Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: 17χρονη βιάσθηκε ομαδικά από 3 άνδρες


Μια τραγική ιστορία εξελίσσεται τα τελευταία 24ωρα με πρωταγωνίστρια μια 17χρονη κοπέλα από το Αρκαδικό Δράμας, που μέσα σε διάστημα λιγότερο του ενός μηνός έπεσε θύμα βιασμού δυο φορές.

Η άτυχη κοπέλα που νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση και διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του...
Νοσοκομείου Δράμας, τη Δευτέρα το μεσημέρι έπεσε θύμα βιασμού μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών που έκανε η ίδια μαζί με άλλους τρεις νεαρούς άντρες.
Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν ήδη τους τρεις νεαρούς άντρες 23, 25 και 18 χρονών αντίστοιχα οι οποίοι κατηγορούνται για το βιασμό και την εγκατάλειψη της ανήλικης κοπέλας. Και οι τρεις ομολόγησαν τη συμμετοχή τους ή τη συνέργεία τους και χτες το μεσημέρι οδηγηθήκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες και στην συνέχεια παραπέμφθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν πιθανόν το Σάββατο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και πληροφορίες της dramini.gr, στον 23χρονο, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ασέλγεια, έκθεση σε κίνδυνο και χρήση ναρκωτικών ουσιών και ήταν αυτός που βίασε την κοπέλα και στη συνέχεια την εγκατέλειψε μισόγυμνη και σε κωματώδη κατάσταση. Ο 23χρονος που ζούσε στην Αθήνα τους τελευταίους μήνες επέστρεψε και διέμεινε στην Χωριστή Δράμας.
Στον 25χρονο, ο οποίος απασχόλησε και στον παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για διάφορες κλοπές, απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της παράληψης λύτρωσης από κίνδυνος ζωής και χρήση ναρκωτικών ουσιών. Οι ίδιες κατηγορίες απαγγέλθηκαν και στον 18χρονο τρόφιμο του ορφανοτροφείου Δράμας που είναι όμως ξένος και διαμένει στη Δράμα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ η 17χρονη κοπέλα και οι τρεις συλληφθέντες που το μεσημέρι της Δευτέρας βρίσκονταν σε καφετέρια στην περιοχή του ΚΤΕΛ, συμφώνησαν να μεταβούν σε ερημική τοποθεσία πίσω από το κολυμβητήριο. Εκεί όλοι τους έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες οι τρεις συλληφθέντες, ο 25χρονος και ο 18χρονος μετά τη χρήση έφυγαν από το χώρο και ο 23χρονος βίασε την κοπέλα ή οποία είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις της. Ο 25χρονος και ο 18χρονος επέστρεψαν και πάλι στην περιοχή αλλά μετά από παρότρυνση του 23χρνου και τη διαβεβαίωση ότι θα φύγει μαζί με την κοπέλα αυτοί απομακρύνθηκαν.
Τη 17χρονη βρήκε αργά το βράδυ της Δευτέρας κάτοικος της περιοχής. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Δράμας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας για να της γίνει αξονική τομογραφία. Στις τρεις τα ξημερώματα της Τρίτης επέτρεψε και πάλι στο νοσοκομείο Δράμας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το dramini.gr, η ίδια κοπέλα έπεσε και πάλι θύμα βιασμού στις 23 Σεπτεμβρίου 2016 από τον 52χρονο Τσολερίδη Σάββα, τα στοιχεία και η φωτογραφία του οποίου είχαν δοθεί τότε στη δημοσιότητα μετά από εισαγγελική εντολή στις 13 Οκτωβρίου καθώς του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένου και σε απόπειρα, της αποπλάνησης παιδιού που συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, της παράνομης οπλοκατοχής και της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών με τη μορφή της προσφοράς.
πηγή: dramini

Δεν υπάρχουν σχόλια: