Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Εσβησε τα 98 κεριά ο Μητσοτάκης με παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα και φίλους

Εικόνα αρχείου: Eurokinissi

Τα 98 χρόνια έκλεισε την Τρίτη αισίως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και γιόρτασε τα γενέθλιά του οικογενειακά στο σπίτι του στην Ρηγίλλης.

Ο πρώην Πρωθυπουργός, που γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 1918 στα Χανιά, έσβησε την τούρτα με τα 98 κεριά παρέα με...
τα παιδιά του, τα εγγόνια και τα δισέγγονά του.
Παρόντες ήταν τα παιδιά του, Κατερίνα Μητσοτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη και Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ μάλιστα ήρθε απευθείας από τις ΗΠΑ μαζί με την μικρή του κόρη Δάφνη που έσβησε μαζί με τον παππού της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη τα 98 κεριά της τούρτας. Απούσα ήταν μόνο η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, που βρίσκεται στο Παρίσι, η γυναίκα του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα που μαζί με τους δύο γιους τους βρίσκεται στις ΗΠΑ
Στην γιορτή υπήρχε μπουφές με εδέσματα και σαμπάνια. Παρόντες ήταν επίσης η εγγονή του Αλεξία Μπακογιάννη με τον Ανδρέα Παπαδόπουλο, ο πιστός άνδρας της προσωπικής του φρουράς Μανούσος και τρεις φίλοι: Η Αμαλία Μεγαπάνου - πρώην γυναίκα Κωνσταντίνου Καραμανλή – ο πρώην υπουργόςΝίκος Λιναρδάτος και ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου.Τα
 χρόνια πολλά από Ντόρα-Κυριάκο
Από το πρωί, τα χρόνια πολλά στον πατέρα τους Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για τα 98 του χρόνια ευχήθηκαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω twitter και η Ντόρα Μπακογιάννη. 
«Χρόνια πολλά σε έναν υπέροχο άνθρωπο» έγραψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στο twitter.
«Χρόνια πολλά στον καλύτερο πατέρα αλλά και στον πολιτικό που βλέπει τη δικαίωση για τις αλήθειες που είπε στους Ελληνες» ήταν η λεζάντα κάτω απο μία φωτογραφία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. 

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: