Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

«ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ»! Ο Δήμαρχος Μήλου σοκάρει τον υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου με την οποία κήρυξαν ανεπιθύμητο στο νησί τους, μετέφερε ο δήμαρχος κατά πρόσωπο στον υπουργό Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή.

«Μακάρι να ερχόσασταν κάτω από άλλες συνθήκες στο νησί μας. Αυτή τη στιγμή όμως είστε ανεπιθύμητος» είπε ο δήμαρχος του νησιού και στη συνέχεια   σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο αποχώρησε από το χώρο που... πραγματοποιούνταν τα εγκαίνια του ΚΕΠ Υγείας του νησιού.
Ο δήμαρχος Γεράσιμος  Δαμουλάκης στην σύντομη ομιλία του τόνισε ότι εκτελεί την”ομόφωνη”  απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου σύμφωνα με την οποία οι βουλευτές που ψήφισαν την αύξηση του Φ.Π.Α είναι ανεπιθύμητοι στη Μήλο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπουργός Εσωτερικών δεν ήταν προσκεκλημένος στην εκδήλωση παρ” όλ” αυτά παραβρέθηκε στα εγκαίνια.
milos_kouroumplis1
Μετά από την σύντομη ομιλία του ο δήμαρχος  αποχώρησε από την αίθουσα ακολουθούμενος από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου  Βασίλη Καμακάρη και τις αντιδημάρχους Σοφία Βαμβακάρη και Ζαμπέτα Τούρλου. Την αποχώρηση του κ. Δαμουλάκη ακολούθησαν ακόμη και οι δήμαρχοι άλλων περιοχών οι οποίοι συμμετέχουν στο 12ο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων που διεξάγεται στη Μήλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: