Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΣΟΚ ΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Ο βιασμός ξεκίνησε από το facebook – Παρίστανε τη γυναίκα για να…


Η σύλληψη του δράστη μετά από καταγγελία μαθήτριας προκαλεί σοκ. Η παγίδα στο διαδίκτυο, οι απειλές και τη τελική φάση του σατανικού σχεδίου…

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Ζακύνθου έχει προκαλέσει η είδηση πως 30χρονος που είχε...
δημιουργήσει ψευτικο λογαριασμό σε μέσω κοινωνικό δικτύωσης, υποδυόταν τη γυναίκα και ζητούσε από ανήλικα κορίτσια με διάφορα προσχήματα να τους στείλου ημίγυμνες και γυμνές φωτογραφίες.
Στη συνέχεια αφού τους αποκάλυπτε πως ήταν άνδρας, υπο την απειλή να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες τους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και να τις διαπομπεύσει, ζητούσε να συναντηθούν και ανάλογα τις ορέξεις του, τις υποχρέωνε να τις ικανοποιήσουν.
Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, όταν μια 17χρονη συνοδευόμενη από τη μητέρα της προσήλθε στη Διευθυνση Αστυνομίας Ζακύνθου καταγγέλοντας τα όσα της είχαν συμβεί. Οι λεπτομέρειες που παρέθεσε και οι τρομερά ψυχολογικά αφόρητες ώρες που πέρασε δεν μπορούν να αποτυπωθούν και είναι σίγουρο πως δεν θα ξεπεραστούν εύκολα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είχαν προηγηθεί δυο συνευρέσεις σε περιοχή του Βανάτου, ενώ κατά την τρίτη φορά είχε ήδη ειδοποιηθεί η αστυνομία οπότε και του πέρασαν χειροπέδες. Στο αυτοκίνητό του σε έλεγχο που έγινε βρέθηκε ένα τάμπλετ με πολλές φοτωγραφίες κοριτσιών καθώς και μικροποσότητες ναρκωτικών. Έχει ήδη οδηγηθεί στον εισαγγελλέα με μια δικογραφία πλούσια σε αδικήματα…
Πηγή: imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: