Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

«ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ» Ο ΤΙΓΡΗΣ! Σκάει 1 εκατ. ευρώ για να φέρει στην ΑΕΚ τον…

Νέα σούπερ μεταγραφή αλά …Μπάρκα ετοιμάζει το αφεντικό της ΑΕΚ! 

Κάνει κίνηση για «πολυεργαλείο» που είχε ακουσθεί για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!
Σε μεταγραφικό οργασμό βρίσκεται η ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, αν συμπεράνουμε από τα ονόματα που υπάρχουν καθημερινά στο ρεπορτάζ του συλλόγου.

Η πρόκληση της συμμετοχής στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, μόλις μία σεζόν μετά από την επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ, αλλά και...

η επιθυμία για πρωταθλητισμό με συνέπεια και αξιώσεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, επιβάλλουν να «τρέξει» άμεσα ο σχεδιασμός.

Με τον Τιμούρ Κετσπάγια να έχει αναλάβει, στον βαθμό που του αναλογεί, να ασχοληθεί κι αυτός με τον συγκεκριμένο τομέα και, ήδη, να υπάρχει στο προσκήνιο η περίπτωση ενός πολύ καλού ποδοσφαιριστή για λογαριασμό της «Ένωσης». Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Λαΐφη, τον 23χρονο αμυντικό της Ανόρθωσης που ο Κετσπάγια γνωρίζει πολύ καλά.

Ο νεαρός άσος είναι αυτό που λέμε «πολυθεσίτης», καθώς ενώ άρχισε την καριέρα του ως αριστερός μπακ, στη συνέχεια διακρίθηκε και καθιερώθηκε ως κεντρικός αμυντικός αλλά και αμυντικός μέσος.

Το συμβόλαιό του με τον κυπριακό σύλλογο ανανεώθηκε πρόσφατα μέχρι το 2019 και υπάρχουν δύο ρήτρες αν θέλει κάποια ομάδα να τον αποκτήσει: Στη μία προβλέπεται πιο χαμηλό χρηματικό ποσό με υψηλό ποσοστό μεταπώλησης και στην άλλη περίπτωση υψηλότερο χρηματικό ποσό και χαμηλότερο ποσοστό μεταπώλησης.

Η αίσθηση που υπάρχει στην Κύπρο, όμως, είναι πως με ένα ποσό κοντά στις 650-700 χιλ. ευρώ, κάποια ομάδα μπορεί να τον κάνει δικό της, δεδομένου ότι πρόσφατα απορρίφθηκε πρόταση της Αούστρια Βιέννης που άγγιζε τις 500 χιλ. ευρώ. Πλην των Αυστριακών υπάρχει και μία ολλανδική ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Λαΐφη, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παλιότερα το όνομα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή είχε συνδεθεί τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με τον ΠΑΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, αλλά όπως και να το κάνουμε τα χρήματα που ζητάνε οι Κύπριοι είναι πολλά. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι και ο ίδιος ο Λαΐφης έχει ένα πολύ καλό συμβόλαιο, για τα δεδομένα του κυπριακού πρωταθλήματος. Συνολικά, δηλαδή, χρειάζονται αρκετά χρήματα, περίπου 1 εκατ. ευρώ, για την απόκτησή του (για την Ανόρθωση και το δικό του συμβόλαιο).

Θα έχουμε μία νέα περίπτωση Μπάρκα για την ΑΕΚ; 
Να πληρωθεί, δηλαδή, πολύ καλά η ομάδα του για να τον αφήσει ελεύθερο και να έχει την ευκαιρία ένα νέο παιδί να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του; 
Οι πληροφορίες μας, πάντως, λένε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει κι αυτή τη μεταγραφή για την ενίσχυση της ομάδας, αλλά και για να ικανοποιήσει ένα μεγάλο «θέλω» του προπονητή του. Ίδωμεν…

Πολύ σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα οπότε και θα ξεκαθαρίσει η συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση.

/www.bankasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: