Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Αρθρο – κόλαφος από Wall Street Journal για την κυβέρνηση – Τι λέει για Καλογρίτσα!

Άρθρο – φωτιά κατά της κυβέρνησης με αναφορές σε αναβίωση του τριγώνου διαπλοκής τράπεζα – κυβέρνηση – ΜΜΕ από τον ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιεύει η Wall Street Journal, η οποία αναφέρεται στο ζήτημα της τράπεζας Αττικής, στην υπόθεση Στουρνάρα αλλά και στον Καλογρίτσα...


Ειδικότερα για την υπόθεση Καλογρίτσα, αναφέρεται πως η Τράπεζα Αττικής «έχει χρηματοδοτήσει αφειδώς τα κατασκευαστικά επιχειρηματικά ενδιαφέροντα το Χρήστου Καλογρίτσα, μια πηγή χρηματοδότησης η οποία έφτασε στο απόγειο της κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η χώρα έμπαινε σε capital controls. Οι περισσότερες δουλειές του κ. Καλογρίτσα σχετίζονται με έργα του Δημοσίου».
Επιπρόσθετα, η Wall Street Journal αναφέρεται στην αποχώρηση Καλογρίτσα από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και τις σφοδρές αντιδράσεις του Πάνου Καμμένου.
Κλείνοντας, το δημοσίευμα αναφέρει ότι «φαίνεται πως παλιό τρίγωνο των κυβερνήσεων, τραπεζών και ιδιοκτητών καναλιών το οποίο πολέμησε τόσο πολύ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φεύγει. Κυρίως από τη στιγμή που φαίνεται πως η νέα κυβέρνηση είναι λιγότερο πρόθυμη να διαλύσει το παλιό σύστημα, αλλά επιδιώκει να αντικαταστήσει τους πλαιούς παίκτες με νέους, πιο κοντά στην καρδιά της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: