Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΕΤΣΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ! Αμερικανός αναλυτής απειλεί και αποκαλύπτει


Φωτιές ανάβει με δηλώσεις του ένας αναλυτής του Πενταγώνου ο οποίος αναλύει με κάθε λεπτομέρεια πως θα γίνει ένας πόλεμος ΝΑΤΟ – Ρωσίας.

«Το ΝΑΤΟ θα συντρίψει τη Ρωσία σε διάστημα μέχρι 20 μέρες» υποστηρίζει ο Ντέιβιντ Τζούμπεργκ σε συνέντευξή του στην του στο ουκρανικό περιοδικό Κραίνα. «Θα είναι ένας πόλεμος με συμβατικά όπλα και λέιζερ».Κατά τη γνώμη του...
η σύρραξη θα γίνει από μακριά και μετά τη νίκη της συμμαχίας η συμμαχία θα αναλάβει τη ηγεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Η αντιπαράθεση μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας θα διαρκέσει όχι περισσότερο από 10-20 ημέρες. O στρατιωτικός προϋπολογισμός της Συμμαχίας είναι δέκα φορές μεγαλύτερο από το αμυντικές δαπάνες της Ρωσίας. Θα είναι ένας πόλεμος όπλου εναντίον λέιζερ. Αν η Μόσχα θα χρησιμοποιήσει πυρηνικούς πυραύλους, ορισμένοι από αυτούς θα φτάσουν μέχρι τη μέση, και οι υπόλοιποι θα καταστραφούν από το παγκόσμιο σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας. Το μόνο πράγμα που πραγματικά επικίνδυνο είναι πυρηνικούς πυραύλους από υποβρύχια στα ανοικτά των ακτών της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών. Αλλά στην περίπτωση αυτή υποθέτουμε ότι θα είμαστε σε θέση να υποκλέψει όλες τις επιθέσεις ».
«Η ανταπόκριση του ΝΑΤΟ είναι ως εξής. Πρώτα αόρατα στα ραντάρ βομβαρδιστικά Stealth θα καταστρέψει όλες τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις και τα εργοστάσια. Στη συνέχεια, τα ηλεκτρομαγνητικά drones με παλμό θα κλείσει όλα τα ηλεκτρονικά στις μεγαλύτερες πόλεις της Ρωσίας. Εκείνη την εποχή, όλοι στρατιωτική-πολιτική ηγεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα είναι ήδη έξω από τη χώρα. Μετά από όλα την πάλη για τη Ρωσία καθίσταται αδύνατη. Πριν από την πλήρη παράδοση της Ρωσικής Ομοσπονδίας σχετικά με τη σύγκρουση 10-20 ημερών, κανείς δεν θα δει ούτε έναν στρατιώτη του ΝΑΤΟ. Μετά από αυτό θα αναλάβει την ηγεσία της χώρας μέχρι την εκλογή της δημοκρατικής κυβέρνησης της Ρωσίας » κατέληξε ο Αμερικανός.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Facebook Τζούμπεργκ αυτοαποκαλείται «αξιωματικός των ενόπλων δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών, απόγονος των Ρώσων» που «γράφει την ιστορία, την αλήθεια και τα γεγονότα, όλα να κρύψει από τους Ρώσους, Ρογκόσκι».
Το ΝΑΤΟ θα συντρίψει τη Ρωσία όχι περισσότερο από 20 ημέρες, δήλωσε ένας ανώτερος αναλυτής στο Τμήμα ΗΠΑ της άμυνας David Juberg σε συνέντευξή του στην ουκρανική περιοδικό «Κράινα». Κατά τη γνώμη του, η σύγκρουση θα λάβει χώρα εξ αποστάσεως, μέσω αεροσκάφη και UAVs, και μετά τη νίκη της Συμμαχίας «θα αναλάβει την ηγεσία» της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
«Η αντιπαράθεση μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας θα διαρκέσει όχι περισσότερο από 10-20 ημέρες. Στρατιωτικό προϋπολογισμό της Συμμαχίας είναι δέκα φορές μεγαλύτερο από το αμυντικές δαπάνες της Ρωσίας. Θα είναι ένας πόλεμος όπλο εναντίον λέιζερ. Αν η Μόσχα θα χρησιμοποιήσει πυρηνικούς πυραύλους, ορισμένοι από αυτούς θα πετάξει το μισό, και το υπόλοιπο θα παρακολουθήσει το παγκόσμιο σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας. Το μόνο πράγμα που πραγματικά επικίνδυνο είναι πυρηνικούς πυραύλους από υποβρύχια στα ανοικτά των ακτών της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών. Αλλά στην περίπτωση αυτή υποθέτουμε ότι θα είμαστε σε θέση να υποκλέψει όλες τις επιθέσεις », – αποσπάσματα Juberg πόρος« Politnavigator ».
«Ανταπόκριση του ΝΑΤΟ είναι ως εξής. Πρώτα αόρατο στα ραντάρ βομβαρδιστικά Stealth θα καταστρέψει όλες τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις και τα εργοστάσια. Στη συνέχεια, τα ηλεκτρομαγνητικά drones με παλμό θα κλείσει όλα τα ηλεκτρονικά στις μεγαλύτερες πόλεις της Ρωσίας. Εκείνη την εποχή, όλοι στρατιωτική-πολιτική ηγεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα είναι ήδη έξω από τη χώρα. Μετά από όλα την πάλη για τη Ρωσία καθίσταται αδύνατη. Πριν από την πλήρη παράδοση της Ρωσικής Ομοσπονδίας σχετικά με τη σύγκρουση 10-20 ημερών, κανείς δεν θα δει ούτε έναν στρατιώτη του ΝΑΤΟ. Μετά από αυτό θα αναλάβει την ηγεσία της χώρας μέχρι την εκλογή της δημοκρατικής κυβέρνησης της Ρωσίας », – κατέληξε ο Αμερικανός.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Facebook David Juberg αυτοαποκαλείται «αξιωματικός των ενόπλων δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών, απόγονος των Ρώσων» που «γράφει την ιστορία, την αλήθεια και τα γεγονότα, όλα να κρύψει από τους Ρώσους, Rogoski».
Θα υπενθυμίσω, νωρίτερα ο επικεφαλής του προσωπικού του στρατού μας Mike Millie είπε ότι ο πόλεμος των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας και της Κίνας αναπόφευκτη, και ότι η σύγκρουση «θα συμβεί πολύ γρήγορα και να οδηγήσει σε τεράστιες απώλειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: