Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Πόσους οίκους ανοχής έχει το Αγαθονήσι;!!

Αποτέλεσμα εικόνας για οίκος ανοχής

Το hot spot κολλητά στην πόλη της Χίου καίγεται, αφού αποτελεί υγειονομική βόμβα για όλους, τα νοσοκομεία της χώρας δεν έχουν ούτε γάζες, οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις απειλούν εκατοντάδες νοσηλευόμενους και το υπουργείο του κ Πολάκη ασχολείται επίμονα με το να καταγράψει αν το Αγαθονήσι των 150 κατοίκων έχει οίκο ανοχής! Που δεν έχει!

Σε μια χώρα που ο οίκος ανοχής είναι σήμα κατετεθέν της κρατικής μηχανής μια τέτοια δραστηριότητα του υπουργείου Υγείας δεν θα έπρεπε να ξενίζει.΄..
Παρ όλο που θα συμφωνήσω με όσους συμπολίτες εκφράσουν την ένσταση ότι ο οίκος ανοχής έχει ακριβώς ό,τι λείπει από το ελληνικό κράτος: Οργάνωση και επαγγελματισμό.
Στην ιστορία του Αγαθονησιού, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο δήμαρχος Βαγγέλης Κοττορός, το υπουργείο του έστειλε μια επιστολή, με την οποία τον ρωτούσε πόσους οίκους ανοχής έχει το νησί! Εκείνος δεν απάντησε, γιατί βρήκε το ερώτημα από αστείο ως εξωφρενικό.
Και το βρήκε ανούσιο και εξωφρενικό γιατί ο νησί δεν έχει ούτε γιατρό, πράγμα που δε μοιάζει να απασχολεί το υπουργείο του υφυπουργού που ξέρει μόνο να βρίζει και να απειλεί κρυμμένος πίσω από την ασυλία του!
Δεν είναι μόνο αυτό. Στο νησί εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες των 150 κατοίκων και των εκατοντάδων μεταναστών που καταφεύγουν εκεί, ένας (1) δημοτικός υπάλληλος.
Ο δήμαρχος δεν απάντησε, αλλά το υπουργείο το βρήκε αμέσως ότι δεν πήρε απάντηση! Ενώ αν είχες στείλει εσύ κανένα έγγραφο ή τα χαρτιά σου ή καμιά επιστολή θα έψαχναν τα δισέγγονά σου να τα βρουν, αν τα έβρισκαν ποτέ, σε καμιά από τις πλημμυρισμένες αποθήκες όπου το ελληνικό δημόσιο πετάει τους φακέλους του. Όταν δεν πρόκειται για φακέλους της Ασφάλειας.
Και αφού βρήκε το υπουργείο αμέσως ότι ο δήμαρχος δεν απάντησε, του έστειλε και δεύτερη, προσωπική αυτή τη φορά επιστολή με το αγωνιώδες και συνάμα επιτακτικό ερώτημα: «πόσους οίκους ανοχής έχετε τέλος πάντων σ αυτό το νησί;»
Κι αφού ο δήμαρχος δεν απάντησε ούτε και στη δεύτερη επιστολή, προφανώς για να μην τους πει καμιά χοντρή, περιμένοντας ακόμα το γιατρό που δεν έχει το νησί, τον πήραν τηλέφωνο! Και του έβαλαν χέρι, που δεν απαντάει στο κρίσιμο ερώτημα: «πόσους οίκους ανοχής έχει το νησί επιτέλους;»
Να με συμπαθάνε οι αναγνώστες, αλλά απορώ που ο δήμαρχος δεν απάντησε εξ αρχής στο υπουργείο την αλήθεια. Ότι το Αγαθονήσι δεν έχει οίκο ανοχής, αλλά ανήκει σε ένα μεγάλο μπουρδέλο, όπως θα’ λεγε και ο πολιτισμένος υφυπουργός του, που λέγεται ελληνικό κράτος.
Και θα συμφωνήσω με τους συμπολίτες μου που λένε ότι ο οίκος ανοχής είναι ανώτερος από το ελληνικό κράτος γιατί έχει οργάνωση και επαγγελματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: