Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΑΡΟΝ – ΑΡΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ! Για να κλείσει η αξιολόγηση και να πάρει τη δόση

Υπεγράφη το σύμφωνο κατανόησης (MoU) με το επενδυτικό σχήμα υπό την Lamda Development για το Ελληνικό σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους. 

Ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες της επένδυσης αναμένονται από λεπτό σε λεπτό, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες
Με τη συμφωνία αυτή αίρεται... και το τελευταίο εμπόδιο για το κλείσιμο της αξιολόγησης, καθώς αποτελούσε ένα από τα προπαιτούμενα που έπρεπε να υλοποηθούν από την ελληνική κυβέρνηση, μετά από σχετική απόφαση του EuroWorking Group.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε νωρίτερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, οι διαπραγματεύσεις του Δημοσίου με τους επενδυτές θα συνεχιστούν με τελική ημερομηνία την 15η Νοεμβρίου.
Αναμένονται οι ανακοινώσεις από το ΤΑΙΠΕΔ, σχετικά με το τελικό τίμημα, τους όρους και το περιεχόμενο του ΜοU που υπεγράφη με τον επενδυτικό όμιλο Λάτση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ομπάμα, ο ΣοΙμπλε, ο Νταισελμπλουμ, ο Βαλς ολοι τους συγχαίρουν τον Τσιπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Και δικαίως.. Ειναι ο πιο υπακουος υποτακτικός τους. Κατάργησε το ΕΚΑΣ, ξεπούλησε το Ελληνικό στον Λατση, τα αεροδρόμια στους Γερμανούς, το λιμάνι στους Κινεζουα, μονιμοποιησε κι αύξησε τον ΕΝΦΙΑ, εκχώρησε όλη την κινητή κι ακίνητη περιουςια του Δημοσιου στο Υπερταμειο που ελέγχεται απο τους ξένους για 99 χρονια. Κι ολα αυτα χωρις να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση απο την ελληνική κοινωνία. Πως να μην ειναι χαρούμενοι οι δανειστες με τον Τσιπρα. Το πιο πειθηνιο όργανο που είχαν ποτε