Σάββατο 30 Απριλίου 2016

«Πεδία σύγκρουσης» στην…κακοφτιαγμένη Ευρωπαϊκή Ένωση

Πολλοί θα έχετε αναρωτηθεί γιατί υπάρχει τόσος θυμός και οργή κατά της Ε.Ε. 

Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη-μέλη της Ε.Ε. Δε μιλάμε ασφαλώς για την οργή που εκφράστηκε π.χ από τη σημερινή κυβέρνηση η οποία, μέσα σε 9 μήνες έγινε πιο «φιλοευρωπαϊκή» και από τον μέσο Βέλγο. 
Δε μιλάμε ούτε για τον «αντευρωπαϊσμό» που εκφράστηκε...

Χαίρε Καίσαρα. Οι μελλοντικές γενιές φορολογουμένων σε χαιρετούν !

Κυβέρνηση και δανειστές εθελοτυφλούν και οδηγούν τη χώρα στο γκρεμό. 

Μαγειρεύουν νέους φόρους και περικοπές 9 δισ. ευρώ για να ταΐσουν το αδηφάγο θηρίο του δημόσιου χρέους και των πρωτογενών πλεονασμάτων, ενώ την ίδια ώρα τα στοιχεία δείχνουν ότι η φοροδοτική ικανότητα των φυσικών προσώπων και των επιχειρήσεων της χώρας έχει πλέον εξαντληθεί και με τα νέα μέτρα του ασφαλιστικού και φορολογικού...

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ! Η κανονιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού διώχνει τους Τούρκους που απειλούσαν Έλληνα ψαρά!


Δείτε βίντεο ντοκουμέντο τη στιγμή που η κανονιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού «Κραταιός» εκδιώκει ακταιωρό της τουρκικής ακτοφυλακής από τα ελληνικά χωρικά ύδατα που νωρίτερα απειλούσε ελληνικό αλιευτικό.

Το βίντεο ανέβασε ο ίδιος ο ψαράς Κώστας Διμήδης.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο...

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Το μεγαλείο ψυχής ενός αστέγου στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)


Συγκλονιστικό βίντεο, ένα νέο παιδί ζητάει φαγητό…

Οι Astathios Pranks Team, δημιουργοί του βίντεο, αναφέρουν πως σε προηγούμενα βίντεο, ο «άστεγος» ζητούσε χρήματα για να μπορέσει να αγοράσει φαγητό, όμως ίσως εξαιτίας προκατάληψης οι περισσότεροι θεώρησαν ότι ο πραγματικός λόγος δεν ήταν αυτός...

ΕΠΙΝΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΣΤΟΜΑΧΙ! Δείτε την τεράστια αλλαγή στο σώμα της μια βδομαδα μετά!


Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα σας αν πίνετε ένα μεγάλο ποτήρι νερό με άδειο στομάχι αμέσως μόλις σηκωθείτε από το κρεβάτι:

Ενεργοποιείται ο μεταβολισμός: Ένα μεγάλο ποτήρι και απαραίτητα δροσερό ποτήρι νερού μετά το ξύπνημα αυξάνει τον μεταβολισμό σας μέχρι και 24%.
Ενυδάτωση του οργανισμού: Μπορεί να μην το καταλαβαίνετε άμεσα, αλλά το σώμα σας “διψάει” μόλις ξυπνάτε, επειδή δεν έχετε πιει νερό για 7-8 ώρες.
Αποτοξίνωση:

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Γιατί έρχεται Γολγοθάς και όχι Ανάσταση

Όσοι πολίτες δραστηριοποιούνται στο χώρο της αγοράς και δεν είναι μισθωτοί ή συνταξιούχοι ξέρουν από πρώτο χέρι, ότι η Ανάσταση είναι πολύ μακριά και δυστυχώς ο Γολγοθάς δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Θα ξεκινήσει μετά το καλοκαίρι.

Ο Γολγοθάς δεν είναι τόσο η οικονομική πολιτική, που θα ακολουθήσει αυτή η κυβέρνηση απέναντι στη μικρομεσαία και μεσαία τάξη και της οποίας έχουμε δει τα δείγματα γραφής. Είναι η παντελής απουσία...

Μάχες σώμα με σώμα για λίγο ψωμί στη Βενεζουέλα – Πολίτες λεηλατούν σούπερ μάρκετ και σπίτια (ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Μέρες Αργεντινής ζει η Βενεζουέλα με τους πολίτες να δίνουν μάχες σώμα με σώμα για λίγο ψωμί, να λεηλατούν φορτηγά με τρόφιμα, ενώ, την ίδια ώρα να παραμένουν βυθισμένοι στο σκοτάδι για...

Ω γλυκύ μου έαρ, γλυκύτατόν μου Τέκνον, πού έδυ σου το κάλλος;


Η «παρεξήγηση» με το ΔΝΤ και το Day After Tomorrow


Η κυβέρνηση πέταξε λευκή πετσέτα!

Μια κυβέρνηση, οφείλει να την κρίνει κανείς από τον τρόπο που λαμβάνει αποφάσεις και μετά τις υλοποιεί. 
Πράγματι, κανένα άλλο κριτήριο δεν μπορεί να γίνει μονάδα μέτρησης για την επιτυχία ή την αποτυχία μιας κυβέρνησης. 
Η συγκεκριμένη κυβέρνηση, με πλήρη ευθύνη κάθε λέξης, είναι το λιγότερο ερασιτεχνική, το περισσότερο, πάσχουσα από εξουσιολαγνεία που υπαγορεύεται από τον...

Ποιος θέλει να ρίξει την κυβέρνηση;


Ποιος θέλει να ρίξει την κυβέρνηση;«Θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση της αριστεράς, αλλά δεν θα τα καταφέρουν!». 

Μοιάζει παράταιρο να ακούγεται κάτι τέτοιο, αλλά ακόμα ακούγεται. 
Στελέχη και δημοσιογραφικά παρακολουθήματά του ΣΥΡΙΖΑ, προβάλλουν έντονα τα τελευταία εικοσιτετράωρα το επιχείρημα ότι ξένα κέντρα προσπαθούν να ρίξουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 
Στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο τα κέντρα αυτά...

Οι Τούρκοι βλέπουν την ρωσική βροχή πυραύλων να …έρχεται


ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ! 

«Τείχος» αντιπυραυλικής άμυνας απέναντι στην οργισμένη ρωσική «Αρκούδα» προσπαθεί να δημιουργήσει η Τουρκία, με το βλέμμα σε πιθανή μαζική επίθεση ρωσικών πυραύλων cruise, ειδικά αν αποφασίσουν οι Ρώσοι να κατηφορίσουν προς Κωνσταντινούπολη μεριά.
Όπως μεταδίδουν τουρκικά δημοσιεύματα, η Άγκυρα αποφάσισε εσπευσμένα την δημιουργία συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας, το οποίο φυσικά θα ενσωματωθεί στο ΝΑΤΟ...

Ακυβέρνητη η χώρα, καθημερινότητα με αδιαφορία και απόγνωση

Το κόστος των αναγκαίων μέτρων αυξάνει καθημερινά. Από 3.4 δις έχουμε φθάσει στα 8.5 δις.

Είναι αρκετά; Κανείς δεν γνωρίζει. Υποθέσεις γίνονται, με εκατέρωθεν στοιχεία και συλλογισμούς, που δήθεν υποστηρίζουν βάσιμα τον τελικό αριθμό. Οι υποθέσεις αμφισβητούνται, οι αριθμοί απορρίπτονται ή  τροποποιούνται. Κατά το δοκούν. Οι αριθμοί είναι πάντα το αποτέλεσμα μιας ιστορίας. Δεν είναι ποτέ η ιστορία...

Αγρια επεισόδια, δακρυγόνα, συλλήψεις και συγκρούσεις στο Παρίσι [εικόνες & βίντεο]


Αγρια επεισόδια, δακρυγόνα, συλλήψεις και συγκρούσεις στο Παρίσι [εικόνες & βίντεο]

Σοβαρότατα επεισόδια και συλλήψεις αυτήν την ώρα στο Παρίσι αλλά και σε άλλες γαλλικές πόλεις.

Εικοσιτέσσερις αστυνομικοί τερματίστηκαν από τους οποίους οι τρεις σοβαρά ενώ υπάρχουν επίσης τραυματίες και μεταξύ των διαδηλωτών ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας.
Ο Μπερνάρ Καζνέβ πρόσθεσε ότι...

Αποδοκίμασαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη: «Δεν ντρέπεστε να κάνετε και βόλτα στην αγορά» [βίντεο]

Αποδοκίμασαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη: «Δεν ντρέπεστε να κάνετε και βόλτα στην αγορά» [βίντεο]

Ένταση επικράτησε στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης όταν πολίτες και έμποροι αντιλήφθηκαν την παρουσία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής τους Τάσο Κουράκη και Τριαντάφυλλο Μηταφίδη.

Με φράσεις όπως «φύγετε», «δεν ντρέπεστε να κάνετε και βόλτα στην αγορά»...

Το απίστευτο σκίτσο του Αρκά - Πώς σχολίασε την αισιοδοξία Τσίπρα για «θετικές εξελίξεις»

Το απίστευτο σκίτσο του Αρκά - Πώς σχολίασε την αισιοδοξία Τσίπρα για «θετικές εξελίξεις»Με έναν ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολίασε ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς την διαρροή από το Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με την πορεία της διαπραγμάτευσης μεταξύ της χώρας μας και των δανειστών της.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρθηκαν στους δημοσιογράφους από το Πρωθυπουργικό Γραφείο, ο κ. Τσίπρας φέρεται να είπε πως...

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΣΙΠΡΑ!


Πολιτικές εξελίξεις μετά το Πάσχα 

– Ανασχηματισμός ή εκλογές;

Σε φιάσκο εξελίχθηκε η νέα προσπάθεια Τσίπρα να μεταφέρει την διαπραγμάτευση με τους δανειστές σε πολιτικό επίπεδο και να διαχειριστεί επικοινωνιακά την συμφωνία που θα φέρει με τα νέα πακέτα σκληρών μέτρων!
Η απόρριψη από όλες τις πλευρές του αιτήματος για έκτακτη Σύνοδο Κορυφής υποχρέωσε το Μέγαρο Μαξίμου σε αναδίπλωση συζητώντας και πάλι για ένα έκτακτο Eurogroup κάποια στιγμή τις επόμενες 2 εβδομάδες.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι...

Μακάρι να βρισκόμασταν πάλι πίσω στο 2015!

Έχει γραφτεί και σχολιαστεί κατ' επανάληψη, ότι αυτό που ζούμε σήμερα, είναι ένα deja vu της τραγωδίας που βιώσαμε με την ψυχή στο στόμα το περασμένο καλοκαίρι. 

Ψέμματα, “διαπραγμάτευση”, ιδεοληψίες, άρνηση της πραγματικότητας, εγκληματική ανικανότητα που επιβάρυνε δραματικά τα οικονομικά μας χάλια, θρασυδειλία, εμπαιγμός και εξαπάτηση της αγωνιούσας κοινωνίας...

To TEΛΟΣ του Δρόμου


Υλικό για την ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ οι δηλώσεις της Γεροβασίλη
Η κυβέρνηση ταπεινωμένη, χωρίς συμμάχους και με την πλάτη στον τοίχο, ετοιμάζεται να δεχθεί το πιο βίαιο μνημόνιο στην 6ετή μνημονιακή ιστορία.
Η απόρριψη του αιτήματος Τσίπρα για Σύνοδο Κορυφής ήταν ένα απαξιωτικό χαστούκι των εταίρων στην ελληνική κυβέρνηση...

Οι ΗΠΑ δείχνουν την έξοδο στον Τσίπρα

H συζήτηση ήταν ιδιωτική και οπωσδήποτε έπρεπε να παραμείνει ιδιωτική, και ως μέτοχος του διεθνούς οργανισμού οι ΗΠΑ ενδιαφέρονται γι’ αυτό…
O Αμερικανός υφυπουργός Οικονομικών Nathan Sheets μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της...

Η «γαλάζια» Ομάδα Αλήθειας: Σειρά έχει τώρα ο έρπης στον Τσίπρα, αν δεν κάνω λάθος...

Η «γαλάζια» Ομάδα Αλήθειας: Σειρά έχει τώρα ο έρπης στον Τσίπρα, αν δεν κάνω λάθος...Με τις διαπραγματεύσεις να έχουν μπλοκάρει, τους δανειστές να δείχνουν ανένδοτοι και την ελληνική κυβέρνηση να μη μπορεί να διαχειριστεί τις εξελίξεις, η πλατφόρμα Ομάδα Αλήθειας, η οποία πρόσκειται στη ΝΔ, δίνει τη δική της εκδοχή...

Θρίλερ και πρόωρες εκλογές: Μια γεύση από τα παλιά

(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Οι διαπραγματεύσεις έφτασαν σε αδιέξοδο, η ελληνική κυβέρνηση επιχειρεί να μεταθέσει το ελληνικό ζήτημα σε Σύνοδο Κορυφής, τα ταμεία αδειάζουν, οι προθεσμίες για πληρωμές υποχρεώσεων πλησιάζουν και τα ξένα ΜΜΕ έχουν αρχίσει να μιλούν για πρόωρες εκλογές και για Grexit, έστω και πολύ δειλά για το τελευταίο.

Ολα θυμίζουν και πάλι το περσινό καλοκαίρι και το θρίλερ που προηγήθηκε της συμφωνίας...

Μετά την πόρτα για Σύνοδο Κορυφής η κυβέρνηση ζητάει Eurogroup

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣΜετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην ελληνική πλευρά και τους δανειστές, αλλά και το «όχι» των Ευρωπαίων για Εκτακτη Σύνοδο Κορυφής τώρα η κυβέρνηση υποστηρίζει πως θα πρέπει μέσα στις επόμενες ημέρες να γίνει Eurogroup προκειμένου να «κλειδώσει» η συμφωνία.
Ουσιαστικά ο Ντόναλντ Τουσκ ξεκαθάρισε στον πρωθυπουργό πως σύγκληση Συνοδου Κορυγφής δεν θα γίνει και τον παρέπεμψε στο Eurogroup...

ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ ΚΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ! Η συνέχεια θα σας κάνει να δακρύσετε (ΦΩΤΟ)

Ο φωτογράφος Evan Schiller και η σύζυγός του Lisa Holzwarth, υπερασπίζονται με πάθος την σωτηρία των άγριων ζώων στον κόσμο. 
Ταξίδεψαν στην Αφρική πολλές φορές βγάζοντας φωτογραφίες και γράφοντας για τις περιπέτειες τους.
Σε ένα ταξίδι τους στην Μποτσουάνα, συνάντησαν 30-40 μπαμπουίνους που ήταν μέσα σε...

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Γραφείο Προϋπολογισμού: Η κυβέρνηση καθυστέρησε σκόπιμα τη διαπραγμάτευση

Sooc

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ - ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ-ΚΟΥΡΕΜΑ
Σαφείς αιχμές προς την κυβέρνηση για σκόπιμη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης αφήνει η τριμηνιαία έκθεση του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής κάνοντας λόγο για προσπάθεια να αποκομιστούν πολιτικά οφέλη, προφανώς μέσω της δραματοποίησης της κατάστασης.

Την ίδια ώρα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ανάγκη να υλοποιηθεί και ολοκληρωθεί αμέσως το τρίτο μνημόνιο...

Τα κορυφαία νησιά της Ευρώπης για το 2016 - Οκτώ στα 10 είναι ελληνικά [εικόνες]

Φωτογραφία: PixabayΟκτώ στα δέκα καλύτερα νησιά της Ευρώπης για καλοκαιρινές διακοπές με βάση τα ξενοδοχεία τους είναι ελληνικά.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήσε η Trivago για τους δέκα κορυφαίους νησιωτικούς προορισμούς της Ευρώπης με βάση τις γνώμες των χρηστών της για τα ξενοδοχεία, στη λίστα κατατάσσονται οκτώ ελληνικά νησιά...

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ: Σούπερ μάρκετ αύξησε τον βασικό μισθό των υπαλλήλων του


Αυξήσεις των κατώτατων μισθών κατά 100 ευρώ, πρόκειται να πραγματοποιήσουν ο Όμιλος Μετρό, στους εργαζόμενους των σούπερ μάρκετ Βερόπουλος.

Πρόκειται για μια συμφωνία που επετεύχθη, ανάμεσα στη διοίκηση του Ομίλου, στο σωματείο των εργαζομένων στα Σ/Μ Βερόπουλος και στην...

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΜΠΟΥΣ! Γιατί ο Ρώσος πρόεδρος του έβαλε τα γυαλιά!

Άγνωστα περιστατικά από την εποχή που ήταν πρόεδρος αποκαλύπτει στο νέο του βιβλίο ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος.
Ήταν το 2007, όταν δύο Μπους- ο πρώην και νυν τότε πρόεδρος των ΗΠΑ- και o Πούτιν βρέθηκαν στην ίδια βάρκα και πήγαν για ψάρεμα.
«Στις αρχές του...

Ραγδαίες εξελίξεις - Η κυβέρνηση θα ζητήσει έκτακτη Σύνοδο Κορυφής

Μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις η Αθήνα επιδιώκει πολιτική απόφαση
Ο Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει από τον Ντόναλντ Τουσκ την έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Κορυφής
«Είναι απαραίτητο για την τήρηση των συμφωνηθέντων» λέει κορυφαίο στέλεχος 

Το Μαξίμου επιρρίπτει την ευθύνη στο ΔΝΤ...

Δεν υπάρχει συμφωνία - Δεν θα συνεδριάσει το Eurogroup την Μ. Πέμπτη

Ακυρώθηκε η έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup την Μ. Πέμπτη 

σύμφωνα με πληροφορίες αφού προφανώς δεν υπήρξε συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές.
Το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων είχε φανεί από το απόγευμα όταν διακόπηκαν ξαφνικά οι συνομιλίες του κ. Τσακαλώτου με τους εκπροσώπους των δανειστών.
Νωρίτερα η κυβέρνηση...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ ΑΠΟ REUTERS! Έλληνες αξιωματούχοι ομολογούν ότι τα ταμειακά αποθέματα φτάνουν μέχρι τέλη Μαίου

Αδειάζουν τα κρατικά ταμεία τέλη Μαΐου ή αρχές Ιουνίου.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters μέχρι τότε επαρκούν τα χρήματα για την κάλυψη των αναγκών του κράτους.
Σε ρεπορτάζ για την κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα με τα διαθέσιμα των φορέων του δημοσίου, το πρακτορείο μεταδίδει ότι η κυβέρνηση έχει δανειστεί χρήματα τα οποία...

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ! Διώχνουμε Ρώσους τουρίστες από την Ελλάδα!

Για μία ακόμη φορά το ελληνικό κράτος σε μία τόσο δύσκολη για την οικονομία περίοδο αποδεικνύεται κατώτερο των περιστάσεων.

Για την ακρίβεια με τις πράξεις ή τις παραλείψεις του διώχνει τουρίστες. Κι αυτό διότι σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες επιβεβαιώνονται με τον πλέον επίσημο τρόπο, λόγω της αδυναμίας του ελληνικού Προξενείου στη Μόσχα να...

Σοκ - Η στιγμή που ο τζιχαντιστής καμικάζι ανατινάζεται μέσα σε εστιατόριο στο Παρίσι [βίντεο & εικόνες]

Σοκ -Η στιγμή που ο τζιχαντιστής καμικάζι ανατινάζεται μέσα σε εστιατόριο στο Παρίσι [βίντεο & εικόνες]

Είναι η στιγμή που ο βομβιστής αυτοκτονίας Μπραχίμ Αμπντεσλάμ ανατινάζεται μέσα στη μπρασερί Comptoir Voltaire στο Παρίσι και σκορπάει το φόβο και το θάνατο.

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες εικόνες φρίκης από το τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών στο Παρίσι...

Θεανώ Φωτίου: Χωρίς διδακτορικό διορίστηκε επί χούντας

Θεανώ Φωτίου: Χωρίς διδακτορικό διορίστηκε επί χούνταςΠρωτάθλημα στις ατάκες

Η αναπληρώτρια υπουργός Koινωνικής Αλληλεγγύης και καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής έχει ήδη εξασφαλίσει μια θέση στη Νεοελληνική Ιστορία με τις απίστευτες ατάκες της και την απεριόριστη πίστη της στο πρόσωπο του πρωθυπουργού

Πρωτάθλημα στις ατάκες διεκδικεί η κυρία Θεανώ Φωτίου μεταξύ των πρωταγωνιστών...

Σε οριακή κατάσταση φτάνει πάλι τη χώρα η «διαπραγμάτευση» της κυβέρνησης

Επιβεβαιώνονται οι χειρότεροι φόβοι

Χωρίς χρήμα και ρευστό στα δημόσια ταμεία το Μαξίμου προσπαθεί να αποφύγει μία ταπεινωτική ήττα, που θα προκαλέσει σεισμικές δονήσεις στο πολιτικό σκηνικό

Ακόμα και οι πιο απαισιόδοξοι δεν θα περίμεναν μία επανάληψη των «Ιουλιανών» του 2015, ούτε ότι η κυβέρνηση θα έπεφτε για δεύτερη φορά θύμα της ίδιας της διαπραγματευτικής της τακτικής...

Δημοσίευμα αναφέρει ότι κατηγορούνται για πλαστή ενημερότητα τα δύο αδέλφια του Αλέξη Τσίπρα

Δημοσίευμα αναφέρει ότι κατηγορούνται για πλαστή ενημερότητα τα δύο αδέλφια του Αλέξη Τσίπρα

Οσμή σκανδάλου στην οποία εμπλέκεται εταιρεία συμφερόντων των αδερφών του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με το newsbomb.gr.

Όπως γράφει το newsbomb.gr, η εταιρεία των αδερφών του πρωθυπουργού, Δημήτρη και Ζαννέτ Τσίπρα, κατηγορείται ότι προσπάθησε να πάρει δημόσιο έργο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου παρουσιάζοντας μη αυθεντική φορολογική ενημερότητα...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ PUBLIC ISSUE : Καταρρέει ο Τσίπρας – Σε λάθος κατεύθυνση η Ελλάδα

Image result for PUBLIC ISSUE : Καταρρέει ο Τσίπρας – Σε λάθος κατεύθυνση η Ελλάδα

Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται η δημοφηλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, που καταλαμβάνει την έκτη θέση στο πολιτικό βαρόμετρο της Public Issue που δημοσιεύσε η εφημερίδα Αυγή της Κυριακής.

Στη δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών προηγείται ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης....

Γερμανικά ΜΜΕ: Παραιτείται ο Ευκλείδης Τσακαλώτος - Ο Τσίπρας αναζητεί νέο ΥΠΟΙΚ

Φωτογραφία: Alexandros Michailidis / SOOC

Φουντώνουν οι φήμες πως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα αποχωρήσει από το υπουργείο Οικονομικών και πλέον ο Αλέξης Τσίπρας αναζητεί τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ γερμανικών Μέσων, της εφημερίδας Bild και του πρακτορείου Ntv, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν δείχνει διατεθειμένος -σε αντίθεση με τον...

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Γιατί βάζουν χέρι στα αποθεματικά – «Αέρας» το πρωτογενές πλεόνασμα!

Στα αποθεματικά των φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα προσφεύγει για μια ακόμη φορά το Δημόσιο προκειμένου να καλύψει τις ταμειακές του ανάγκες μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να καταβληθεί η δόση από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης.
Όπως αναφέρει η Καθημερινή, τα κρατικά ταμεία βρέθηκαν στο “κόκκινο” ήδη τον Απρίλιο και μια “τρύπα” 500 εκατ. ευρώ περίπου έκλεισε με...

Συνεχίζεται το σάρωμα των αποθεματικών: Ζητούν και τα διαθέσιμα του Ταμείου Νομικών

 Menelaos Myrillas / SOOCΗ κυβέρνηση βάζει χέρι και στο Ταμείο των Δικηγόρων
Ζητά να μεταφερθούν τα διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδας 

Μετά τα αποθεματικά Νοσοκομείων, ΟΑΕΔ, ΕΟΠΥΥ, Βουλής
Θύελλα αντιδράσεων στην αντιπολίτευση
ΝΔ: Νέο ριφιφί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ...

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Πού ταξιδεύουν τα ελληνικά μυαλά;

13062788_10153622851570875_1736214199_oΤρεις φοιτητές που κέρδισαν υποτροφία για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα από τα Ελληνικά Πετρέλαια μιλούν στο Protagon για τις σπουδές και τη ζωή στο εξωτερικό και τις σκέψεις τους για το μέλλον τους, στην Ελλάδα ή αλλού...

Τι ωθεί έναν έλληνα φοιτητή να κανει τη μία ή την άλλη επιλογή αφού ολοκληρώσει τις σπουδές του; 
Κάποιοι θα ήθελαν να βγουν απευθείας στην αγορά εργασίας, αν δεν το ‘χουν ήδη κάνει όντας προπτυχιακοί φοιτητές. Κάποιοι άλλοι θέλουν οπωσδήποτε να ζήσουν την εμπειρία του εξωτερικού, άλλοι πάλι...

Συνέδριο ΝΔ: Αυτές είναι οι 25 κυβερνητικές προτάσεις υπό τον τίτλο "Η συμφωνία αλήθειας της ΝΔ"


Συνέδριο ΝΔ: Αυτές είναι οι 25 κυβερνητικές προτάσεις υπό τον τίτλο "Η συμφωνία αλήθειας της ΝΔ" - Κεντρική ΕικόναΠαρουσιάστηκαν στο 10ο συνέδριο από τον αντιπρόεδρο Κωστή Χατζηδάκη 
Σε δημόσια διαβούλευση δόθηκαν οι πρώτες 25 προτάσεις του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα η διαμόρφωσή του συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς από τον αντιπρόεδρο του κόμματος Κωστή Χατζηδάκη. 
Αυτές έχουν ως εξής:

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΚΠΛΗΞΗ: «Καράβι» σε λάθος ρότα η Ελλάδα – Πόσοι θέλουν εκλογές – Τι λένε για το ΔΝΤ

Απογοητευτικά είναι τα αποτελέσματα για την πορεία της χώρας καθώς σύμφωνα με το πολιτικό βαρόμετρο της Public Issue που δημοσιεύει η εφημερίδα Αυγή της Κυριακής, η συντριπτική πλειοψηφία σε ποσοστό 88% θεωρούν πως η χώρα οδεύει προς λάθος κατεύθυνση.

Επίσης, η πλειοψηφία των πολιτών σε ποσοστό 60% να δείχνουν πως...

Αναστάτωση στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με το διπλό μνημόνιο

Αναστάτωση στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με το διπλό μνημόνιο

Ενώ το Μαξίμου κάνει... προπαγάνδα, οι βουλευτές εκφράζουν δυσφορία για το πακέτο των 9 δισ.

Δεν μπορούμε να πάμε για Πάσχα στις περιφέρειές μας λένε κάποιοι, ενώ άλλοι προειδοποιούν ότι θα ξεσηκωθεί μεγάλο κύμα κοινωνικών αντιδράσεων

Σαν «βόμβα» έπεσε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία και θα σηκώσει...

Δείτε πώς ο Πούτιν κάνει ανθρώπους πλούσιους για... πλάκα

Δείτε πώς ο Πούτιν κάνει ανθρώπους πλούσιους για... πλάκαΌποιος θέλει να γίνει γρήγορα διάσημος υπάρχει λύση. Πρέπει να τραγουδήσει ένα τραγούδια για τον Πούτιν, να το ανεβάσει στο διαδίκτυο και με λίγη τύχη και ταλέντο θα δει την επιτυχία να του χτυπά την πόρτα.

Αυτό κάνουν οι διάσημες Pussy Riot, οι οποίες τραγουδούν τραγούδια... κατά του Πούτιν. Βέβαια στην περίπτωση των συγκεκριμένων, η δημοσιότητα είχε το... τιμημά της αφού αναγκάστηκαν να περάσουν πολλές μέρες στην φυλακή εξαιτίας των ακραίων στοίχων και βίντεο κλιπ που χρησιμοποιούν.
Άλλο παράδειγμα ανθρώπων που έγιναν διάσημοι τραγουδώντας για...

ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ! Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις φέρνει το «4ο μνημόνιο – κάβα» – Πληροφορίες για ανασχηματισμό και εκλογές!

Έντονη φημολογία αναπτύσσεται τα τελευταία 24ωρα για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις με ανασχηματισμό και πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Η επικείμενη συμφωνία της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με όλες τις απαιτήσεις των δανειστών να γίνονται αποδεκτές, ακόμα και ενός 4ου μνημονίου – «κάβα», προκαλούν...

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Το νέο σκίτσο του Αρκά – Πόσο χειρότερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα; [photos]

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο εκφράζει την απογοήτευσή του για τις συνεχιζόμενες αρνητικές ειδήσεις ο Αρκας…

Μετά την είδηση των προληπτικών έκτακτων μέτρων, που καλείται να λάβει η χώρα θυμίζει πως 

«Κάθε φορά που σκέπτεστε: “Καλά, πόσο χειρότερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα;” αναλαμβάνει κάποιος να...

Ανήμερα του Καστελόριζου ο Τσίπρας έφερε δύο μνημόνια

Ανήμερα του Καστελόριζου ο Τσίπρας έφερε δύο μνημόνια

Η κυβέρνηση προσπαθεί να παρουσιάσει σαν επιτυχία την συμφωνία στο Eurogroup και την εφαρμογή διπλού πακέτου μέτρων ύψους 9 δισ.ευρώ

Σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια, στις 23 Απριλίου του 2010, ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από το Καστελόριζο ανακοίνωνε σχεδόν «πανηγυρικά»...

Οργή για την απεργία στα ΜΜΕ που καλύπτει τον Τσίπρα

Οργή για την απεργία στα ΜΜΕ που καλύπτει τον ΤσίπραΕνώ η κυβέρνηση περνά διπλό μνημόνιο-λαιμητόμο, η ΠΟΕΣΥ θέλει να φιμώσει τα Μέσα Ενημέρωσης μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη προσφέροντας υπηρεσίες στο Μέγαρο Μαξίμου

Ενώ η κυβέρνηση είναι έτοιμη να περάσει άρον-άρον από τη Βουλή διπλό μνημόνιο με εξοντωτικά μέτρα φτωχοποίησης ύψους εννέα δισ.ευρώ οι συνδικαλιστές της...

Τι είναι το 4ο προληπτικό Μνημόνιο - Βαρύ το πακέτο

Τι είναι το 4ο προληπτικό Μνημόνιο -Βαρύ το πακέτοΜέτρα ύψους 3,6 δισ. ευρώ ή 2% του ΑΕΠ θα περιλαμβάνει το νέο, «προληπτικό» Μνημόνιο της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές.

Τη συμφωνία ανακοίνωσε στο Eurogroup της Παρασκευής ο επικεφαλής του, Γερούν Ντάισελμπλουμ, και το πακέτο των μέτρων θα ενεργοποιηθεί εάν διαπιστωθεί απόκλιση από τους στόχους που έχουν συμφωνηθεί για το 2018...