Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΖΟΥΡΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ! Ξεκίνησε με βαθιά «υπόκλιση» προς του βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Με απίστευτη ειρωνεία και με μια βαθιά υπόκλιση στους βουλευτές και τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκίνησε την ομιλία της για το πολυνομοσχέδιο στην Ολομέλεια της Βουλής, η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

Η καζούρα της Ντόρας Μπακογιάννη προς τους βουλευτές της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ έγινε με αφορμή τα όσα έχουν επιστρατεύσει στις ομιλίες τους για να υπερασπιστούν το «καλό» Πολυνομοσχέδιο...
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατία συνέχισε λέγοντας πως «είμαι υποχρεωμένη να δηλώσω τον θαυμασμό μου για την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ… Έλεγα θα θυμηθεί κανείς δημοσιογράφος και κανένα μέσο να σας βγάλουν τα videos με όσα λέγατε όταν καταγγέλλατε αυτά που θα ψηφίσετε;…. Είστε άσοι στην εξαπάτηση του λαού… Αλλά πέστε μου πιστεύετε ότι ο λάος τρώει κουτόχορτο; Πιστεύετε όταν έρθει να πληρώσουν οι οικογένειες τους φόρους θα εξακολουθήσει να τρώει αμάσητα το κουτόχορτο που του σερβίρετε; Λέτε ότι όλοι οι φόροι δεν αφορούν όλους, πληροφορούμε ότι κανείς στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μαζί ούτε καφέ ούτε και καμία μπύρα…».

Ακολούθως πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, πράγματι αγαπάει τους φτωχούς και γι αυτό θέλει να τους αυξήσει… σας διαβεβαιώνω κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα το πετύχετε και θα τους αυξήστε, αφού φτωχοποιείται την χώρα…» και κατέληξε «μπορεί να μην ντρέπεστε για αυτά που λέγατε και αυτά που θα ψηφίσετε αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι αργά ή γρήγορα στην πολιτική οι ευθύνες καταλογίζονται και σε κόμματα και σε πρόσωπα…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: