Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Αυτός είναι ο 18χρονος Έλληνας που σκοτώθηκε στο Μόναχο – «Ήρωα» τον χαρακτηρίζουν τα ξένα ΜΜΕ που θυσιάστηκε για να σώσει την αδερφή του – Στο νοσοκομείο ο πατέρας του, δεν άντεξε!

Ο Χουσείν Νταϊτσίκ, μουσουλμάνος από τη Δυτική Θράκη και συγκεκριμένα από το χωριό Άρατος της Ροδόπης, είναι ο Έλληνας πολίτης που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του 18χρονου ιρανο-γερμανού που αιματοκύλησε, χθες το απόγευμα το Μόναχο.

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του άτυχου νέου δημοσίευσε...
η τουρκική ιστοσελίδα azinlikca ενώ την πληροφορία επιβεβαιώνει και ο μουσουλμάνος βουλευτής του Ποταμιού Ιλχάν Αχμέτ γράφοντας στο facebook τα εξής: «Κατά την χθεσινή ακραία και εγκληματική τρομοκρατική επίθεση στο Μοναχο της Γερμανιας, μεταξύ των θυμάτων συγκαταλέγεται και ομογενής μας δυτικοθρακιωτης, από τον Αρατο της Ροδόπης. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς την οικογένεια του και προς όλες τις οικογένειες των θυμάτων της απεχθους αυτής ενέργειας.»

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος με την οικογένειά του ετοιμάζονταν να επισκεφθούν το χωριό τους στη Ροδόπη για καλοκαιρινές διακοπές!
ellinas_monaxo1
Οπως σημειώνει η βρετανική εφημερίδα Telegraph, επικαλούμενη δημοσιογράφο που μίλησε στο BBC 5 Live, ο νεαρός πυροβολήθηκε δύο φορές έξω από το εστιατόριο fast food.
Ο δημοσιογράφος δήλωσε πως έσπρωξε την αδελφή του, για να την σώσει την ώρα που ο μακελάρης πυροβολούσε αδιακρίτως. Η Telegraph τον αποκαλεί ήρωα. Ο 18χρονος είχε πάει στο Μόναχο από την Ελλάδα.
Σύμφωνα με το περιοδικό Azinlikca o Νταιτσίκ ήταν γεννημένος το 1999 και ζούσε στο Μόναχο με τους γονείς του και τα δύο αδέρφια του.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας του υπέστη καρδιακή προσβολή, όταν έμαθε για τον θάνατο του γιού του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
ellinas_monaxo2

Δεν υπάρχουν σχόλια: