Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΧΙΛΑΡΙ! Την πήραν μισολιπόθυμη οι άντρες της φρουράς της (Video & ΦΩΤΟ)

Λιπόθυμη πήραν τη Χίλαρι οι άντρες της προσωπικής της φρουράς από την εκδήλωση για την 11η Σεπτεμβρίου, όπως σημειώνει στο Twitter αμερικάνος δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ρικ Λεβένθαλ, ο οποίος επικαλείται πηγή από τα σώματα ασφαλείας, η Χίλαρι Κλίντον στην εκδήλωση για τα θύματα της... 11ης Σεπτεμβρίου έμοιασε να λιποθυμάει, αναγκάζοντας τη συνοδεία της να τη βοηθήσει να μεταβεί στο αυτοκίνητό της.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, η Χίλαρι Κλίντον αποχώρησε από την εκδήλωση, μετά από ιατρικό επεισόδιο.

Εξάλλου, όπως μετέδωσαν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου Χίλαρι Κλίντον αποχώρησε νωρίτερα από το προβλεπόμενο σήμερα από την τελετή στη μνήμη των θυμάτων των επιθέσεων της 11/9 στη Νέα Υόρκη, καθώς ένιωσε αδιαθεσία.
Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ «ενιωσε μια έξαψη» και πήγε στο διαμέρισμα της κόρης της Τσέλσι, στη Νέα Υόρκη, έκτοτε νιώθει πολύ καλύτερα, σύμφωνα με τα τηλεοπτικά δίκτυα CNN και MSNBC, που επικαλούνται ανακοίνωση της ομάδας που έχει αναλάβει την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον.

Νωρίτερα ωστόσο ένα βίντεο το οποίο κατέγραψε την αποχώρηση της υποψήφιας προέδρου και δείχνει την Χίλαρι Κλίντον έτοιμη να λιποθυμήσει κάνει το γύρο του διαδικτύου. Οι άνδρες της ασφάλειάς της την κρατούν μάλιστα από τα χέρια προκειμένου να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό της.

Καταγραφή
χιλαριχιλαρι1χιλαρι2
χιλαρι6χιλαρι7χιλαρι8

Δεν υπάρχουν σχόλια: