Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΡΤ: Χαρακτήρισε «γκάου» τη Στεφανίδη

Σάλο έχει προκαλέσει η ανάρτηση δημοσιογράφου της ΕΡΤ με απίστευτα προσβλητικό χαρακτηρισμό για την Κατερίνα Στεφανίδη.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ και της ΕΡΑ ΣΠΟΡ Βασίλης Παπανικολάου σε ανάρτηση του στα socia media χαρακτήρισε την Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκη «γκάου», επειδή δεν γνωρίζει την εφημερίδα «Αυγή»...

Stefanidi_Gaou2
Αναμενόμενα επικράτησε πανικός και τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του ήταν όλα εναντίον του και υπέρ της Στεφανίδη, με αποτέλεσμα να «κατεβάσει» την ανάρτηση.
Λίγο αργότερα ακολούθησε η ανακοίνωση της ΕΡΤ, που αναφέρει:
«Σχετικά με αναρτήσεις σε ιστοσελίδες περί δήθεν επίθεσης της ΕΡΤ στην ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη, το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ επισημαίνει τα εξής:
1. Ο υπάλληλος της ΕΡΤ που έκανε το σχόλιο δεν είναι Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, όπως αναφέρεται στις αναρτήσεις, ούτε έχει κάποια θέση ευθύνης στην ΕΡΤ.
2. Η εν λόγω ανάρτηση έγινε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ως εκ τούτου δεν εκφράζει απόψεις της διοίκησης της ΕΡΤ.
Είναι αυτονόητο ότι η ΕΡΤ και οι εργαζόμενοί της τιμούν τους Έλληνες αθλητές και αυτό το αποδεικνύει εμπράκτως, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την επιτυχή κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: