είναι ο ερχομός και παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Και το παράλογο είναι πως ευθύνη δεν έχει ΜΟΝΟ το 4% που...

Το τέλος ενός... μύθου...

ΣΥΡΙΖΑ και τα μυαλά στο σέικερ!

Μπορεί να έχει ξαναγραφτεί, όμως, αυτή η κακή περιπέτεια της διακυβέρνησης Τσίπρα θα έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Θα σημάνει το τέλος της παρασιτικής αριστεράς, αυτής της αριστεράς που γαλούχησε τις γενιές μετά από την Μεταπολίτευση.

Της αριστεράς που κυβερνώσα απέδειξε ότι πράγματι λειτουργεί σαν παράσιτο. Κρατικοδίαιτη, ιδεοληπτική, εμμονική, με κυρίαρχο στοιχείο την αλαζονεία, το υφάκι του ξερόλα, την μαγκιά του ανόητου ή του...

ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: «Ζητείστε συγνώμη από τους Ελληνες και παραιτηθείτε»!

Να παραιτηθούν και να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό αντί να μένουν στις εκ των υστέρων παραδοχές του λάθους, καλεί ο Γιάνης Βαρουφάκης όσους πρωταγωνίστησαν στη δημιουργία συνθηκών δημοσιονομικής ασφυξίας με τα λάθη που το ίδιο το ΔΝΤ παραδέχθηκε στη χθεσινή του έκθεση.

Σε άρθρο του στο προσωπικό του blog, ο...

«ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ»: Μεγάλες αλήθειες από τον Τζόζεφ Στίγκλιτς


Το πρώτο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας το 2010 σχεδιάστηκε για να σωθούν οι γαλλικές και γερμανικές τράπεζεςανέφερε ο νομπελίστας οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς σε συνέντευξή του στους Νew York Times (NYT).

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος εξηγεί ότι τα κεφάλαια του προγράμματος κατευθύνθηκαν αμέσως προς τις τράπεζες κι ότι αυτό ωφελούσε περισσότερο άλλες ευρωπαϊκές χώρες κι όχι για την Ελλάδα...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΚΑΛΜΠΡΕΪΘ – ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ: «Πρόκειται για οικονομικό και στρατιωτικό πραξικόπημα»

To σχέδιο Γκαλμπρέϊθ – Βαρουφάκη στηλιτεύουν σε οργισμένη επιστολή τους προς τον πρόεδρο του Πανεπιστημίου Τέξας, Γκρέκορι Φενβς, 23 πανεπιστημιακοί και ερευνητές ΑΕΙ της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Καθημερινή, σε αυτή την επιστολή, οι 23 πανεπιστημιακοί επικαλούνται τις μαρτυρίες του Τζέιμς Γκαλμπρεϊθ για το σχέδιο Χ στο οποίο μεταξύ άλλων προβλεπόταν πως η χώρα θα άλλαζε νόμισμα και ο στρατός θα αναλάμβανε τη δημόσια τάξη...

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Τι είναι τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ ;

Αν οι εκπρόσωποι της τρόικας, βρισκόντουσαν γύρω από ένα τραπέζι σε μια αίθουσα των Βρυξελλών και επιχειρούσαν μέσα από ένα κατάλογο των μέτρων του μνημονίου να καταγράψουν ποιά υλοποιούνται και ποιά οχι, θα έβαζαν σχεδόν παντού μόνο check!

Στην πώληση περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου, στην πώληση κόκκινων και...

Πόρισμα ΔΝΤ: O Σόιμπλε να συλληφθεί και παραπεμφθεί για εγκλήματα;


Στην Αγγλία, ο Τόνυ Μπλερ, πρώην αρχηγός του Εργατικού κόμματος, ενδεχομένως να συλληφθεί και καταδικαστεί στους επόμενους μήνες για εγκλήματα πολέμου, καθώς βομβάρδισε μία χώρα βασισμένος σε ένα ψέμα. 

Μήπως πρέπει και ο κος Σόιμπλε, ενορχηστρωτής της φτωχοποίησης του 1/3 της Ευρωπαϊκής Ένωσης εις όφελος μιας χούφτας εταιριών να δικαστεί για εγκλήματα;

ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ: Εκθεση – βόμβα ανεξάρτητων αξιολογητών – Πως… μαγειρεύτηκε η συμμετοχή του Ταμείου


Κι όμως, υπήρχε τρόπος να αποφευχθεί η ελληνική τραγωδία διατείνεται τώρα το Ανεξάρτητο Γραφείο Αξιολόγησης (Independent Evaluation Office-IEO).

Σε αποκαλυπτική τους έκθεση οι ανεξάρτητοι αξιολογητές, εκτιμούν πως θα μπορούσαν να ενεργοποιηθούν άλλες διεργασίες που θα έσωζαν την οικονομία και θα τερμάτιζαν...

ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ! Η αποκάλυψη του Ιωάννη προ των πυλών – Τι υποστηρίζουν οι Χριστιανοί (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)


Σύμφωνα με τους θεωρητικούς της χριστιανικής πίστης, η 29η Ιουλίου είναι η μέρα όπου οι μαγνητικοί πόλοι της Γης θα «γυρίσουν» και θα ανοίξει η κόλαση.

Με βάση τα λεγομενά τους, ο Ιησούς Χριστός θα έρθει στην Γη και όλοι θα γίνουμε…

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Το BBC ανακαλύπτει την κουζίνα της Θεσσαλονίκης - Μπουγάτσα με κιμά, μυδοπίλαφο [εικόνες]

Τα καλάθια με φρούτα που απεικονίζονται στα περίφημα ψηφιδωτά της Ροτόντας προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού συνεργείου του διεθνούς ραδιοτηλεοπτικού δικτύου BBC που βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος μπορεί να μην είναι κατ' αρχήν προφανής και οι περαστικοί ενδέχεται να διερωτήθηκαν, όταν είδαν τα μέλη του συνεργείου να στρέφουν αργότερα την κάμερα στα δαμάσκηνα που ωριμάζουν στην αυλή του μνημείου...

ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ – Δείτε ποια κανάλια και εφημερίδες έκλεισε ο Ερντογάν

Παρελθόν αποτελεί από την Τετάρτη το μεγαθήριο που είχε δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στον χώρο των μέσων ενημέρωσης στην Τουρκία και περιλάμβανε μέσα και ομίλους μέσων ενημέρωσης που ήταν άμεσα ή έμμεσα φιλικά στο τάγμα του χότζα Φετχουλάχ Γκιουλέν.

Με προεδρικό διάταγμα, η τουρκική κυβέρνηση έκλεισε...

Μάικλ Μουρ: Ο Ντόναλντ Τραμπ θα κερδίσει τις εκλογές στις ΗΠΑ για 5 λόγους -«Λυπάμαι»


Μάικλ Μουρ: Ο Ντόναλντ Τραμπ θα κερδίσει τις εκλογές στις ΗΠΑ για 5 λόγους -«Λυπάμαι»Ο σκηνοθέτης Μάικλ Μουρ δεν υποστηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά πιστεύει ακράδαντα ότι ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος θα κερδίσει τις εκλογές και έγραψε ένα εύστοχο κείμενο.

Για τον διάσημο σκηνοθέτη, δεν χρειάζεται κανείς να είναι προφήτης: η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ είναι μια λογική και αναπόφευκτη συνέχεια. 
Σε ένα άρθρο στο προσωπικό του σάιτ, ο Μουρ περιγράφει ένα ανησυχητικό σενάριο: πιστεύει ότι ο Τραμπ, «άθλιος, αμόρφωτος, επικίνδυνος κλόουν τον μισό χρόνο και κοσμικός τον υπόλοιπο»
θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ. Για τους εξής 5 λόγους:

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΜΕΝΟΙ: Διακοπές για 54 άτομα στην Πάρο κανόνισε ο Τσίπρας

Τον «κάρφωσε» ο Άδωνις

Απίστευτα σχόλια έχει προκαλέσει η τροπολογία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την οποία το Δημόσιο θα καλύπτει τα έξοδα για να διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο οι συνοδοί ασφαλείας και οι συνοδοί μελών κυβερνητικών αποστολών.
Έτσι η τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίστηκε με την αιτιολογία του… επείγοντος, «νομιμοποιεί» την επικείμενη κυβερνητική αποστολή στην Πάρο...

ΟΡΓΙΟ ΑΠΟ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ: Ο ρόλος της CIA και ο μυστηριώδης Αμερικανός στρατηγός

Η αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία χρηματοδοτήθηκε από την αμερικανική CIA και τη διηύθυνε ένας απόστρατος στρατηγός του αμερικανικού στρατού με τη βοήθεια ενός πυρήνα στο Αφγανιστάν, διατείνεται μια φιλοκυβερνητική εφημερίδα στην Τουρκία.

Πράκτορες της CIA χρησιμοποίησαν ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται σε ένα νησί...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! Οι Ρώσοι… έσωσαν τον Ερντογάν από τα χέρια της CIA

Το τελευταίο διάστημα νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες γενάτε ένα ερώτημα που ταλανίζει πολλούς. 
Ήταν τελικά οι ρώσοι πράκτορες GRU αυτοί που έσωσαν τον Ερντογάν από τα χέρια της αμερικανικής CIA; ...

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΕΚΘΕΣΗ-«ΦΩΤΙΑ» ΤΗΣ EUROPOL – 1.800 ανθρώπινες βόμβες διάσπαρτες στην Ευρώπη


Νέα προειδοποίηση για πιθανή δράση χιλιάδων τζιχαντιστών σε κάθε γωνιά της Ευρώπης εξέδωσε η ειδική υπηρεσία της Europol, ο εκπρόσωπος της οποίας έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα Osnabrücker Zeitung, κάνοντας λόγο για τουλάχιστον 5.000 μαχητές που πολεμούν στο Ιράκ και τη Συρία και έχουν γεννηθεί σε ευρωπαϊκές χώρες.

Η Europol εκτιμά ότι από τους 5.000 μαχητές, περίπου το ένα τρίτο...

Απορρίφθηκε η πρόταση της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Plan X - Εξεταστική για τον Βαρουφάκη θα κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ

Φωτογραφία: ΑΠΕ

Όπως αναμενόταν, η πρόταση της ΝΔ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με το Plan X της κυβέρνησης δεν πέρασε από τη Βουλή.

Συνολικά ψήφισαν 271 βουλευτές, με τους 96 να τάσσονται υπέρ της σύστασης εξεταστικής επιτροπής, 155 να τάσσονται κατά και 20 παρών.
Η συζήτηση στη Βουλή έγινε δίχως τον Αλέξη Τσίπρα...

Politico: Στους δύσκολους καιρούς οι Γερμανοί συσπειρώνονται γύρω από την «Μαμά Μέρκελ»

Φωτογραφίες: EPA/ΑΠΕ και EurokinissiΑπό τη συνεχιζόμενη προσφυγική κρίση εως τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις, η καγκελάριος της Γερμανίας θα έπρεπε να βλέπει τα ποσοστά της να καταρρέουν. Αντιθέτως, η Μέρκελ ποτέ δεν ήταν πιο δημοφιλής.

Τίποτα δεν διαβρώνει την εμπιστοσύνη ενός λαού στην άρχουσα τάξη, όπως η πολιτική αναταραχή, η βία και η οικονομική αβεβαιότητα. Ωστόσο, στη Γερμανία...

ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Αποχωρούν οικογένειες των Αμερικανών διπλωματών

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έδωσε το πράσινο φως για την «εθελούσια αναχώρηση» των οικογενειών του διπλωματικού προσωπικού του στην Τουρκία μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, ένα μέτρο που λαμβάνεται γενικά όταν η κατάσταση...

Οι Γάλλοι φοβούνται έναν θρησκευτικό πόλεμο μετά τη σφαγή του καθολικού ιερέα

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ EPA/ IAN LANGSDONΜε την Γαλλία να είναι σε κατάσταση σοκ, για μία ακόμη φορά μέσα σε λίγες ημέρες από την επίθεση των δύο τζιχαντιστών στη Νορμανδία, στη χώρα πλέον ξυπνά ένας άλλος φόβος. Εκείνος για έναν θρησκευτικό πόλεμο, καθώς αυτή τη φορά στόχος ήταν ένας καθολικός ναός, με τους δράστες να κόβουν τον λαιμό ενός ιερέα...

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Ελληνικός Ποιμενικός: Ο ηγεμόνας της υπαίθρου σε κρίσιμο σταυροδρόμι…


koytabi-ethelontisΕλληνικός Ποιμενικός: Ο ηγεμόνας της υπαίθρου σε κρίσιμο σταυροδρόμι…

Ο Ελληνικός Ποιμενικός μοιάζει να γεννήθηκε από την ελληνική πέτρα.

Η επιβλητική του μορφή κρύβει μια ήπια ιδιοσυγκρασία και μια ακούραστη φύση.

Είναι ο αγαθός γίγαντας της υπαίθρου και κάτι ακόμα: απειλούμενο είδος...

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ! Να ποιες είναι οι ευεργετικές επιδράσεις του θαλασσινού νερού

Η θάλασσα έχει θαυματουργές επιδράσεις στην υγεία μας. Η απεραντοσύνη της θάλασσας έκρυβε πάντοτε θεραπευτικές ιδιότητες, καθώς το θαλασσινό νερό είναι δύναμη ζωής. Μας διεγείρει, μας ανανεώνει, μας αναζωογονεί και μας προστατεύει.

Το αλμυρό νερό, η άμμος, ο ήλιος, το θαλασσινό αεράκι...

Liberation: Η Τουρκία βυθίζεται γρήγορα και σε οικονομική κρίση

Φωτογραφία: shutterstock
Φωτογραφία: shutterstock

Μια εβδομάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα και την άγρια αντεπίθεση του Ερντογάν εναντίον των αντιπάλων του, βαριά σύννεφα μαζεύονται αυτή τη φορά πάνω από την οικονομία της Τουρκίας.

Εικόνες με τανκς στους δρόμους, πολεμικά αεροσκάφη να πετάνε πάνω από την Κωνσταντινούπολη και την Αγκυρα, δεκάδες χιλιάδες ύποπτοι να συλλαμβάνονται και να...

Ατολμος ο Τσίπρας για αλλαγές στο Σύνταγμα -Τι πρότεινε

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣΔεν τόλμησε να προτείνει εκλογή Προέδρου από τον λαό
Δεν τόλμησε να ζητήσει διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους
Γενικόλογες υποσχέσεις για δημοψηφίσματα
Μίλησε στο προαύλιο της Βουλής για Νέα Μεταπολίτευση
Υποσχέθηκε να διαφυλάξει νερό και φως, Συνταγματικά!
Μόνο 8 χρόνια οι βουλευτές
Απόντες οι πολιτικοί αρχηγοί πλην Λεβέντη...

ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ! Η φωτογραφία του Παπανδρέου που «γκρέμισε» το διαδίκτυο

Mετά το Συμπόσιο της Σύμης που φέτος έγινε… στην Κω, o πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου , επισκέφτηκε τη Σύμη και από εκεί πετάχτηκε στις 15 Ιουλίου στην Αλικαρνασσό, όπου είχε επαφές με τοπικούς παράγοντες.
Μία φωτογραφία του Από το ταξίδι του μάλιστα, σχολιάστηκε πάρα πολύ έκανε το γύρω του διαδικτύου και προκάλεσε άπειρα σχόλια αλλά και πολλά γέλια!...

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

«ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ» ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ Ο ΑΔΕΦΡΟΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ! Η δήλωση – «βόμβα» και η απογοήτευση


Το αίμα νερό δεν γίνεται λέει ο σοφός λαός που όπως φαίνεται, στην περίπτωση των Ομπάμα μάλλον γίνεται.
Ο ετεροθαλής μεγαλύτερος αδερφός του προέδρου των Ηνωμένων Εθνών, Μαλίκ Ομπάμα, έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη στην «New York Post» και δήλωσε πως : «Είμαι απογοητευμένος από την διακυβέρνηση του αδελφού μου. Ο Τραμπ μιλάει μέσα από την καρδιά του. Επίσης...

ΤΟ «ΕΝΟΧΟ» ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΜΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ! Με αυτόν τον τρόπο δείχνουν την «εξουσία» τους (ΦΩΤΟ)

Όταν ένα νέο πολιτικό πρόσωπο έρχεται στο προσκήνιο, οι δημοσιογράφοι έχουν την τάση να ανακαλύπτουν τα πάντα!

Όπως σας ενημέρωσε χθες το crashonline.gr, οι Τερέσα Μέι και η Άνγκελα Μέρκελ με μια τους κίνηση έκαναν τους συνωμοσιολόγους να επιβεβαιώνονται ενώ σήμερα ανακάλυψαν το «ένοχο μυστικό» μεταξύ της Χίλαρι, της Τερέσα και της Άνγκελα...

Διεθνής Αμνηστία: Βασανιστήρια, ξυλοδαρμοί, βιασμοί κρατουμένων στην Τουρκία, μετά το πραξικόπημα

Διεθνής Αμνηστία: Βασανιστήρια, ξυλοδαρμοί, βιασμοί κρατουμένων στην Τουρκία, μετά το πραξικόπημαΑξιόπιστα στοιχεία για περιπτώσεις βασανισμών, ξυλοδαρμών ακόμη και βιασμών με γκλομπς, κρατούμενων στην Τουρκία, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα, ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει συγκεντρώσει η Διεθνής Αμνηστία.

«Η Διεθνής Αμνηστία διαθέτει αξιόπιστες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η τουρκική αστυνομία στην Αγκυρα και...

Διπλό σοκ στη Γερμανία: Επιθέσεις και νεκροί, πάγωσε ο πλανήτης

Διπλό σοκ στη Γερμανία: Επιθέσεις και νεκροί, πάγωσε ο πλανήτης

Νέο σοκ στη Γερμανία
Πρόσφυγας από τη Συρία σκότωσε στο δρόμο, με ματσέτα, έγκυο γυναίκα, τραυμάτισε άλλους 2
Σκηνές πανικού στους δρόμους της μικρής πόλης όπου έγινε το περιστατικό
Η νέα επίθεση ήρθε 2 ημέρες μετά το μακελειό στο Μόναχο...

ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ! Αμερικανοί ναύτες ετοιμάζονται να βάλλουν κατά τουρκικών στόχων στα Στενά! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Στο χειρότερο δυνατό σημείο είναι πλέον οι σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας και αναμένεται να χειροτερέψουν ακόμη περισσότερο με την αποκάλυψη ότι το πραξικόπημα σχεδιάστηκε στη ΝΑΤΟϊκή βάση του Ιντσιρλίκ.

Eίναι απίστευτο πως αλλάζουν οι καιροί καθώς όπως αναφέρει..

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ «ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ» ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ – Τι προβλέπει να έρχεται εν μέσω διακοπών…

Πολιτικές εξελίξεις προβλέπει ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος φέρεται να συμβουλεύει τους “κοντινούς” του βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να επισπεύσουν τις διακοπές τους, καθώς από τα μέσα Αυγούστου και έπειτα το πολιτικό θερμόμετρο αναμένεται να ανέβει.

Σε συζήτηση που είχε προ ημερών...

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων [24/7/2016]

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων...

Αυτός είναι ο 18χρονος Έλληνας που σκοτώθηκε στο Μόναχο – «Ήρωα» τον χαρακτηρίζουν τα ξένα ΜΜΕ που θυσιάστηκε για να σώσει την αδερφή του – Στο νοσοκομείο ο πατέρας του, δεν άντεξε!

Ο Χουσείν Νταϊτσίκ, μουσουλμάνος από τη Δυτική Θράκη και συγκεκριμένα από το χωριό Άρατος της Ροδόπης, είναι ο Έλληνας πολίτης που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του 18χρονου ιρανο-γερμανού που αιματοκύλησε, χθες το απόγευμα το Μόναχο.

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του άτυχου νέου δημοσίευσε...