Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Αλλα λέει το Βερολίνο, άλλα το γερμανικό πρακτορείο ΜΝΙ – Πυρετώδεις διαβουλεύσεις στο παρασκήνιο


«Η μίνι σύνοδος για την Ελλάδα δεν ματαιώθηκε, θα πραγματοποιηθεί, απλώς άλλαξε η ημερομηνία για να αποφευχθεί η προσοχή των ΜΜΕ» επιμένει το γερμανικό πρακτορείο MNI παρά τη διάψευση του Βερολίνου.

Το δημοσίευμα του πρακτορείου ΜΝΙ, το οποίο ανήκει στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης μεταδίδει πως τελικά το Washington Group...
που ήταν προγραμματισμένο να συνεδριάσει την Παρασκευή, τελικά δεν αναβλήθηκε αλλά μετατέθηκε για άλλη ημερομηνία.
«Τα μέλη του «Washington Club» (σ.σ οι βασικοί πρωταγωνιστές του ελληνικού προγράμματος) θα έχουν διαβουλεύσεις για το ελληνικό χρέος και την απομείωσή του προ του Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου» αναφέρει το πρακτορείο, επικαλούμενο σχετικές πηγές.
Σύμφωνα με  το δημοσίευμα, ο λόγος της μετάθεσης είναι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το ότι διέρρευσε στα ΜΜΕ χθες. Επί τάπητος θα τεθούν το ελληνικό χρέος και η Ιταλία.
Άλλες πληροφορίες που επικαλέστηκε ο ΣΚΑΪ, έκαναν λόγο πως η συνάντηση διαψεύστηκε γιατί το ΔΝΤ έσπευσε να δηλώσει πως δεν θα δώσει το παρόν η διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.

Καταγραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια: