Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΣΟΚ και ΧΑΜΟΣ με τον ΖΟΥΡΑΡΙ! Απίστευτη δήλωση για τα ελληνικά νησιά – Εμβρόντητος ο υπουργός Παιδείας - Δεν το παίρνει πίσω και ξαναπροκαλεί

Δεν πίστευε στα αυτιά του ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, αλλά και οι δημοσιογράφοι, όταν άκουσαν τον υφυπουργό Παιδείας Κώστα Ζουράρι να κάνει μια απίστευτη δήλωση για τα ελληνικά νησιά.

«Νομίζετε ίσως ότι δεν απειλούμαστε τώρα ως χώρα, μόνο κάποια νησιά μας ζητάει ο Ερντογάν. Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει. Τα νησιά θα τα ξαναπαίρνουμε πάντοτε. Τη γλώσσα έχει σημασία να μη μας πάρουν»...
 είπε ο Κώστας Ζουράρις στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για τις αλλαγές στην εκπαίδευση και συνέχισε:
«Η ελληνική γλώσσα απειλείται από γενικευμένη παρακμή και υπονόμευση», είπε επίσης ο κ. Ζουράρις. «Η ελληνική γλώσσα τελεί υπό απειλήν».
Για να καλύψει ο υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου τα όσα είχε ακούσει από τον κ. Ζουράρι, προέβη σε διευκρινιστικές δηλώσεις λέγοντας ότι «αυτό που είπε ο υφυπουργός δεν αφορούσε τα ελληνικά νησιά, αλλά τα ελληνικά πράγματα γενικά».

Δεν το παίρνει πίσω και ξαναπροκαλεί

Δεν παίρνει πίσω τη δήλωση για τα νησιά που προκάλεσε σάλο ο Κώστας Ζουράρις ο οποίος συνεχίζει να ρίχνει λάδι στη φωτιά αποκαλώντας ηλίθιους όσους την αναπαρήγαγαν.   
Μιλώντας στον Real Fm 97,8 ο υφυπουργός Παιδείας, υποστήριξε ότι η δήλωση του «στον Αριστοτέλη λέγεται σχήμα καθ’ υπερβολή».
Ενώ για την αναπαραγωγή της δήλωσης τόνισε: «Να αναπαραχθεί η δήλωση αυτή. Θα δείξουν τον συντελεστή ηλιθιότητας τους. Μην απασχολείς τον Ζουράρι και τον ελληνικό λαό με ανοησίες»!
«Είμαι λόγιος και όπως καταλαβαίνει και η κουτσή Μαρία εκτός από κάποιους δημοσιογράφους που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι ο Ζουράρις δεν μπορούσε να τα πει αυτά και δεν μπορούσε να τα εννοεί αυτά που εννόησε ο δημοσιογράφος» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε γιατί έκανε αυτή τη δήλωση ισχυρίστηκε ότι «το σχήμα καθ” υπερβολή του Αριστοτέλη το έκανα για να δείξω τη γελοιότητα των απαιτήσεων των Τούρκων», αλλά και «τη μηδαμινότητα των επιχειρημάτων πολλών ατόμων στην Ελλάδα που πιστεύουν ότι υπάρχει πραγματική απειλή. Υπάρχει εμφύλιος σπαραγμός στην Τουρκία και παρατεταμένη κρίση. Φοβούνται στην Τουρκία να απογειώσουν αεροσκάφος γιατί υπάρχει περίπτωση να μην γυρίσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: