Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Νέα άθλια επίθεση των εθνικών ολετήρων στον Καραμανλή

simitis-gennimata-theodorakis

Με αφορμή τον Πολύδωρα, νέα άθλια επίθεση στον Κώστα Καραμανλή

Ξύπνησε το αντιΚαραμανλικό μένος των «δήθεν» κοινωνικά ευαίσθητων ΠΑΣΟΚων και της ουράς τους Ποταμίσιων.
Στην επιλογή της κυβέρνησης για το πρόσωπο του Β. Πολύδωρα στο ΕΣΡ, βρήκαν ευκαιρία τα κόμματα της διαχρονικής διαπλοκής και του χάους, να επιτεθούν εκ νέου στον Κώστα Καραμανλή και...
να «υπενθυμίσουν» στο λιγοστό πια ακροατήριό τους, πως για την καταστροφή της Ελλάδας ευθύνεται η πενταετία 2004-2009, όταν ο Γ. Παπανδρέου στραγγάλισε την Ελλάδα αφήνοντάς την χωρίς δανεισμό από τις αγορές, όταν μαγείρεψε τα στοιχεία του ελλείμματος και ως εκ τούτου το γνωστό σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ θα δικαστεί. Τα έχουμε αναλύσει επαρκώς και πολλάκις για την καταστροφή της Ελλάδας και το σχέδιο ξεπουλήματός της από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ με βασικούς μοχλούς τους Κώστα Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου.
(Ρίχνουμε ΦΩΣ στο μεγάλο ψέμα της εκτόξευσης του δημοσίου χρέους από τον Κώστα Καραμανλή ΕΔΩ).

Οι πολιτικοί συνεχιστές του έργου της οικογένειας Παπανδρέου,  και του Σημίτη που έχτισαν την εθνική κουλτούρα της ρεμούλας και της κρατικοδίαιτης υπανάπτυξης, που χάρισαν στους Τούρκους τα Ίμια, που αγόρασαν τους πιο άχρηστους εξοπλισμούς, που αφαίμαξαν όλα τα νοικοκυριά με το χρηματιστήριο, τολμούν να μιλήσουν για τον Κώστα Καραμανλή που προστάτεψε την Ελλάδα από το εθνικό ξεπούλημα. Τολμούν να μιλήσουν για τον Κώστα Καραμανλή τον τελευταίο Πρωθυπουργό πατριώτη που είπε την αλήθεια, πριν καταφτάσει ο Γιώργος Παπανδρέου με το εθνοκτόνο μνημόνιο ως συνέχεια του «λεφτά υπάρχουν».
Είμαστε υποχρεωμένοι να θυμίζουμε πως το ηθικό πλεονέκτημα της Καραμανλικής ΝΔ είναι η διατυπωμένη αλήθεια του Κώστα Καραμανλή. (ΕΔΩ) Είναι η αλήθεια που έκανε τον Πειραιά πρώτο λιμάνι της Μεσογείου, που έδιωξε τη βάση του ΝΑΤΟ από τα Σκόπια, που έβαλε την Ελλάδα στο παιχνίδι της ενέργειας, που αρνήθηκε νέα παράλογα εξοπλιστικά από τους «συμμάχους φίλους» μας.
Ας διατυπώσουν, οι ΠΑΣΟΚογενείς ολετήρες, όποια άποψη θέλουν για τον Β. Πολύδωρα. Το αφήγημα όμως ότι ο Β. Πολύδωρας, δεν κάνει γιατί θυμίζει την περίοδο Καραμανλή, μάλλον ενισχύει τον πρώην υπουργό παρά τον αποδυναμώνει.
Το είχε πει και ο πολύς Θέμος, που έδωσε «αγώνα» από τη φυλλάδα του κατά του Κώστα Καραμανλή. Είχε παραδεχτεί στην εξεταστική στη Βουλή για τα δάνεια των ΜΜΕ, πως η χώρα ήταν καλύτερα με τον Κώστα Καραμανλή. Δεν περιμέναμε φυσικά τον Θέμο…
Είπαμε … ΦΩΣ!
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: