Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Ο πρίγκιπας Παύλος προσκεκλημένος από τον διάδοχο του θρόνου του Μπαχρέιν ο λόγος διαβάστε τον....

Περαστικά μας λοιπόν ως Έθνος.... ας συνεχίσουμε το ίδιο βιολάκι.

Ο Πρίγκιπας Σαλμάν μπιν Χαμάντ Αλ Χαλίφα, διάδοχος του θρόνου, και ο πρώτος αναπληρωτής πρωθυπουργός, συναντήθηκαν με τον πρίγκιπα Παύλο στο Riffa Palace του Μπαχρέιν.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής ο διάδοχος του Μπαχρέιν...
υπογράμμισε στο πρίγκιπα Παύλο το εύρωστο οικονομικό περιβάλλον της χώρας του το οποίο είναι έτσι δομημένο να βασίζεται σε ένα σύγχρονο κανονιστικό πλαίσιο πρόσθεσε επίσης ότι το πλαίσιο αυτό αποτελεί και τον βασικό πυλώνα της οικονομικής ανάπτυξης του Μπαχρέιν και συνεχίζει έτσι να προσελκύει με επιτυχία διάφορες παγκόσμιες επενδύσεις.
Ο πρίγκιπας Παύλος συζήτησε και κατ ιδίαν με τον διάδοχο του Μπαχρέιν για το σύνολο της διεθνής οικονομικής σκηνής, τις αμερικανικές εκλογές, την προσφυγική κρίση, την Ευρωπαϊκή Ένωση και γενικά για όλα όσα σχετίζονται με τις διεθνείς αγορές.
Ο Παύλος είναι προσκεκλημένος από τον πρίγκιπα του Μπαχρέιν, τον πρωθυπουργό και τους Άραβες σεΐχηδες, ως ειδικός σύμβουλος στον οικονομικό τομέα. 
Η γνώμη του πρίγκιπα Παύλου της Ελλάδας στις χρηματοπιστωτικές αγορές είναι πάρα πολύ σημαντική γι αυτούς λόγω του γεγονότος ότι είναι ιδιοκτήτης μιας μεγάλης και σημαντικής εταιρείας επενδύσεων του εξωτερικού.
Ο πρίγκιπας Παύλος στο διεθνές γίγνεσθαι θεωρείται πολύ σημαντικός τεχνοκράτης ως οικονομικός σύμβουλος για αυτές τις χώρες που διαθέτουν πολλά οικονομικά κεφάλαια και υδρογονάνθρακες. 
Δυστυχώς όμως εμείς εδώ στην Ελλάδα με τα τόσα πολλά οικονομικά προβλήματα κατασκευάζουμε ψευτοιδεολογίες και τζαμιά για να προσελκύσουμε και ελληνοποιήσουμε χιλιάδες ίσως και εκατομμύρια μουσουλμάνους και δεν θέλουμε λόγω των αγκυλώσεων του παρελθόντος ούτε καν να γνωρίζουμε ανθρώπους όπως ο πρίγκιπας Παύλος που έχουν τόσες μεγάλες παγκόσμιες γνωριμίες και επιρροές.

Περαστικά μας λοιπόν ως Έθνος.... ας συνεχίσουμε το ίδιο βιολάκι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος πριγκηπας ρε καραγκιοζη
Σκετο παυλος ειναι