Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Ποιοι κρύβονται πίσω από το κίνημα διαμαρτυρίας κατά του Trump; - Soros και Clinton

Στην πραγματικότητα, ο κίνδυνος αυτού του είδους της κοινωνικής χειραγώγησης καθοδηγείται από τον Soros και την Clinton.

Εσχάτως βρίσκεται σε εξέλιξη ένα κίνημα διαμαρτυρίας κατά του Donald Trump στις ΗΠΑ. 
Ο Trump κέρδισε στις προεδρικές εκλογές αλλά κάποιοι προσπαθούν να αμαυρώσουν αυτή την νίκη. 
Ο δισεκατομμυριούχος και υπέρμαχος της παγκοσμιοποίησης Soros φαίνεται...

σύμφωνα με την DailyBell ότι κρύβεται πίσω από τις διαμαρτυρίες για τον Trump. 
Η κινητήρια δύναμη πίσω από την διοργάνωση σε εθνικό επίπεδο διαδηλώσεων κατά της εκλογής του Donald Trump είναι ο Soros οι οποίες δεν είναι αυθόρμητες αντιδράσεις πολιτών αλλά οργανωμένες εξυπηρετώντας αλλότρια σχέδια. 
Οι αρχικές πολύχρωμες επαναστάσεις έγιναν εναντίον χωρών του εξωτερικού υπέρ της παγκοσμιοποίησης.
Χρησιμοποιήθηκαν οι μυστικές υπηρεσίες, το Πεντάγωνο και άλλες διεθνιστικές οργανώσεις στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Ο Soros δεν μπορεί να δεχθεί ότι έχασε η Clinton είχε ποντάρει πολλά εκατομμύρια κατά του Trump και έτσι έχει θέσει σε εφαρμογή το plan B που περιλαμβάνει την δημιουργία μιας σκιώδους επαναστατικής κυβέρνησης των πολιτών… 
Υπό το φως των διαδηλώσεων και ταραχών που έχουν αποκαλυφθεί από την εκλογή του Trump, μια πιο προσεκτική ανάλυση είναι αναγκαία για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για ένα οργανικό κίνημα βάσης, ή κάτι πολύ πιο οργανωμένη, σοφιστικέ και δυνητικά επικίνδυνο.
Τώρα έρχονται αναφορές από διάφορες περιοχές που εκδηλώνεται το κίνημα της διαμαρτυρίας που αποκαλύπτει μια ουσιαστικά συντονισμένη προσπάθεια, αντίδρασης… 
Κατά ένα παράδοξο τρόπο μια σειρά προοδευτικών οργανώσεων που συνδέονται με το Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας του Soros 
Οι διαδηλώσεις κατά του Trump εξαπλώθηκαν σε όλη την χώρα ... Διαδηλωτές στην Ατλάντα έκαψαν μια σημαία κοντά στην πρωτεύουσα της πολιτείας της Γεωργίας ... 
Χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους των πόλεων σε όλη την Ηνωμένες Πολιτείες αργά την Παρασκευή και νωρίς το Σάββατο…. 
Η ιδέα πίσω από αυτή την τελευταία χειραγώγηση των μαζών θα ήταν να δημιουργηθεί ένα κίνημα που θα αντιπροσωπεύει μια νίκη της παγκοσμιοποίησης….
Ο Trump μπορεί κάλλιστα να πιστεύει ότι «θα κάνει την Αμερική Μεγάλη και πάλι»  αλλά οι δυνάμεις που παρατάχθηκαν εναντίον του είναι σημαντικές 
Οι καθοδηγούμενοι διαμαρτυρόμενοι θεωρούν τον Trump απίστευτα ρατσιστή και βίαιο άτομο που θα μετατρέψει τις ΗΠΑ σε μια δικτατορία. 
Στην πραγματικότητα, ο κίνδυνος αυτού του είδους της κοινωνικής χειραγώγησης καθοδηγείται από τον Soros και την Clinton.
 

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: