Κυριακή 8 Μαΐου 2016

ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ! Στο «στόχαστρο» οι βουλευτές από συλλόγους και κοινωνικούς φορείς!

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκωθεί με αφορμή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που είναι έτοιμο να περάσει με τα νέα μέτρα «φωτιά».

Πολλοί σύλλογοι και κοινωνικοί φορείς απειλούν με διαγραφές τους βουλευτές που είναι υπέρ του ασφαλιστικού νομοσχεδίου και είναι έτοιμοι να το υπέρ-ψηφίσουν...
Διαβάστε επίσης: ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Αιφνίδιοι «αποκεφαλισμοί» κορυφαίων δημοσιογράφων! Όλα τα ονόματα

Μετά από την απειλή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ότι θα διαγράψει τους βουλευτές μέλη του εάν ψηφίσουν το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, την ανακοίνωση-προειδοποίηση της ΕΣΗΕΑ για τους βουλευτές-δημοσιογράφους έρχεται να προστεθεί και ο ιατρικός σύλλογος ο οποίος με ανακοίνωσή του τόνισε ότι όποιος βουλευτής-γιατρός ψηφίσει το νομοσχέδιο έχει αυτόματα διαγραφεί από αυτόν.
Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ! Το ΤΕΕ απειλεί τους Αλέξη Τσίπρα, Χρήστο Σπίρτζη και Αλέκο Φλαμπουράρη
Διαβάστε επίσης: ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ – ΓΙΑΤΡΟΙ: Ο Ιατρικός Σύλλογος απειλεί με διαγραφή όσους ψηφίσουν το ασφαλιστικό

Παράλληλα αντιδράσεις υπάρχουν και από τον δικηγορικό σύλλογο ο οποίος συνεχίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις σε αντίδραση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.
Διαβάστε επίσης: Συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι έως τις 14 Μαΐου

Μάλιστα μεγάλη είναι και η κινητοποίηση του κόσμου όπου συμμετέχει αυτή την ώρα στην μαζική διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας με «μπροστάρηδες» μάλιστα τους αγρότες!
Διαβάστε επίσης: ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! Μεγάλο συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: