Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Συνάντηση Καραμανλή με Δημάρχους της Θεσσαλονίκης και το 50ευρο στον πλανόδιο πωλητή


Με Δημάρχους της δυτικής Θεσσαλονίκης συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. 

Η συνάντηση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και Δημάρχου Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου.
Δήμαρχοι και πρώην πρωθυπουργός συζήτησαν για τα προβλήματα που...

αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση και για την πολιτική επικαιρότητα ενώ θυμήθηκαν στιγμές από την πολιτική τους δράση όταν ακόμη ο Κώστας Καραμανλής ήταν βουλευτής στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκη
Παραβρέθηκαν οι Δήμαρχοι
Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Σούλας, Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης.

karamanlis_

Η συνάντηση έγινε στο μεζεδοπωλείο Ρακί στους Αμπελόκηπους. 

Το τραπέζι που στρώθηκε σε ένα κουτουκάκι ιδιοκτησίας του ανιψιού της γνωστής τραγουδίστριας Μαρινέλας περιελάμβανε ποικιλία κρεατικών στη σχάρα, πλήθος ορεκτικών και αρκετή ρακί.
Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο της συνάντησης ήταν η επίσκεψη ενός πλανόδιου πωλητή ο οποίος  μπήκε στο μαγαζί για να πουλήσει στους πελάτες τις κάλτσες που εμπορευόταν και κατευθύνθηκε προς το τραπέζι που καθόταν ο πρώην πρωθυπουργός.

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο Κώστας Καραμανλής, έβγαλε από το πορτοφόλι του 50 ευρώ και τα έδωσε στον πωλητή για να αγοράσει μερικά ζευγάρια και να τον ενισχύσει οικονομικά.
Η κίνηση αυτή, συγκίνησε βαθύτατα τον πωλητή που αφού ευχαρίστησε τον κ. Καραμανλή, απομακρύνθηκε με ένα χαμόγελο ευγνωμοσύνης χαραγμένο στο πρόσωπό του.

Δεν πίστευε στην καλή του τύχη ο πλανόδιος πωλητής που συνάντησε τον Κώστα Καραμανλή σε ουζερί στους Αμπελόκηπους.

thestival
http://toprotovioli.blogspot.gr/?m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια: