Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

D. Cameron: "Οι Εργατικοί επέλεξαν τον Βαρουφάκη που έκανε μια οικονομία ερείπια"

Ο David Cameron “χτυπάει” την αντιπολίτευση και συγκεκριμένα τον ηγέτη του Εργατικού Κόμματος, Jeremy Corbyn, σχολιάζοντας την επιλογή του Γ. Βαρουφάκη ως οικονομικού συμβούλου.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας υποστήριξε πως ο Γ. Βαρουφάκης “μετέτρεψε την ελληνική οικονομία σε ερείπια”, ενώ πρόσθεσε πως “αυτή είναι η πολιτική του Εργατικού Κόμματος με δυο λέξεις: η Ακρόπολη τώρα”...

Παράλληλα, σύμφωνα με το ifimerida.gr, ο George Osborne, σε συζήτηση στη Βουλή, σχολίασε με ειρωνεία τις επιλογές του νέου ηγέτη των Εργατικών Jeremy Corbyn, που επέλεξε για συνεργάτες του τον Γ. Βαρουφάκη και τον δημοσιογράφο Paul Mason.
“Υποθέτω ότι επέλεξαν αυτούς τους δύο (τον Βαρουφάκη και τον Mason) επειδή ο πρόεδρος Μάο είναι νεκρός και ο Μίκυ Μάους… απασχολημένος” ήταν το φαρμακερό σχόλιο του κ. Osborne. 

Επίσης, εξέφρασε την άποψη ότι “το γεγονός ότι το Εργατικό Κόμμα παίρνει συμβουλές από τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον επαναστατικό μαρξιστή παρουσιαστή του Channel 4 Paul Mason δεν μου δείχνει ότι έχουν απάντηση στα θέματα της οικονομικής ασφάλειας”.


Δεν υπάρχουν σχόλια: