Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ! Πως…γδύνει αεροπορική εταιρία τις αεροσυνοδούς της (ΦΩΤΟ)

Στο παρελθόν θα περάσει η κλασσική στολή της αεροσυνοδού, αφού αεροπορική εταιρεία, είχε μια κάπως… διαφορετική ιδέα που αναμένεται να κάνει ευτυχισμένους τους άντρες επιβάτες! 

Η Βιετναμέζικη ιδιωτική αεροπορική εταιρεία VietJet Air, αποφάσισε να ντύσει , ή να γδύσει, τις αεροσυνοδούς με ο επίσημο ένδυμα της παραλίας, δηλαδή με μπικίνι!...

Και πριν υπάρξουν αντιδράσεις για τα δικαιώματα των γυναικών έγινε γνωστό, ότι την απόφαση την πήρε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας που είναι γυναίκα και σε αυτό συμφώνησε και το προσωπικό.
Η Nguyen Thi Phuong Thao, κατέχει το 95% της αεροπορικής εταιρείας, κι έχει γίνει η πρώτη γυναίκα δισεκατομμυριούχος του Βιετνάμ, κατέχοντας πάνω από το 30% των αερομεταφορών του Βιετνάμ.

Αξιοσημείωτο είναι, όπως σημειώνει το «Vivalifestyleandtravel», ότι μία γυναίκα επιχειρεί κάτι τέτοιο με την υποστήριξη των άλλων γυναικών, αφού το προσωπικό της εταιρείας όταν ρωτήθηκε εάν θα ήθελε να εργάζεται με μπικίνι ή με την παραδοσιακή στολή, επέλεξε το μπικίνι.
Σύμφωνα με την Thao, η εμφάνιση των νεαρών γυναικών με μπικίνι είναι στην ουσία ένα ισχυρό χτύπημα στην συντηρητική κουλτούρα του Βιετνάμ και μπορεί να υλοποιηθεί μόνο με την συγκατάθεση των ίδιων των γυναικών.
Όπως είπε είναι πολύ ευχάριστο οι άνθρωποι να συνδέουν την αεροπορική εταιρεία με την εικόνα του μπικίνι, επισημαίνοντας ότι «εάν αυτό κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους, τότε είμαστε ευχαριστημένοι γι αυτό».
Για να «σπάσει» το πολιτιστικό εμπόδιο, τα κορίτσια της εταιρείας σε ρόλο μοντέλων πόζαραν με τα μπικίνι του για το ετήσιο ημερολόγιο της αεροπορικής εταιρείας.
βιεετναμ 
βιετναμ1

Δεν υπάρχουν σχόλια: