Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

«ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ» ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ – ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ! Κατάληψη για προσφυγικό και τρόϊκα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Έφοδο στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης έκαναν περίπου 60 στελέχη της Λαϊκής Ενότητας 

ανάμεσά τους, και ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, αλλά και οι κ.κ.Στρατούλης και Λεωτσάκος, σε μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις αναφορικά με το προσφυγικό, αλλά... και για την επιστροφή του κουαρτέτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της ΛΑΕ τοποθέτησαν μια σκάλα στο μπαλκόνι των γραφείων και με αυτή μπήκαν μέσα και ανάρτησαν πανό. Ο πρώτος από τους διαδηλωτές που κατέβηκε από τη σκάλα προσήχθη από τους αστυνομικούς και όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τον δημοτικό σύμβουλο Βύρωνα, Θανάση Κοσκινά.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι η Λαϊκή Ενότητα προχώρησε σε αυτή την κίνηση διαμαρτυρίας «απέναντι στη βαρβαρότητα της ΕΕ και την παραδομένη πολιτική της μνημονικής κυβέρνησης».

«Δυστυχώς η Ε.Ε. αποκτά όλο και πιο περισσότερο την όψη μιας πολιτικής, εγκληματικής οργάνωσης που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να επιβάλλει μνημόνια και να σπρώχνει τους πρόσφυγες στον θάνατο», πρόσθεσε.

«Είμαστε ακτιβιστές της ΛΑΕ και έχουμε κάνει κατάληψη στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις αποφάσεις της Ε.Ε. για τους πρόσφυγες, οι οποίες παραβιάζουν κάθε διεθνή σύμβαση», είπε από την πλευρά του ο κ. Στρατούλης.


Καταγραφή
Καταγραφή1
Καταγραφή2
Καταγραφή3
Καταγραφή4

Δεν υπάρχουν σχόλια: