Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Το ISIS απειλεί: Αυτό που σας περιμένει είναι πιο πικρό και πιο σκληρό

Το ISIS απειλεί: Αυτό που σας περιμένει είναι πιο πικρό και πιο σκληρό

Ενα νέο μήνυμα με το οποίο αναλαμβάνει την ευθύνη των επιθέσεων στις Βρυξέλλες και υπόσχεται μελαγχολικές, σκληρές και πικρές ημέρες έστειλε το Χαλιφάτο, με ηχητικό του μήνυμα στα γαλλικά που μεταδόθηκε μέσω του ραδιοφώνου του ISIS... 

«Με τη χάρη του Αλλάχ, ένα μυστικό κύτταρο στρατιωτών του Χαλιφάτου στο οποίο ο Αλλάχ έδωσε τη δύναμη και τη νίκη επίσης, στόχευσε κατά Βέλγων σταυροφόρων, οι οποίοι πολεμούν το ισλαμικό κράτος και τους μουσουλμάνους. Ο Αλλάχ έδωσε τη νίκη στους αδελφούς μας και έσπειρε το φόβο στην καρδιά των σταυροφόρων, μέσα στη δική τους γη. Οι στρατιώτες του χαλιφάτου με ζώνες γεμάτες εκρηκτικά, τουφέκια και βόμβες στόχευσαν κατά επιλεγμένων σημείων στη βελγική πρωτεύουσα των Βρυξελλών και ξεκινώντας από το αεροδρόμιο Ζάβεντεμ και στη συνέχεια σε σταθμό του μετρό σκότωσαν μεγάλο αριθμό σταυροφόρων. Στη συνέχεια ενεργοποίησαν τα εκρηκτικά στις ζώνες τους και ανατινάχτηκαν ενώ βρίσκονταν στη μέση του πλήθους. 
Το αποτέλεσμα ήταν 37 νεκροί και πάνω από 200 τραυματίες μεταξύ των πολιτών του κράτους των σταυροφόρων. Η χάρη και η επιτυχία ανήκει στον Αλλάχ. Υποσχόμαστε προς τις χώρες των σταυροφόρων που συμμάχησαν εναντίον του Ισλαμικού Κράτους πολύ μελαγχολικές ημέρες σε απάντηση της επιθετικότητάς τους κατά του δικού μας κράτους. Αυτό που σας περιμένει είναι πιο σκληρό και πιο πικρό, αν ο Αλλάχ το επιτρέψει. Δόξα στον Αλλάχ που έκανε τα χτυπήματά μας ακριβή και μας έδωσε επιτυχία. Ζητάμε από αυτόν να δεχτεί τους αδελφούς μας μεταξύ των μαρτύρων».
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: