Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Δείτε πώς ο Πούτιν κάνει ανθρώπους πλούσιους για... πλάκα

Δείτε πώς ο Πούτιν κάνει ανθρώπους πλούσιους για... πλάκαΌποιος θέλει να γίνει γρήγορα διάσημος υπάρχει λύση. Πρέπει να τραγουδήσει ένα τραγούδια για τον Πούτιν, να το ανεβάσει στο διαδίκτυο και με λίγη τύχη και ταλέντο θα δει την επιτυχία να του χτυπά την πόρτα.

Αυτό κάνουν οι διάσημες Pussy Riot, οι οποίες τραγουδούν τραγούδια... κατά του Πούτιν. Βέβαια στην περίπτωση των συγκεκριμένων, η δημοσιότητα είχε το... τιμημά της αφού αναγκάστηκαν να περάσουν πολλές μέρες στην φυλακή εξαιτίας των ακραίων στοίχων και βίντεο κλιπ που χρησιμοποιούν.
Άλλο παράδειγμα ανθρώπων που έγιναν διάσημοι τραγουδώντας για...

(ή κατά) τον Πούτιν είναι το συγκρότημα A.M.G. που έκανε επιτυχία με το τραγούδι "Go Hard Like Vladimir Putin". Το συγκρότημα αποτελείται από δύο Αφρικανούς που σπουδάζουν ιατρική στην Ρωσία. Οι δύο φοιτητές, νιώθοντας θαυμασμό για τον Ρώσο πρόεδρο του έγραψαν ένα τραγούδι που έγινε viral με πάνω από τρία εκατ. views στο YouTube, με το BBC να τους κάνει σχετικό αφιέρωμα.

Βέβαια το πιο πρόσφατο παράδειγμα ανθρώπου που έγινε διάσημος τραγουδώντας για τον Πούτιν είναι ένα κορίτσι από το Καζάν, η Dilyara Umarova που ως καλλιτέχνης του δρόμου τραγούδησε ένα τραγούδι για τον Πούτιν. Μάλιστα το τραγούδι, που είναι παλιό και μιλά για ένα κορίτσι που θέλει έναν πατέρα σαν τον Πούτιν, ερμηνεύτηκε τόσο καλά από τη νεαρή με την ιδιαίτερη φωνή, ώστε είδαν το βίντεο πάνω από 2 εκατ. άνθρωποι, ενώ το κορίτσι κέρδισε μία συνεργασία με την διάσημη ρωσική μπαντα Leningrad.

Την ίδια ώρα απλοί πολίτες συγκεντρώνουν υπογραφές για να είναι η Umarova αυτή που θα εκπροσωπήσει την Ρωσία στην Eurovision.

Όπως φαίνεται, παρά τις αναλύσεις δυτικών μέσων ενημέρωσης που θέλουν τον Πούτιν να χάνει σε δημοτικότητα, ο Ρώσος πρόεδρος έχει την δυνατότητα να κάνει σταρ τον οποιοδήποτε, ακόμα και αν δεν το επιθυμεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια: