Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

Η ΤΑΣΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ: «Αυτούς τους υπουργούς μην τους πειράξεις…»


Συμβουλές προς τον Πρωθυπουργό για τον επεικείμενο ανασχηματισμό, έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής,Τασία Χριστοδουλοπούλου στην ομιλία της στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. 

Όπως είπε, δεν μπορεί να φανταστεί κυβερνητικό ανασχηματισμό...
«και να μένουν εκτός ο Νίκος Φίλης, για να γίνει το χατήρι της Εκκλησίας, ο Ανδρέας Ξανθός που παλεύει για την Υγεία και ο Πάνος Σκουρλέτης που δίνει την μάχη ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις» καταλήγοντας: «Πρέπει όλοι μαζί να φέρουμε εις πέρας το έργο μας».

«Ζούμε μια φάρσα»
Μεταξύ άλλων η κ. Χριστοδουλοπούλου στην ομιλία της στο Συνέδριο έκανε λόγο «για φάρσα που ζούμε», καθώς όπως είπε, «μας εγκαλούν για μνημονιακούς, το πολιτικό σύστημα και από δεξιά και από αριστερά μας καταγγέλει. Αν έχουμε μεταλλαχθεί τόσο πολύ γιατί το σύστημα δεν μας αγκαλιάζει για να κάνει την δουλειά του;».
«Αν είχαμε μεταλλαχθεί, δεν θα υπήρχε αυτή η λυσσασμένη επίθεση. Τους πήραμε το κράτος-λάφυρο και αυτό δεν το αντέχουν. Καθιερώσαμε αμετάκλητα την ηγεμονία μας στην αριστερά και η αριστερά της γκρίνιας δεν το αντέχει αυτό και γι” αυτό φέρεται με μικροπρέπεια» είπε.
Η κ. Χριστοδουλοπούλου επισήμανε ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην πολιτική μας και οι επιλογές μας να γίνονται κατανοητές από τον λαό και να μην παρερμηνεύονται. Πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να φανταστεί κυβερνητικό ανασχηματισμό «και να μένουν εκτός ο Νίκος Φίλης, για να γίνει το χατήρι της Εκκλησίας, ο Ανδρέας Ξανθός που παλεύει για την Υγεία και ο Πάνος Σκουρλέτης που δίνει την μάχη ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις» καταλήγοντας: «Πρέπει όλοι μαζί να φέρουμε εις πέρας το έργο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: