Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η νεαρή υπουργός εσωτερικών σε προκλητικές πόζες (ΦΩΤΟ)

skandalo

Σκάνδαλο στην Ουκρανία όπου φωτογραφίες νεαρής υπουργού που από πολλούς θεωρούνται πορνογραφικές είδαν το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για τη γνωστή στη χώρα της fashionista νέα υφυπουργό Εσωτερικών της Ουκρανίας Anastasia Deeva...

oukrani_2
Oι σέξι φωτογραφίες της νέας υφυπουργού δεν άργησαν να γεμίσουν το διαδίκτυο με το Κίεβο να προσπαθεί να… σβήσει τις φωτιές που άναψαν.
skandalo
Πάντως οι αρχές της Ουκρανίας δηλώνουν πιστές στην επιλογή τους ενώ υποστηρίζουν ότι οι φωτογραφίες είναι πλαστές.
New deputy of Ukrainian Internal Minister - 4 - Anastasia Deeva - east2west news.jpg New deputy of Ukrainian Internal MinisterNew deputy of Ukrainian Internal Minister - 7 - Anastasia Deeva - east2west news.jpg
oukrani_3

Ο Anton Gerashchenko, σύμβουλος του Ουρανού υπουργού Εσωτερικών, Arsen Avakov, σημειώνει ότι γνωρίζει την Deeva υπογραμμίζοντας ότι η νέα υφυπουργός έχει επιφορτιστεί της προσπάθειας να βελτιώσει τις σχέσεις με τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία.
oukrani_4
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ο υπουργός, επικεφαλής του υπουργείου που εργάζεται η 24χρονη έσπευσε να την υπερασπιστεί τονίζοντας ότι έχει εργασιακή εμπειρία 10 χρόνων… δηλαδή δούλευε από τα 14ης χρόνια.
oukrani_5
Πάντως ο ίδιος συμπλήρωσε ότι η Deeva πήρε αξιοκρατικά την θέση της ενώ η 24χρονη από το 2013 έως το 2014 εργάστηκε ως βοηθός του Leonid Kozhara, συμβούλου του πρώην Ουκρανού πρωθυπουργού Victor Yanukovych με αρμοδιότητα στα διεθνή θέματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: