Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΟ ΤΖΟΥΝΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)! Δείτε την αντίδραση του Αιγύπτιου τζουντόκα στον Ισραηλινό αντίπαλό του μετά την ήττα του!


Το γύρο του κόσμου κάνει η στάση Αιγύπτιου αθλητή στο Ρίο.

Ο Αιγύπτιος τζουντόκα δεν δέχτηκε να κάνει χειραψία με τον Ισραηλινό που του έδωσε το χέρι, μετά την ήττα του στην κατηγορία των 100 κιλών.
Πριν από αυτό το περιστατικό αρκετές… φωνές από την Αίγυπτο είχαν εκφράσει τις αμφιβολίες τους για το αν θα έπρεπε ο αθλητής τους ν” αγωνιστεί...

απέναντι στον Ισραηλινό. Ο Ιχάμπ Νοσέρ, πρόεδρος της ομοσπονδίας Τζούντο Αιγύπτου, διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο.
Ωστόσο, ο Αιγύπτιος τζουντόκα προέβη σε μία κίνηση που δεν τον τιμά, αφού η χειραψία ή υπόκλιση είναι κίνηση ένδειξης σεβασμού στα πολεμικές τέχνες.

Οι αποδοκιμασίες άκουσε ήταν έντονες ο Αιγύπτιος αθλητής του τζούντο που αρνήθηκε να δώσει το χέρι στον ισραηλινό αντίπαλό του.
Ο Ισραηλινός τζουντόκα αθλητής Ορ Σασούν, έσπευσε στο τέλος του πρώτου γύρου να δώσει το χέρι του στον Ισλάμ Ελ Σεμπαμπί. Ο Eλ Σεμπαμπί έμεινε για μια στιγμή ξαπλωμένος, με τον Ισραηλινό αθλητή να του δίνει το χέρι, αλλά ο Αιγύπτιος κούνησε το κεφάλι του και απομακρύνθηκε.
Ο διαιτητής κάλεσε τον Αιγύπτιο πίσω στο ρινγκ και του έδωσε οδηγία να χαιρετίσει. 
Ο Eλ Σεμπαμπί ένευσε βιαστικά και μετά αποχώρησε. Τελικά, ο Αιγύπτιος νίκησε τον Ισραηλινό αθλητή με δύο πτώσεις.
«Ολη η ιστορία της Αραβοισραηλινής διαμάχης, σε μια φωτογραφία» σχολίασαν χρήστες του ίντερνετ.


Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: