Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Οι «ψηφίζουμε μνημόνιο» ετοιμάζονται να ρίξουν τον Αλέξη

Ένα σκοτεινό σχέδιο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 

Οι εχθροί της επανάστασης, οι πράκτορες του νεοφιλελευθερισμού, οι «ψηφίζουμε μνημόνιο», έχουν στόχο να ρίξουν την λαοπρόβλητη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, του Νίκου Παπά και του Πάνου Καμμένου. 

Κυκλοφορούν ηχητικά με τον Αλέξη Τσίπρα να δηλώνει ότι πρότυπό του ήταν η Βενεζουέλα. 

Σκατόψυχοι φιλελέδες! Να μην αφήσετε άνθρωπο να αγιάσει…

Στις επόμενες ημέρες θα λάβουν μέρος εξτρεμιστικές ενέργειες στο κέντρο της Αθήνας. Μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «ψηφίζουμε μνημόνιο» θα κατέβουν σε πορεία και μάλιστα θα κλείσουν και την κυκλοφορία στην οδό Σταδίου, παραβιάζοντας την βασική αρχή της μεταπολίτευσης ότι πορείες κάνουν μόνο οι Αριστεροί.

Την ίδια ώρα χρησιμοποιούνται απίστευτα επικίνδυνα όπλα σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα και των συντρόφων του: Το facebook και το twitter. Ακόμη χειρότερα, υπάρχουν ιστοσελίδες που στηρίζουν την αντιπολίτευση!


Ειδικές υπηρεσίες και πλήθος ωτακουστών έχουν κινητοποιηθεί για να αντιμετωπίσουν τον εσωτερικό κίνδυνο και να αποτρέψουν τις ενέργειες των αντεπαναστατών. Η Πλατεία Συντάγματος δεν θα γίνει Γκντανσκ! Παλαιότεροι σύντροφοι, οι οποίοι ήσαν επιμελείς και δεν απουσίαζαν από τα σχετικά σεμινάρια του κόμματος, στις ένδοξες εκείνες ημέρες των απεργιών στην AEG, υποστηρίζουν την υιοθέτηση μιας σκληρής γραμμής έναντι των εχθρών: Συκοφάντηση, διαπόμπευση, φυλάκιση, εξόντωση.

Οι εχθροί θα εξοντωθούν. Τα Μέσα Παραγωγής θα ελέγχονται από τις φίλιες δυνάμεις της επανάστασης, τους συντρόφους ολιγάρχες και τους πολιτικούς τους φίλους. Τα Μέσα Ενημέρωσης θα προσκυνήσουν. Η αντιπολίτευση θα συρθεί στη συναίνεση. Και τότε το χαμόγελο θα επιστρέψει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: