Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Φως, το μεγάλο ηθικό πλεονέκτημα της Καραμανλικής Νέας Δημοκρατίας

kostas-karamanlis-ekloges-2009.jpgΠοιος είναι ο τελευταίος πατριώτης Πρωθυπουργός που είπε την αλήθεια στον Ελληνικό λαό;
  • Ποιος ζήτησε Εθνική συναίνεση για να αντιμετωπιστεί η οικονομική κρίση που μετέπειτα έγινε βαθιά πολιτική και θεσμική;
  • Ποιος άνοιξε νέους δρόμους στην ενέργεια και τις μεταφορές της χώρας μας;
  • Ποιος είπε ΟΧΙ στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ;
  • Ποιος έκανε την Ελλάδα σημείο σταθερότητας στην εύφλεκτη περιοχή των Βαλκανίων;
  • Ποιος αρνήθηκε νέα εξοπλιστικά;
  • Ποιος απειλήθηκε κόντρα στα συμφέροντα υποδούλωσης της Ελλάδας;
Και άλλα πολλά!!
Ο Κώστας Καραμανλής, διατηρεί το μεγάλο ηθικό πλεονέκτημα, γιατί πολέμησε τα συμφέροντα και πολεμήθηκε με χυδαιότητα από τους μιντιακούς νταβατζήδες, όσο κανένας άλλος. Το ίδιο πολεμήθηκαν και αυτοί που υπερασπίστηκαν τις αρχές και αξίες του Καραμανλισμού και προσπάθησαν να...
δώσουν μία συνέχεια στο ηθικό πλεονέκτημα του Πυρσού της Νέας Δημοκρατίας, στις εσωκομματικές εκλογές της παράταξης.
Η Κώστας Καραμανλής, «έπεσε» το 2009.
Όμως «έπεσε» καθαρός. Είπε την αλήθεια.  Έδειξε το δρόμο για το ΦΩΣ. Δεν είναι τυχαίο που όλοι έχουν στην καρδιά τους την ελπίδα σωτήριας επιστροφής του ή των εκφραστών της δικής του ηθικής και ειλικρίνειας.
Σήμερα, η δικαιοσύνη αναλαμβάνει να διαλευκάνει το ΠΑΣΟΚικό σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, το σχέδιο υποκλοπών και αυτό της εξόντωσης του πρώην Πρωθυπουργού. Οι πολιτικοί, που βρίσκονται στην ηγεσία της ΝΔ, οφείλουν να ξαναπιάσουν το νήμα της ηθικής και της αξιοπιστίας από το 2009. Τότε και μόνο τότε, η ΝΔ έδειξε ποια πραγματικά είναι. Αντιστάθηκε απέναντι στο λαϊκισμό δεν πρόταξε καμία παροχολογία, γιατί το πολιτικό διακύβευμα δεν ήταν των αυξήσεων και των παροχών, αλλά της ολοκληρωτικής παραχώρησης της εθνικής κυριαρχίας. Με αυτές τις αρχές και αξίες η ΝΔ έλαβε 33,5% στις εκλογές του 2009 και άγγιξε το 29% στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, συγκρουόμενη με τα ψέματα τη λάσπη και τη διαπλοκή, εντός και εκτός της παράταξης.
Η Καραμανλική ΝΔ απέδειξε πως είναι η μόνη ικανή πολιτική δύναμη να συσπειρώνει ευρύτερες κοινωνικές ομάδες και να εμπνέει, να δίνει ελπίδα, πως μπορεί και πάλι να τα καταφέρει. Η μόνη που μπορεί να τα καταφέρει!
Το μεγάλο ηθικό πλεονέκτημα της Καραμανλικής Νέας Δημοκρατίας αποτυπώνεται στην προεκλογική αφίσα του 2009. Ήταν η μεγάλη υπεύθυνη στάση του τελευταίου πατριώτη Πρωθυπουργού.
Οι κάτοικοι αυτής της πατρίδας, να είναι σίγουροι πως όλοι οι πολιτικοί που πίστεψαν και υπερασπίζονται αυτή την αλήθεια, διατηρούν μέσα τους δυνατή τη φλόγα του Πυρσού. Είναι εδώ και θα την ξανανάψουν στις καρδιές της ταλαιπωρημένης και διχασμένης Ελλάδας μας.
Το ΦΩΣ θα είναι εκτυφλωτικό!
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com
kostas-karamanlis-ekloges-apofash-ey8hnhs-2009.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: