Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΕΛΕΦΑΝΤΙΝΑΣ: Δεν φαντάζεστε τι έκανε για να σώσουν το μωρό της! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ινδία: Ελεφαντίνα κρατάει ξύπνιο ένα χωριό μέχρι να σώσουν το μικρό της! 

Ξαγρύπνησαν ένα ολόκληρο χωριό στην Ινδία οι σπαρακτικές κραυγές μιας θηλυκής ελεφαντίνας, όταν το μωρό της έπεσε σε πηγάδι, το βράδυ που το κοπάδι της περνούσε μέσα από τα χωράφια της περιοχής. 
Η μητέρα όλο το βράδυ καλούσε σε βοήθεια τους χωριανούς που δεν έμειναν άπραγοι…

Ένα κοπάδι 60 ελεφάντων διέσχιζε ένα στενό πέρασμα δίπλα από ένα χωριό στην περιοχή του Ramgarh στην Ινδία, όταν ένα μικρό ελεφαντάκι έπεσε σε ανοιχτό κατασκευαστικό πηγάδι. Μετά από ώρα και αφού το κοπάδι δεν μπορούσε να βοηθήσει, αποχώρησε και πίσω έμεινε η οικογένεια 8 ελεφάντων της οποίας μέλος ήταν η μητέρα που καλούσε σε βοήθεια. Το χωριό συγκεντρώθηκε και είδε την οικογένεια να περιμένει με ανησυχία πίσω από μια συστάδα καλαμιών και τη μητέρα να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια για το μικρό της.
Η αντίδραση ήταν άμεση, στις 3.30 καλέσαν στο τηλέφωνο την δασική υπηρεσία και έκοψαν μερικά καλάμια τα οποία τοποθέτησαν σαν ανάχωμα δίπλα από το πηγάδι για να αποτρέπει πιθανή απότομη επίθεση και έβαλαν μερικά στον πάτο του πηγαδιού για να βοηθηθεί το άτυχο ελεφαντάκι να παραμείνει στην επιφάνεια. Η δασική υπηρεσία κατέφτασε το πρωί με ένα εκσκαφτικό μηχάνημα. Όταν άρχισε να χαράζει, ξεκίνησε η επιχείρηση διάσωσης με όλο το χωριό να παρακολουθεί από ασφαλή απόσταση. Πρώτα «αποτραβήχτηκε» η οικογένεια πιο πίσω, σαν να καταλάβαιναν τι επρόκειτο να συμβεί. Το μηχάνημα έλαβε θέση μπροστά από το πηγάδι και ξεκίνησε τις εργασίες που κράτησαν μία ώρα . Τότε «αποτραβήχτηκε» και η μητέρα, ανήσυχη αλλά και ανακουφισμένη παρακολουθούσε μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά της από μακριά.
ClipboardΤο μηχάνημα άνοιξε μία «ράμπα» από την οποία το ελεφαντάκι θα μπορούσε να βγεί με ασφάλεια. Το ελεφαντάκι κατάφερε να ξεφύγει από το πηγάδι και προχώρησε προς την οικογένεια και τη μητέρα του που το περίμεναν πιο πέρα για να αποχωρήσουν προς το μεγάλο ταξίδι της επανένωσης με το υπόλοιπο κοπάδι…
Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια: