Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Αιρετικός λόγος σχετικά με την εκλογή Κυριάκου...

Γράφει ο Insider

Οι «αιρετικοί» ήταν πολλές φορές φωτισμένα πνεύματα του Μεσαίωνα. Κάποιες φορές, βέβαια, ήταν σκοταδιστές, φανατικοί ή απλώς τυχοδιώκτες…
Είτε ήταν φωτισμένα πνεύματα, όμως, είτε απλώς φανατικοί, όλοι τους πλήρωναν βαρύ τίμημα για τον «αιρετικό» λόγο τους. Κι όχι μόνο σε θεολογικά ζητήματα!
Σήμερα, μετά από τέσσερις αιώνες «Διαφωτισμού» στην Ευρώπη, σε εποχή ελεύθερης συζήτησης και ακόμα πιο ανεμπόδιστης πληροφόρησης, εξακολουθεί, παρ’ όλα αυτά, να θεωρείται «αιρετικός λόγος» όταν αμφισβητείς τα «κρατούντα»...

Μήνυμα Κυριάκου στην ομογένεια: "Βοηθήστε να φτιάξουμε μια νέα Ελλάδα"

Μήνυμα Κυριάκου στην ομογένεια: "Βοηθήστε να φτιάξουμε μια νέα Ελλάδα" - Κεντρική Εικόνα
Κάνει λόγο για «μάχη» που θα δώσει ο λαός και επισημαίνει πως σε αυτή ο ρόλος των Ομογενών είναι περισσότερο πολύτιμος από ποτέ.
Tη συμβολή των Ελλήνων της Αμερικής στη δημιουργία μιας νέας Ελλάδας ζητά από την ομογένεια ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Με δήλωσή του στον «Εθνικό Κήρυκα», τονίζει την εμπιστοσύνη του στις εθνικές αξίες και τις δυνατότητες των Ελλήνων να...

Το HYDRAMA GRAND HOTEL ανοίγει τις πύλες του!


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως στις 10 Απριλίου, σας περιμένουμε για να σας ξεναγήσουμε σε ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία της Ευρώπης. 

Σε ένα χώρο που κυριαρχεί η ανθρώπινη ιστορία, η ανθρώπινη φιλοξενία αλλά και μοναδικές παροχές πέντε αστέρων!
Το HYDRAMA GRAND HOTEL είναι το ξενοδοχείο για κάθε ανθρώπινη στιγμή, για κάθε εποχή του χρόνου. 
Ζήστε τη μεγάλη εμπειρία!!! ...

Η Μέρκελ θέτει θέμα επίλυσης του κυπριακού για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ


Η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ,θέτει ως προϋπόθεση ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την επίλυση του κυπριακού αφήνοντας ανοικτό κάθε ενδεχόμενο για την κατάληξη της όλης διαδικασίας.

Απέφυγε να αναφερθεί σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, παράλληλα όμως, δεν απέκλεισε την πιθανότητα να ξεκινήσει ένας...

Οι αγρότες κλείνουν τα Τέμπη!


Στα «στρατηγικής σημασίας» Τέμπη, θα στηθεί το μπλόκο της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων του Ν Λάρισας, από την ερχόμενη Τετάρτη.

Αυτό αποφασίστηκε σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στον Πλατύκαμπο, με την συμμετοχή πλήθους αγροτών.
Την πρόταση για τα Τέμπη...

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Η κακοκαιρία ξεκίνησε – Προβλήματα στις μετακινήσεις – Δείτε που χιονίζει τώρα!


Η σφοδρή κακοκαιρία που θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις, έχει ξεκινήσει να πλήττει ήδη πολλές περιοχές της Ελλάδας. 

Ήδη πνέουν θυελλώδεις νοτιάδες έντασης 8 Μποφώρ τοπικά ακόμα και 9 σε όλη σχεδόν τη χώρα. 
Καταιγίδες εκδηλώνονται στη δυτική χώρα που κινούνται ανατολικότερα και τις επόμενες ώρες θα επηρεάσουν τη χώρα σχεδόν στο σύνολό της...

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Η επική αγγελία μανάβικου για αναζήτηση υπαλλήλου που τα «σπάει» στο διαδίκτυο! (εικόνα)

Μία από τις πιο επικές αγγελίες δημοσιεύτηκε σε τοπική εφημερίδα, κάνοντας μέσα σε λίγες ώρες το γύρο του facebook, σκορπώντας όπως είναι φυσικό πολλά χαμόγελα στους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Η αγγελία μπήκε σε τοπική εφημερίδα, με την οποία ιδιοκτήτης μανάβικου ζητάει υπάλληλο. 
Τα κριτήρια όμως που θέτει είναι μάλλον υπερβολικά, καθώς θα πρέπει μεταξύ άλλων να είναι χωριάτα, βλάχα, πολύ εργατική, να ξέρει να μαγειρεύει, να έχει δίπλωμα οδήγησης και να δεχτεί να μείνει εσώκλειστη. 
Διαβάστε την αγγελία:

O Tσίπρας είναι ενοικιαστής. Ο Κ. Μητσοτάκης είναι ιδιοκτήτης

«Alexis is leasing. Kyriakos has the ownership of the Program.»

Ένας ισχυρός τεκτονικός σεισμός ολοκληρώθηκε στο πολιτικό σύστημα της χώρας, την 10η Ιανουαρίου 2016.
Ήδη η αντιμετώπιση των δανειστών απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση έχει αλλάξει δραματικά αλλά και στο εσωτερικό, στην κοινωνία, εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα της νέας πραγματικότητας.
Μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα, «Tsipras was the only game in town», οι ξένοι αντιμετώπιζαν τον Έλληνα Πρωθυπουργό ως...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κεντροαριστερά

Μετά τον υπερσυντηρητικό Αντώνη Σαμαρά και τον... κιμπάρη Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι με διαφορά ο πλέον μετριοπαθής αρχηγός που είχε ποτέ η Νέα Δημοκρατία τα τελευταία χρόνια.

Η εκλογή του δημιουργεί πονοκεφάλους στα φιλοευρωπαϊκά κόμματα της Αντιπολίτευσης τα οποία εύλογα και κυνικά θα προτιμούσαν μια μίζερη Νέα Δημοκρατία υπό τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που θα τους άφηνε ανοιχτό το γήπεδο του μεσαίου χώρου.
Τέσσερα βασικά σχόλια:

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν στον προεκλογικό αγώνα που έδωσε για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.
«Αισθάνομαι βαθιά την ανάγκη να σε ευχαριστήσω από την καρδιά μου για τη στήριξή σου στις εσωκομματικές εκλογές. 
Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη βοήθειά σου. 
Παλέψαμε για κοινές αρχές και αξίες, για τη Νέα Δημοκρατία και την Πατρίδα μας.
Γνωρίζεις ότι όλα τα...

Tο «φοβερό έτος» 2015 έχει ήδη αρχίσει να προκαλεί τις πρώτες μετατοπίσεις

Image result for κυριακος τσιπρας

Η αναπάντεχη νίκη του Κυριάκου δείχνει ότι ίσως το «φοβερό έτος» 2015 έχει ήδη αρχίσει να προκαλεί τις πρώτες μετατοπίσεις. 

Κόστισε βέβαια πολύ ακριβά, αλλά ήδη από το 2012 είχε γίνει φανερό ότι δεν θα προχωρούσε αυτή η κοινωνία παρακάτω, αν δεν δοκίμαζε κι αν δεν κατέρριπτε στην πράξη όλους τους μύθους, όλες τις ιδεοληψίες, όλα τα μεγάλα λόγια του λαϊκισμού. Ο Κυριάκος έγινε αρχηγός στη ΝΔ με τη φράση «ο λαϊκισμός τελείωσε»...

Eurostat: 39% του ελληνικού ΑΕΠ φόροι και ασφαλιστικές εισφορές

image

Και η αναλογία σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες


Στο 39% του ΑΕΠ έφτασαν το 2014 τα φορολογικά έσοδα και οι ασφαλιστικές εισφορές στην Ελλάδα, 
σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Eurostat, την Παρασκευή. 
Το αντίστοιχο ποσοστό το 2010 ήταν 33,5% ενώ το 2013 ήταν 38,3%. 
Η αναλογία φορολογικών εσόδων και κοινωνικών εισφορών έναντι του ΑΕΠ ανήλθε στο 40% σε επίπεδο ΕΕ και στο 41,5%...

Άπορη Αρσακειάς…


Το μεγάλο παιχνίδι μόλις τώρα άρχισε.

Εκανα ένα «πείραμα» προχθές στη ραδιοφωνική εκπομπή που έχω, και το αποτέλεσμά του με εντυπωσίασε: Ζήτησα τον λόγο από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι επιτέθηκαν στον Κυριάκο για οικογενειοκρατία πριν καλά καλά καθίσει στην καρέκλα του.
Διερωτήθηκα πώς είναι δυνατόν να μιλούν για οικογενειοκρατία οι βουλευτές του κόμματος που με τόσους διορισμούς πρέπει να αποκτήσει κλαδική συγγενών, να μην αρχίσω τώρα να απαριθμώ ονόματα, ξέρουμε ποιοι σύζυγοι - συγγενείς πρωθυπουργών, υπουργών, βουλευτών, περιφερειαρχών έχουν τακτοποιηθεί σε κορυφαίες δημόσιες θέσεις...

Ο Σύριζα, και η εβδομάδα που πέρασε…



Όλος ο θίασος επί σκηνής...
Ζούμε κρίσιμους και πυκνούς καιρούς, το δίχως άλλο, μα κοιτάχτε, μερικές φορές όλα γίνονται ταυτόχρονα, τόσο γρήγορα που σχεδόν δεν τα προλαβαίνουμε.
Η κυβερνησάρα μας, η πρωτηδεύτερη φορά αριστεροακροδεξιά, η καλύτερη κυβέρνηση του κόσμου, αυτή που κάνει όλα αυτά που κατήγγειλε χειρότερα από αυτούς που κατήγγειλε, συνεχίζοντας χωρίς δισταγμό να τα καταγγέλλει, έδωσε άλλο ένα ρεσιτάλ την εβδομάδα που τελειώνει αύριο, μια από τις καλύτερές της, κι όπου γράφω "καλύτερος" σ' αυτό το άρθρο εννοώ "χειρότερος", για να μη μπερδεύεστε.
Συγκεκριμένα, αυτή την εβδομάδα, συνέβησαν τα εξής:

Θετική ανταπόκριση Μεϊμαράκη μετά την πρώτη ομιλία Μητσοτάκη

Θετική ανταπόκριση Μεϊμαράκη μετά την πρώτη ομιλία Μητσοτάκη - Κεντρική Εικόνα"Στροφή" στα ζητήματα της βουλής για τον πρώην αρχηγό

Την πρώτη του ομιλία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέα Δημοκρατίας πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης ο νέος αρχηγός του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η ανταπόκριση του μέχρι πρότινος αρχηγού και συνυποψήφιου, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στις πρώτες δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη. 
Σύμφωνα με κύκλους του, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είδε πολύ θετικά...

ΑΓΡΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! Ελληνικά μαχητικά καταδίωξαν τούρκικα νότια της Χίου! (ΦΩΤΟ)

Σε αρκετές ακόμα παραβιάσεις και παραβάσεις προέβησαν τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη κατά την χθεσινή ημέρα νότια της Χίου!

Αμέσως ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη της 110 ΠΜ που βρισκόταν για περιπολία στην περιοχή αντέδρασαν άμεσα και αναχαίτισαν τα τούρκικα …τα τέσσερα από αυτά εγκατέλειψαν  την περιοχή ! ...

ΧΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ! Νονός της τρομοκρατίας ο Ερντογάν που οδηγεί την Τουρκία στο μεσαίωνα

Σε υψηλούς τόνους πραγματοποιήθηκε χθες στο γερμανικό κοινοβούλιο η συζήτηση για τη στρατιωτική συνεργασία Γερμανίας και Τουρκίας κατόπιν αιτήματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ίσως ο σοσιαλδημοκράτης βουλευτής Καρλ-Χάιντς Μπρούνερ να εξέφρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κατάσταση στην Τουρκία:...

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Προβάδισμα για πρώτη φορά η Ν.Δ. – Καταρρέι ο ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι μένουν εκτός Βουλής!


Προβάδισμα 3,7% της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της Metron Analysis την οποία δημοσιεύουν τα Παραπολιτικά του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 23,6% και ο ΣΥΡΙΖΑ 19,9%.
Ακολουθούν:...

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΥ! Έρχονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα – Από που θα αρχίσουν τα χιόνια και το χαλάζι


Από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου θα αρχίσει η μεταβολή του καιρού.
Σύμφωνα με το δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ, το νέο κύμα κακοκαιρία θα αρχίσει από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, θυελλώδεις ανέμους, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας κια τοπικές χιονοπτώσεις.
Πιο αναλυτικά:

ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! «Θα έρθει η μέρα που θα ξυπνήσει» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ένα σκίτσο το οποίο έχει κάνει το γύρο του ελληνικού και όχι μόνο διαδικτυακού κόσμου προκαλεί αίσθηση.

Στην φωτογραφία-σκίτσο απεικονίζεται ένας πληγωμένος, ξαπλωμένος γίγαντας που συμβολίζει την λαβωμένη από την κρίση και από τις δυσκολίες χώρα μας και δίπλα του μικρούς πολεμιστές, που με νύχια και με δόντια προσπαθούν να κρατήσουν το θηρίο ξαπλωμένο και πληγωμένο...

ΠΑΝΙΚΟΣ στο ΜΑΞΙΜΟΥ για τις ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ! Προσπαθούν να δώσουν "γραμμή" στους Δημοσκόπους!

Τεράστια η φθορά της κυβέρνησης 

– Η μυστική σύσκεψη κορυφαίου υπουργού με δημοσκόπους

Τρέχουν και δεν φτάνουν μετά την εκλογή νέου προέδρου στη ΝΔ.

Καιρό, τώρα, το κυβερνητικό επιτελείο είχε στα χέρια του δημοσκοπήσεις σύμφωνα με τις οποίες τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ είχαν μειωθεί δραματικά, σε σημείο που -όπως λένει οι πληροφορίες- το κόμμα της Κουμουνδούρου δεν προηγείται πια. 
Μάλιστα, οι εκτιμήσεις είναι ότι η εικόνα αυτή θα γίνει ακόμα χειρότερη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη...

ΚΑΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! Τι κρύβεται πίσω από τη διαγραφή του Γρηγοράκου – Το άγνωστο επεισόδιο στους διαδρόμους της Βουλής

«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο» 

λέει μια παροιμία και μάλλον στην περίπτωση του Λεωνίδα Γρηγοράκου ταιριάζει γάντι.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του στα Νέα, δεν κρύβεται κάτι το… αγωνιστικό πίσω από τη διαγραφή του κ. Γρηγοράκου και των δηλώσεων του που προηγήθηκαν. Αντιθέτως, οφείλεται σε...

ΔΝΤ: Δύο προϋποθέσεις για να συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα

ΔΝΤΤην πρόθεση του ΔΝΤ να συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα τόσο σε συμβουλευτικό όσο και σε χρηματοδοτικό επίπεδο μόλις υλοποιηθούν οι δύο προϋποθέσεις που έχει θέσει 

εξέφρασε σήμερα ο εκπρόσωπος του Ταμείου Τζέρι Ράις
Οι προϋποθέσεις αφορούν την συμφωνία για ελάφρυνση του χρέους και ένα γενναίο μεταρρυθμιστικό πακέτο. 
Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι...

ΤΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΕΦΘΑΣΕ! Ξεκίνησαν οι βροχές, έρχονται καταιγίδες και χιονοπτώσεις τις επόμενες ώρες! Πότε θα επικρατήσουν συνθήκες πολικού ψύχους!

Από τη δυτικά και τα βόρεια άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους οι βροχές ενώ από το μεσημέρι και μετά ο καιρός χαλάει ακόμη περισσότερο φέρνοντας καταιγίδες. 

Το πρώτο κύμα κακοκαιρίας θα κάνει αισθητή την παρουσία του από τη νύχτα, από την Κυριακή θα ξεκινήσει από τα βόρεια η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, ενώ από την Δευτέρα η χώρα εισέρχεται σε συνθήκες πολικού ψύχους. 
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για σήμερα:

Μια μικρή συνωμοσία… "Η εξαδέλφη"!

Το momentum ήταν εξαιρετικό. 

Ο πρωθυπουργός που αυτοαποκαλείται (ακόμα και σήμερα!) αριστερός σε ομιλία του, κατακεραυνώνει το κομματικό κράτος και επισημαίνει την ανάγκη «να σταματήσει το καθεστώς εξυπηρέτησης πελατειακών σχέσεων και ημετέρων»! 

Ποιος θα έλεγε όχι σ' αυτό; 

Ωστόσο, την ώρα της ομιλίας του, αποκαλύπτεται ένας ακόμα διορισμός συγγενικού του προσώπου. Της συζύγου του εξάδελφου του πρωθυπουργού σε...

Άλλο πολιτικοί διορισμοί, άλλο κομματικοί διορισμοί;


Πόσες φορές έχουμε ακούσει μετα-μνημονιακά από πολιτικά χείλη για τομές στη Δημόσια Διοίκηση, για ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις, αξιοκρατία, εκρίζωση του κομματισμού κλπ κλπ κλπ;

Βαριέμαι να μετρήσω.

Κάθε πρώην και κάθε επόμενος πρωθυπουργός υπόσχεται ότι θα...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΣΟΚ: Η ΕΛΑΣ πληρώνει στους Γερμανούς 1,8 εκατ. για να φυλάει το Ελ. Βενιζέλος !


Το υπέρογκο ποσό του 1,8 δις ευρώ, πληρώνει κάθε χρόνο η Ελληνική Αστυνομία στη γερμανική εταιρία Χόχτιφ για να τις ανάγκες στέγασής της στον αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος, τον οποίο και φυλάσσει 

όπως καταγγέλει η Δημοκρατική Ενωτική Κίνηση Αστυνομικών (ΔΕΚΑ).
Σε αυτό το ποσό περιλαμβάνονται...

Διαπλοκή, κανάλια και το μυστικό του αριθμού τέσσερα!

Στην εποχή των δορυφόρων ο κ. Νίκος Παππάς επιλέγει τον επίγειο δρόμο για τις τηλεοπτικές άδειες. 

Υπό μία έννοια αποφεύγει τα δεινά της τεχνολογίας. 
Φανταστείτε κάποιον Μαρούδα του μέλλοντος να ρίχνει τον δορυφόρο και να μένουμε άπαντες δίχως Λάκη Λαζόπουλο! 
Από την άλλη είναι αλήθεια ότι ήταν προκλητικός επί τόσα χρόνια ο...

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ! Δείτε τι σημαίνουν τα νούμερα στις ετικέτες τους!


Στις εποχές που ζούμε, τα περισσότερα φρούτα και λαχανικά είναι γενετικά τροποποιημένα, η έστω έχουν υποστεί επεξεργασία με λιπάσματα και τοξίνες, κάτι το οποίο μπορεί να αποβεί μοιραίο για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να ελέγχουμε τα φρούτα που αγοράζουμε, καθώς ζούμε σε τέτοιους καιρούς που είμαστε «περικυκλωμένοι» από τα παραπάνω.
Όταν αγοράζετε τα φρούτα σας, σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι έχουν κάποιες ετικέτες...

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΤΕΛΟΣ! Έξι φυσικοί τρόποι για να τη ρίξετε χωρίς χάπι

Ακολουθήστε τις συμβουλές του γιατρού σας

Η διαχείριση της χοληστερόλης είναι μια δια βίου διαδικασία. Ακολουθήστε τις συστάσεις του γιατρού σας σχετικά με τη διατροφή, την άσκηση και φαρμακευτική αγωγή. Αν συνεργάζεστε μαζί με τον γιατρό σας μπορεί να μειώσετε τα επίπεδα της χοληστερόλης σας και να κρατήσετε την καρδιά σας γερή...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΙΖΕΣ! Τον έπιασαν στα πράσα με 3000 ευρώ στην τσέπη – Κατηγορούμενοι και υπάλληλοι του ΣΔΟΕ!


Στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας και συγκεκριμένα υποδιευθυντής καταστήματος, συνελήφθη για δωροληψία, ενώ δικογραφία με την ίδια κατηγορία σχηματίστηκε από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., σε βάρος δύο υπαλλήλων του ΣΔΟΕ, ενός υπαλλήλου της Γενικής Γραμματείας Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών και της συζύγου του τραπεζικού.

Η υπόθεση αφορά την λήψη χρημάτων από επιχειρηματία, προκειμένου να...

«ΒΟΜΒΕΣ» ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ! «Έβαλες και την ξαδέρφη σου στο Δημόσιο»

Ειρωνική απάντηση στα όσα είπε ο ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΚΟ της ΝΔ εξέδωσε το γραφείο τύπου του κόμματος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, για μεγαλόστομες διακηρύξεις, φτώχεια αξιοπιστίας και υπευθυνότητας και καταστροφικές πολιτικές. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ! 

Που έσκισε τα μνημόνια, επανέφερε τη 13η σύνταξη, κατήργησε τον ΕΝΦΙΑ, φώναζε...

ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! Οι συνεχείς μετακινήσεις και η εσωτερική μετανάστευση! (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζεται και εντείνετε τα τελευταία χρόνια η εσωτερική μετανάστευση εκατοντάδων χιλιάδων Τούρκων κυρίως από τα ανατολικά και νότια προς τα δυτικά και προς περιοχές κοντά στα ελληνικά νησιά.

Το γεγονός αυτό δεν έχει σχέση με το άλλο γεγονός της μεταφοράς εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων από την Συρία και άλλες χώρες προς την Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά έχει να κάνει αποκλειστικά με τις εσωτερικές μετακινήσεις των ίδιων των Τούρκων...

11 επικά αποτυχημένες φράσεις του Τσίπρα που τρελαίνουν τους ΣΥΡΙΖΑίους

Τελειωμένος ο Τσίπρας – Η χώρα επιστρέφει σύντομα στην κανονικότητα

Η τεράστια ανατροπή που συνετελέσθη το βράδυ της περασμένης Κυριακής με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε συνδυασμό με τα όσα έχει δεσμευτεί  να νομοθετήσει και να υλοποιήσει το επόμενο τρίμηνο η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος μετά την Μεταπολίτευση, μας κάνει να θεωρούμε ως δεδομένο πως ο Τσίπρας είναι τελειωμένος.
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το τσίρκο των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ.
Αφού αηδιασμένη η σιωπηλή πλειοψηφία, που...

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: «Γκάζια» στις πληρωμές, «φρένο» στις εισπράξεις

Πλήρωσαν περισσότεροι, πλήρωσαν περισσότερα κι όμως αυτοί κατάφεραν και εισέπραξαν… λιγότερα!

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών πανηγυρίζει για τα έσοδα που προήλθαν από τα τέλη κυκλοφορίας, αλλά φρόντισε να κρύψει το γεγονός ότι οι εισπράξεις ήταν κάτω από τον στόχο, ενώ παράλληλα προτίμησε να κάνει σύγκριση με πέρυσι, αποφεύγοντας να δει τα δεδομένα σχετικά και με το 2013...

Εξαιρετικής συναισθηματικής αξίας…

Οι Δανοί έδειξαν «ανεκτικοί». 
Οι 3.000 κορώνες έγιναν 10.000 κορώνες. 
Το θέμα συζητήθηκε για περισσότερο από ένα μήνα και τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή. Το ποσό ανέβηκε και το σχετικό νομοσχέδιο είναι έτοιμο. 
Οι Φιλελεύθεροι με τους δεξιούς και ακραίους δεξιούς κυβερνητικούς εταίρους διεύρυναν τη συμφωνία τους και με τους σοσιαλδημοκράτες. 
Και ολοι μαζί (σχεδόν διακομματικά δηλαδή) ομονόησαν σ' ένα κοινό στόχο. Ο οποίος, ωστόσο, είναι αποκρουστικός, ιδιαίτερα για μια ευρωπαϊκή χώρα του 2016.
Το νομοσχέδιο στο οποίο συμφώνησαν προβλέπει πως...

Κυβερνητικές πηγές επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα Στουρνάρα για "εισβολή" στο Νομισματοκοπείο


Κυβερνητικές πηγές επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα Στουρνάρα για "εισβολή" στο Νομισματοκοπείο  - Κεντρική ΕικόναΔηλώσεις με νόημα
Κυβερνητικές πηγές, στα πλαίσια του υπουργικού συμβουλίου, επιβεβαίωσαν όλα όσα είπε σε χθεσινή του συνέντευξη ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, τονίζοντας με νόημα πως  "θα κλείσουμε τα μάτια; Κάποιοι το ονειρεύτηκαν. Αυτοί δεν είναι σήμερα εδώ¨.
Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις του διοικητή της ΤτΕ προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του...

Η θανάσιμη παγίδα του προσφυγικού

Με όποιο κυβερνητικό στέλεχος μιλήσετε θα σας πει ότι τα δύσκολα είναι πίσω μας, λόγω της «θεωρίας του ελατηρίου» και της “ενίσχυσης της γεωπολιτικής θέσης” της χώρας μας από τις εξελίξεις στο προσφυγικό. 

Κάνουν ένα ακόμη τραγικό λάθος στις εκτιμήσεις τους για τις προθέσεις της Ευρώπης…

ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! «Μην παίζετε με το ΝΑΤΟ γιατί θα το πληρώσετε πολύ ακριβά! (ΦΩΤΟ)


Σκληρή προειδοποίηση προς την Άγκυρα απέυθηνε ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, τονίζοντας στους τούρκους να μην «παίζουν» με το ΝΑΤΟ καθώς θα το πληρώσουν και μάλιστα ακριβά!

Ο ρώσος πρόεδρος, μιλώντας σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα «Bild», η οποία συζητήθηκε πολύ από τον τουρκικό τύπο, έδωσε σαφή και ευθύ μήνυμα στους τούρκους να μην...

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ: Ποιον τοποθέτησε και που ο νέος πρόεδρος της ΝΔ – Ολα τα ονόματα


Τη νέα ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας σχημάτισε ο νέος πρόεδρος του κόμματος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η σύνθεση της ομάδας χαρακτηρίζεται από ενωτικό πνεύμα, καθώς σε αυτή θα τοποθετηθούν και στελέχη που είχαν στηρίξει τον προεκλογικό αγώνα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ορίσει αντιπροέδρους τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Κωστή Χατζηδάκη.
Έτσι:

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ: Τρεις θάνατοι σε συνολικά 31 κρούσματα – «Χτυπά» και τους νέους – Οδηγίες από το ΚΕΛΠΝΟ

Τρεις θανάτους και 31 νοσηλείες ασθενών σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, καταγράφονται στην θλιβερή λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ που χτυπά συναγερμό καθώς παρατηρούν ότι φέτος ο ιός «χτυπά» και νεότερους ανθρώπους σε σχέση με πέρυσι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει καταγράψει μέχρι σήμερα το ΚΕΕΛΠΝΟ, τρεις άνθρωποι πέθαναν από επιπλοκές της γρίπης Η1Ν1 στις...

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Ανάγκη για Πολιτικοποιημένους Τεχνοκράτες

Είναι προφανές ότι οι Τεχνοκράτες, όσο ικανοί κι αν είναι στην διεκπεραίωση των καθηκόντων τους, δεν μπορούν να πείσουν τους πολίτες. 

Είναι συνήθως αντιπαθείς, χρησιμοποιούν λεξιλόγιο που προκαλεί αρνητικές αντιδράσεις στην κοινή γνώμη, οι απόψεις τους εύκολα διαστρεβλώνονται

Είναι δεδομένο ότι οι Πολιτικοί, έχουν μια μοναδική ικανότητα να πείθουν τους...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΥΜΑ ΨΥΧΟΥΣ ΜΕ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ! Πότε χαλάει ο καιρός, πού θα χιονίσει

Τις τελευταίες ημέρες ο καιρός στην Ελλάδα κάθε άλλο παρά χειμώνα θυμίζει, με τον ήλιο να λάμπει και το θερμόμετρο να αγγίζει σε πολλές περιοχές τους 20 βαθμούς. 

Το σκηνικό όμως αλλάζει από τα τέλη της εβδομάδας κι ο χειμώνας ετοιμάζεται να δείξει τα δόντια του. 

Ήδη η βόρεια Ευρώπη εισέρχεται...

Ο Τσίπρας Πτυχιούχος του ΧΑΡΒΑΡΝΤ..!


ΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΕΔΩΣΕ… ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! Του χειρότερου διαπραγματευτή για το 2015!

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει σπουδάσει στο Χάρβαρντ, το αμερικανικό πανεπιστήμιο όμως αποφάσισε να δώσει… πτυχίο στον Έλληνα πρωθυπουργό. Η Νομική Σχολή του Χάρβαρντ τον ανέδειξε ως τον χειρότερο διαπραγματευτή του 2015 παγκοσμίως...

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Το κόλπο με τους πιτσιρικάδες για να ξαφρίσουν ανυποψίαστους πολίτες


Τα κρούσματα το τελευταίο διάστημα είναι πολλά και έχουν παρατηρηθεί στον Πειραιά μέχρι στιγμής.

Οι καταγγελίες πολιτών στα αστυνομικά τμήματα μιλούν για μια παρέα τριών παιδιών όχι παραπάνω από 12-13 χρονών που έχουν στήσει ένα κόλπο που μπορεί να οδηγήσει τον ανυποψίαστο περαστικό σε περιπέτειες.
Τι συμβαίνει:
Ένας πιτσιρικάς όταν βλέπει κάποιον να περπατά μόνος του στο πεζοδρόμιο ή ένα ζευγάρι, τρέχει «αλαφιασμένος» κοντά του και παρακαλεί να τον σώσουν γιατί...

Η πρώτη πρόκληση, πίσω απ’τη γωνία…

Η νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη αναλύεται από την Κυριακή το βράδυ, κι οι περισσότεροι συμφωνούν πως πρόκειται όχι απλώς για ένα γεγονός στενά κομματικό, μα για την πρώτη εδώ και δεκαετίες νίκη όσων πιστεύουν στην δημιουργική ισχύ της επιχειρηματικότητας και στον βλαπτικό ρόλο του αχόρταγου κράτους.
Η ελπίδα είναι πλέον ισχυρή ανάμεσα σε όσους ψήφισαν «Ναι» τον Ιούλιο, ασχέτως της προηγούμενης κομματικής τους τοποθέτησης, μια ελπίδα για την τόσο αναγκαία επιβολή της εποικοδομητικής λογικής έναντι του καταστροφικού λαϊκισμού...

Χάρβαρντ: Η χειρότερη διαπραγματευτική τακτική του 2015; Του Τσίπρα με τους δανειστές

(EUROKINISSI)Εχουν περάσει μήνες από την εποχή της αγωνιώδους διαπραγμάτευσης της Αθήνας με τους δανειστές, αλλά κάποιοι ακόμη δεν έχουν ξεχάσει εκείνη την περίοδο.

Ανάμεσά τους και το Χάρβαρντ, που αξιολόγησε την διαπραγματευτική τακτική του Αλέξη Τσίπρα απέναντι στους δανειστές ως τη χειρότερη για το 2015...

Τα 4 προγράμματα ΕΣΠΑ για ανέργους και επιχειρηματίες

ΕργασίαΜέχρι το τέλος του μήνα, θα «βγουν» οι επίσημες προσκλήσεις για τέσσερα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020 για την ενίσχυση μικρών, νεοφυών και τουριστικών επιχειρήσεων αλλά και άνεργων πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που θέλουν να στήσουν τις δικές τους δουλειές. Ο συνολικός προϋπολογισμός των προγραμμάτων φθάνει τα 137,5 εκατ. ευρώ...

RBS: Πουλήστε τα πάντα οι αγορές θα καταρρεύσουν

Οι επενδυτές κινδυνεύουν από μία «κατακλυσμική» χρονιά, οι αγορές θα μπορούσαν να πέσουν μέχρι και 20% και το πετρέλαιο να φτάσει στα 16 δολάρια το βαρέλι, προειδοποιούν οι αναλυτές της Royal Bank of Scotland.

«Πουλήστε τα πάντα εκτός από τα ομόλογα υψηλής αξίας. Πρόκειται για την επιστροφή κεφαλαίου και όχι για την απόδοση του κεφαλαίου. Σε μια αίθουσα γεμάτη με κόσμο, οι πόρτες εξόδου είναι μικρές» συμβουλεύει η...

Πάμε για εκλογές στις 28 Φεβρουαρίου...

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θα αναγγείλει εκτάκτως εκλογές τον επόμενο μήνα 

ύστερα από εισήγηση του κ. Βερναρδάκη.
Οι λόγοι που οδήγησαν στην απόφαση αυτή είναι δύο:
Αρχικά πιθανή αιτία, αναφορικά με τις φήμες που κυκλοφορούν, είναι η επικείμενη δημιουργία του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ η δεύτερη αιτία είναι τα πολιτικά πλάνα του νέου προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη...