Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

«ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ» ΠΟΥΤΙΝ! Έχει να δώσει σημεία ζωής εδώ και 5 μέρες! Ακύρωσε τις δημόσιες εμφανίσεις του για όλη την εβδομαδα

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες συναντήσεις του μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα RBC, επικαλούμενη πηγές του Κρεμλίνου, ο πρόεδρος Πούτιν ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες συναντήσεις του για το υπόλοιπο της εβδομάδας. Οι λόγοι για τις ακυρώσεις είναι ακόμη άγνωστες. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι καμία από τις προγραμματισμένες συναντήσεις του Πούτιν δεν θα γίνουν...

Μια συνάντηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας στην περιοχή Αλτάι που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη, αναβληθεί επ “αόριστον. Η εμφάνισή του σε μια εκδήλωση στη Γιακουτία την Πέμπτη ακυρώθηκε επίσης, σύμφωνα πάντα με την RBC.
«Δεν θα δραματοποιήσουμε την κατάσταση», δήλωσε ο Μπορίσοφ, Πρόεδρος της Περιφέρειας της Γιακουτία. «Ο αρχηγός του κράτους έχει ένα πρόγραμμα το οποίο μπορεί να αλλάξει.»

Ο Πούτιν δεν έχει βρεθεί σε δημόσια εκδήλωση από την επίσημη επίσκεψή του στη Φινλανδία, την Παρασκευή 1η Ιουλίου, σύμφωνα με το moscowtimes.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρώσος ηγέτης έχει εξαφανιστεί από τα κοινά. Ο Πούτιν είχε ακύρωσει επίσης όλες τις δεσμεύσεις του και είχε εξαφανιστεί για 11 ημέρες τον Μάρτιο του περασμένου έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: