Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΡΩΣΟΙ! Τι εντολή έδωσε ο Πούτιν στους πολίτες

Το Κρεμλίνο μπορεί να διαψεύδει όμως όλα δείχνουν ότι η Ρωσία ετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο, ακόμη και για πόλεμο. 
Η αρχή έγινε με την εντολή που δόθηκε σε όσους αξιωματούχους έχουν συγγενείς στο εξωτερικό να τους ενημερώσουν ότι πρέπει να γυρίσουν...
στην Μητέρα πατρίδα. Τώρα έρχεται στο φως μία νέα εντολή που έδωσε στους Ρώσους η πολιτική ηγεσία. Σύμφωνα με πληροφορίες τους ζήτησε να ενημερωθούν για το που βρίσκονται τα κοντινά τους καταφύγια και να έχουν πάντα σε άμεση πρόσβαση αντιασφυξιογόνες μάσκες.
Την ίδια στιγμή το Κρεμλίνο καταγγέλει τις ΗΠΑ ότι είναι έτοιμες να εξαπολύσουν μια άνευ προηγουμένου κυβερνοεπίθεση εναντίον της χώρας.  Είχαν προηγηθεί οι κατηγορίες από την αμερικανική πλευρά ότι οι Ρώσοι προσπαθούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των επικείμενων προεδρικών εκλογών.
Ωστόσο η στάση αυτή της Μόσχας μπορεί να είναι απλά ένα καλοστημένο σχέδιο με στόχο να αποτρέψει στις χώρες της Δύσης να ασχοληθούν με τους ρωσικούς βομβαρδισμούς στη Συρία. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και οι οδηγίες που μεταδόθηκαν από την κρατική τηλεόραση για το πως μπορούν οι Ρώσοι να προστατευθούν αν η χώρα δεχθεί επίθεση.  Επίσης τα κρατικά ΜΜΕ εξέδωσαν ανακοινώσεις προειδοποιώντας τους πολίτες να μάθουν που είναι τα κοντινότερα καταφύγια και ποιες κυβερνητικές υπηρεσίες θα έχουν τον πρώτο λόγο σε περίπτωση πολέμου. Πρόσφατα η Μόσχα προχώρησε στην ανάπτυξη βαλλιστικών πυραύλων Ισκαντέρ στα σύνορα με την Πολωνία προκαλώντας την αντίδραση τόσο της Πολωνίας, όσο και της Εσθονίας, ενώ ο ρωσικός στρατός προχώρησε σε δοκιμές βαλλιστικών πυραύλων σε μια επίδειξη δύναμης.
Η Δύση έχει ζητήσει έρευνα για εγκλήματα πολέμου στη Συρία και ειδικά στο Χαλέπι λόγω των συνεχιζόμενων βομβαρδισμών από Ρώσους και Σύρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: